ben evde börek, poğaça felan yaptıysam evden getiriyorum.. çayla burda yapıyorum kahvaltımıKızlar ya sabahları nasıl kahvaltı yapıyorsunuz? evdemi işyerindemi? İşyerinde ise hergün ne yiyorsunuz?
Ben evde kahvaltı yapamıyorum. İşyerindede hergün ne yicem derdi oluyordu şimdide evden getiriyorum zeytin peynir domates salatalık vs. ama öylede hazırlama derdim oluyor. O da zaman alıyor. Daha kahvaltı yapmadım
canım nasıl kayınpederinin durumu?günaydın kızlarr
ben iyiyle kötü arasındayım. Şimdi işim var maalesefsonra paylaşırım sizinle
Dilek noldu canım, anlt sonraa
elfiiim valla sabah evde yaparsam yarım dilim ekmek yarım bardak çay :) öğlene kadar bişey yemiym sonra 10,30 gibi acıkıyorum....
Bugün geç kaldım börekle meyve suyu yaptım demin :)
dün de nesle nesfit almıştım onu denedim küçük bi kasede valla 11,30 a kadar açlık hissetmedim :) artık ondan yerim
allah seni davul etsin kız. Normal kahvaltı yapsana. Okuyanda dicek şişman mı acaba :)))
ben bu aralar hep açım, sabah öyle tuhaftı ki midem yarım dilim yağ-bal sürüp yedim biraz yatıştı
yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum.. Antibyotiğin yan etkisi bu
Bayram tatilinde ne güzel 58 olmuştum, şimdi yine 60
zuzuş bu güzel değil :83:Sabh sabh bukadar oluyo elfim, bu bile benm için iyi :)
eşim olmasa onuda yapmıcak da eşim kahvaltısız çıkmaz evden...çikolatalı ekmek yiyo o 2 dilim falan götürüyo vaktimiz olursa dahada yer peynir falan ooo :))
nekk sen ne yiyodun nestlenin ama zayıflamak için istemiyom kahvaltılık gevrek olsun ben doğrudüzgün bakmadım :))) nestle nesfit diyo :)bundan..
Eki Görüntüle 255549
dişimi çektirdim ya onun için kullandım neredeyse 2 haftane için antibiyotik kullanıyosunki canım:26:
zuzuş bu güzel değil :83:
Bunun aynısının meyvelisi var nestle nefit fruits o süper ondan al canım :128:
Dişimi çektirdim ya onun için kullandım neredeyse 2 hafta
4-5 gündür kullanmıyorum sadece
bende ondan yiyodumhalada var fatmanın dediği gibi hafta sonu bişeyler yapıp getirmek lazım
Anladım canım bende şu zinco c almadım daha onu alıcam..saçlarım çok dökülüyo bu aralar ya
evet bende duymuştum mide bulantısı yatığını peki sadece akşamları içilse yatmadan önce olmazmı?saç dökülmen durdumu peki canım:44:
nektarcım benim yazdan beri dökülüyo kestirdim hala devam ediyo
Canım ben 2008 de kullanmıştım. saçlarım dökülüyor diye gitmiştim ama hangi bölümdü unuttum sanırım cildiyeydi. Çünkü saçlarımda kabuk kabuk deri kalkıyordu. o zaman döküldüğünüde söylemiştim zinco verdi. gündüzleri içiyordum kahvaltıdan sonra. Ay resmen ayağa kalkamıyordum. Bende ağırlık olarak baş dönmesi yapıyordu
ayy ne kötü baş dönmesi çok zor bişey düşünsene insan dengesini sağlayamaz bide çalışıyoruzen iyisi ben onu hiç kullanmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?