2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bilmiyorumki nektarcım boyutlarıda olabilir :44:ya benim mutfağımda yerde yok koyacak
Elficim biz bazen evde yapıyoruz bazen kalkamıyoruz burda yapıyoruz gelirken simit falan alıyoruz ..eskiden iş yerinde tost yiyoduk ben artık yemiyorumay sonunda birsürü hesap çıkarıyo

ben evde börek, poğaça felan yaptıysam evden getiriyorum.. çayla burda yapıyorum kahvaltımı
olmadı her sabah evimin karşısında Mutlular pastanesi var ordan alıyorum.. bizim burda şirkette bi çocuk gidiyor herkese ne isterse alıyor ama ben her yerin poğaçasını yiyemiyorum, çok geç kalmışsam aldırıyorum ona..
Mutlularda mısır unlu poğaça var peynirli o süper, sakallı poğaça harika ama fiyatlar da harika tabisi.. sadede geliyorum işte yapıyorum ben kahvaltımı..misal dün evde puf böreği yapmıştım, ondan getirdim bugün öyle idare ettim..

günaydın kızlarr

ben iyiyle kötü arasındayım. Şimdi işim var maalesef sonra paylaşırım sizinle
canım nasıl kayınpederinin durumu?

bol sen de isim için buraya başlık açsana
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler-f499/

Son düzenleme:
Dilek noldu canım, anlt sonraa

elfiiim valla sabah evde yaparsam yarım dilim ekmek yarım bardak çay :) öğlene kadar bişey yemiym sonra 10,30 gibi acıkıyorum....
Bugün geç kaldım börekle meyve suyu yaptım demin :)

dün de nesle nesfit almıştım onu denedim küçük bi kasede valla 11,30 a kadar açlık hissetmedim :) artık ondan yerim

Evde yapanlara özeniyorum valla. Sabah sabah yiyemiyorum ben. Nektarcım keşke yakınlarda bi pastane olsada bende alsam. Dağbaşı gibi bi yer burası ya. İlerde bi pastane var hiç beğenmedim orayı. Evden getirmeye başladım

Neyse gideyim ekmek alayım en iyisi kahvaltı yapayım.

Allah seni davul etsin kız. Normal kahvaltı yapsana. Okuyanda dicek şişman mı acaba :)))

ben bu aralar hep açım, sabah öyle tuhaftı ki midem yarım dilim yağ-bal sürüp yedim biraz yatıştı
yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum.. antibyotiğin yan etkisi bu
bayram tatilinde ne güzel 58 olmuştum, şimdi yine 60

tatilinizde pohaça kek vs yapıp koyabilirsiniz ordan çıkarttım sabahları yersiniz.

allah seni davul etsin kız. Normal kahvaltı yapsana. Okuyanda dicek şişman mı acaba :)))

Sabh sabh bukadar oluyo elfim, bu bile benm için iyi :)
eşim olmasa onuda yapmıcak da eşim kahvaltısız çıkmaz evden...çikolatalı ekmek yiyo o 2 dilim falan götürüyo vaktimiz olursa dahada yer peynir falan ooo :))

nekk sen ne yiyodun nestlenin ama zayıflamak için istemiyom kahvaltılık gevrek olsun ben doğrudüzgün bakmadım :))) nestle nesfit diyo :)bundan..

ne için antibiyotik kullanıyosunki canım:26:

zuzuş bu güzel değil :83:
bunun aynısının meyvelisi var Nestle Nefit Fruits o süper ondan al canım :128:

ne için antibiyotik kullanıyosunki canım:26:
dişimi çektirdim ya onun için kullandım neredeyse 2 hafta
4-5 gündür kullanmıyorum sadece

bende ondan yiyodum halada varfatmanın dediği gibi hafta sonu bişeyler yapıp getirmek lazım
Anladım canım bende şu zinco c almadım daha onu alıcam..saçlarım çok dökülüyo bu aralar ya

bende ondan yiyodum halada varfatmanın dediği gibi hafta sonu bişeyler yapıp getirmek lazım
Anladım canım bende şu zinco c almadım daha onu alıcam..saçlarım çok dökülüyo bu aralar ya

Benimde saçlarım dökülüyor diye zinco içiyordum inanılmaz baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende

Hmmm nektar çok kötü değildi tadı yoksa yiyemezdim :) ama o dediğinden alırım da önce bunun bitmesi lazım :)

evet bende duymuştum mide bulantısı yatığını peki sadece akşamları içilse yatmadan önce olmazmı?saç dökülmen durdumu peki canım:44:
nektarcım benim yazdan beri dökülüyo kestirdim hala devam ediyo

Canım ben 2008 de kullanmıştım. saçlarım dökülüyor diye gitmiştim ama hangi bölümdü unuttum sanırım cildiyeydi. Çünkü saçlarımda kabuk kabuk deri kalkıyordu. o zaman döküldüğünüde söylemiştim zinco verdi. gündüzleri içiyordum kahvaltıdan sonra. Ay resmen ayağa kalkamıyordum. Bende ağırlık olarak baş dönmesi yapıyordu

ayy ne kötü baş dönmesi çok zor bişey düşünsene insan dengesini sağlayamaz bide çalışıyoruzen iyisi ben onu hiç kullanmayım

ayy ne kötü baş dönmesi çok zor bişey düşünsene insan dengesini sağlayamaz bide çalışıyoruzen iyisi ben onu hiç kullanmayım

Birde saçının dökülmesini kafana takmıcaksın. Zaten günde 100 tel dökülmesi normalmiş. 100 den fazlası anormalmiş. Bu aralar kendi haline bırak kurutmak dışında saçına herhangi bi fön düzleştirici maşa uygulama. birde bitkisel şampuanlardan alabilirsin. O zaman doktor bana 100 tele kadar normal dediğinde takmamaya başladım. Sonra aktara gidip bi ısırgan otlu şampuan aldım. Onu 2 sene kullandım. bu sene değiştirdim bu sefer sarımsaklı bi şampuan aldım ama kesinlikle sarımsak kokmuyor. birde üzerine saç kremi sürüyorum mis gibi saç kremi kokuyor banyodan sonra. Birde kendi haline bıraktım. Akşam duşa girdim sonra bi tek saçımı kuruladım sabah yarım topladım bıraktım öyle.

Heralde benmki kadar dökülmüyodur :))) tutam tutam banyoda elime geliyo...yastığımda her gece saç topluyom Hep yerelerde geziyoo offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…