2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benimde saçlarım dökülüyor diye zinco içiyordum inanılmaz baş dönmesi mide bulantısı yaptı bende
çok mu içtin acaba :26: günde 1 tatlı kaşığı yeterlii

Hmmm nektar çok kötü değildi tadı yoksa yiyemezdim :) ama o dediğinden alırım da önce bunun bitmesi lazım :)
hımm ben sevmiyorm onu zuzum, ama diğerisi çok tatlı süper.. birde şey "kırmızı meyveler" i var nesfitin onu da tavsiye etmiyorum, ekşi, berbat :120:
benim yazın çok değildi :26:
bi akşam z.yağı, bal ve maya karıştırıp sürcem öyle uyucam sabah duş alır çıkarım o maske iyi geliyo
yada pazar sabahtan sürerim akşama kadar bekletirim başımda..

Son düzenleme:
kızlar
önce soruları cvplayım.
k.pederim iyi gibi iğne yapılınca biraz düzelmiş kanında iltihap varmış ben dün zehir demiştim duyanda yılan soktu zanneder. Neyse o ii yani. Eltimde mideye endoskopi yapılcakmış bugün ona göre ilaç tedavisine başlancakmış. Beyine giden damarlarda tıkanma olabilirmiş ayrıca :26: k.validemin yemeğine gelince kötü demeyelim fundacım ben biraz titizim diyelim aksilik hepte bana kötü bişiler denk gelir sofrada
veee gelelim ii kötü karışık olmama;
benim bi eltim daha var yeni evlenip hamile kalıp bebeği ölen. o biraz tuhaf (biraz mı) neyse bi hava prenses sanki ben burnu diim burda ama siz anlayın işte havada yani. Dün ben otbüsten indim eşimin kuzenine rastladım birlikte eve doğru çıktık buda o ara arabasına inmiş biz kuzenle konuşuouz beni görmemesi mümkün diil bu apt merdivenlerini çıkmaya başladı bende peşinden ayak sesimi duyuo mutlaka sonra apt grdik bu 2. kata dönen merdivende bende onun başındayım kapı hemen orda zaten hala dönüp bakmıo sonra ne olsa beğenirsiniz.

eve girdi ve kapıyı şak die kapadım benim 7 8 merdivenim kalmıştı ben bir hışım içeri girdim (anahtar hep kapının üstündedir aile apt. kapıyı açan yok zil kullanılmaz) ordan salona geçtim. Dilimin ucundaydı babamı yatıo görünce neyse dilek sus dedim. Adam hasta kalbi var uyma şuna.

ben hiç devam ettim normal hallerime bir surat hoşgeldin beşgittin yok nasılsın yok. bunlar evlendiler evleri yoktu hazırlanmamışlar bende kaldılar o günleri unutmuş sanırım nankör.
çıktık eşime bunları anlattım o geç gelmişti böle böle oldu ben bi daha onun evine gitmem dedim gerçi daha hiç gidememiştik ama. Eşimde bana nası gitmezsin yine başladın die bağırmaya başladı.
bende yeter artık beni delirtmeyin onlar kendilerine çeki düzen vercekler ben kimseyi çekemem onun saygisızlığı bini geçti sende gözünü açacaksın artık dedim biraz da küfür ettim ben öle yırtınınca eşim sustu.
ben onu 2 ay önce yine böle aile meseleleri yüzünden kavga edince uyarmıştım bunlar bana bi yanlış yapar sen benim yanımda olmazsın seni de silerim demiştim.
şimdi gitmicem dioum bu nası gitmezsin benim abimin evime dio delirioum yaa. Sabahta bi şirinlikler konuşmaya çalışmalar hiç yüz vermedim.

bünye meselesidir o :44: benim hiç öyle şikayetim olmadı.. tırnaklarım güçlendi, cildim güzel oldu, saçlarım uzadı parladı alıcam ben tekrar ondan.. ben yatmadan önce içiyordum 1 tatlı kaşığı

Heralde benmki kadar dökülmüyodur :))) tutam tutam banyoda elime geliyo...yastığımda her gece saç topluyom Hep yerelerde geziyoo offff
off zuzum çokmuş yaa seninkisi

BEN DE BİTKİEL Bİ ŞAMPUAN ALDIYDIM AMA head&shoulders DAN VAZGEÇEMEDİM DURUYO O BİTKİSEL EVDE :)))
ABLAM ISIRGANLA SİRKE DEDİ AMA NASILDI TARİFİ UNUTTUM ONU YAP DEDİ HANİ DÖKÜLME İÇİN DEĞİLDE ÖYLE GENEL BAKIM GİBİ SORDUYDUM BEN

Demekki tek saçı dökülen ben değilmişim düzleştiriciden dökülüyo olabilir belki elfim
Nigar sen öyle deyince takrar alasım oluyoayalsammıki gece yatmadan içsem bende:13:kesin banada yan etki yapar çünkübu arada ben size söylemeyi unuttum dermokilden bunları aldım çok memnunum kızlar özellikle kil maskesine bayıldımkesinlikle tavsiye ediyorum

Dilek, belki gerçekten geldiğini görmemiştir
ve sen sinirli sinirli girince içeri karşılamaya kalkmamıştır.. yani girince bişi olmamış gibi "merhaba" felan deseydin bakalım napıcaktı? o zaman anlardın tavırlı olup olmadığını :26:
Geçmiş olsun kayınpederine tekrar :/

Funda, gece içmek mantıklı evet.. azcık içersin zaten kilon az senin az içmen iyi olur

hımm ben sevmiyorm onu zuzum, ama diğerisi çok tatlı süper.. Birde şey "kırmızı meyveler" i var nesfitin onu da tavsiye etmiyorum, ekşi, berbat :120:

..

vet o kırmızı yı senin öle değini hatırladım almadım oyüzden :)))

evet ((

...

Dilek haklısın da canım eşininde bi suçu yok kaynının suçu yok ,napıcaksınb eşin işin gerekirse gideceksin....itin yoksa bile sahibinin hatrı vardır....
Biara eltinde konuşş hareketlerinimn nedenini öğren canım belki sen farkında olmadan senin bi hareketine sözüne alınmıştır...sen adımlarını at ,yok gene aynısıysa eşinede dersin " ben senin için gerekeni yaptım senin ,abinin hatrına ama gene aynı ben bu hareketleri çekemem daha fazla ben üstüme düşeni yaptım "dersin eşinde bişey diyemez

Ama ben en çok küfür etmene şaşırdım tamm belki eşine küfretmedin ama bi bayana yakıştırmıyorum küfürü heleki eşinin yanında..o zaman saygının kaldığını pek düşünmüyorum tabii bu benim açımdan kendi fikrim yanlış anlama sakın:26:

çok mu içtin acaba :26: günde 1 tatlı kaşığı yeterlii..

Benimki şurup değildi ki haptı:97:

Sirke kepeğe çok iyi geliyor önceden kepekte vardı bende ya durulama suyuna biraz koyuyordum yada duşa girmeden saçıma sürüyordum iyi geliyordu parlaklıkta veriyordu. ama elma sirkesi tabi. kokusuda çabuk uçup gidiyor

canım başta bebeğini kaybetmiş insan o kadr saçma şekilde davranıyorki etrafına hilmi a dese ben taaaa z anlıyorum o yatıştırmak için bişi,ler dese ben farklı şeyler algılıyorum yolda giderken kimseyi görmüyorum en sevdiğimde olsa kimsenin yüzünü bile göresim gelmiyo bence bundandır öle büyük konuşma derim onuda anlamaya çalış eşinide

nasıl kullanıyosun canım gece gündüz banyo öncesi sonrası :))) tarif alayım :))))
bi de nekadr hepsi nerden aldın :)))

hayır gecen diğer eltime geçmiş olsuna gittim bu ordaymış kapıyı açtı hoşgeldin geç demek falan yok kapıyı açtı salona geçip oturdu manyak mı ne çekemem ben arkadaşım

dün ben yine girdim babama baktım sonra merhaba dedim öptm yüzüme bakmak yok hııı mııı deyip duruo mıy mıy hiç konuşmadı eşimle falanda öle. Ben gittiğimde yemeği yemiş mutfağın mermeri dolu bulaşıklara falan hiç bakmamış ben hallettim eşim geldi onun yemeğini verdim yine mutfağı toparladım çay yaptım kalabalıktı ben yaptım servisi bu yerinden kalkmadı ben yetişemeyince annem kalkmış çay almaya eşim kızmış bana dio ki hiç oralı olmadı kocasına bile çay vermio ben verdim yani. Hanımın yumurtaları soğur böle bi manyak yani eşimde annesi çayını kendi almaya kalkınca kıza bozulup annesine oturtuo ben karısı olarak koşturuoum kapı suratıma kapatılıo o zaman kıza bozulmuo

Dilekcim biraz fevri davranıyorsun sen. Eşinin suçu ne ki ? O da doğal olarak abisi ile senin aranda kalmak istemiyor. birde ailesine karşı hassas. Gerçi hiç bi erkek istemez eşi ile ailesi arasında kalmayı. Sen bir daha gitmem deyince eşin yine iki arada bi derede kalıyor. sorunlarını kızdığın kişilerle konuşup çözebilirsin

ayy kızlar işim vardı yaa yazamadım zuzuş bendede kepek var bi türlü geçmek bilmeyen clear kullanıyorm ama hiçbir işe yaramıyor sirkeyi deneyim bende olmazsa diplerinemi sürüyodun peki?

nektarım sanırım kızımın adı belli oldu:)ayy dün eşim deli etti beni bunu sen koy tamam ama ikinciye karışmam diye benim üstüme yemin diyo:)biliyorum sen yemin etsende karışırsın kağıt imzalatacam diyo deli:)ii tamam karışmıcam dedim ada olsun kızımızın adı:)bakalım bi aksilik çıkmazsa adı ADA:)

fatma ben senin hassasiyeti anlıoum ama herkes sen diil. Bu zaten istemiodu aldırcaktı bebek ölmüş zaten ölelikle aldırdı 1 gün bile üzülmedi. Buna gerçekten inan onu suçlu çıkarmak için demioum. ama gerçek bu umursamadı yani.

nasıl kullanıyosun canım gece gündüz banyo öncesi sonrası :))) tarif alayım :))))
bi de nekadr hepsi nerden aldın :)))

kayserideki bi avm den aldım zuzum ama var sanırım bi çok yerde ben ilk kil maskesini aldım canım inanılmaz memnun kaldım sonra diğer gittiğimdede yüz temizleme jeli ve doğal kil taşları varya onu aldım ..fiyatlarını tam hatırlayamıyorum zuzum yalan olmasın şimdi:26:canım zaten arkalarında yazıyo nasıl kullandığın ben genelde akşamları yapıyorum ..temizleme jelinide sabah akşam kullanıyorum temizleme jeli asla köpürmüyo doğal çünkü ..kil taşları çok uygundu onu sen maske kıvamına getiriyosun 2 tane taş yetiyo bi kullanım için bi kaseye 2 tane kil taşı koy üzerine az bişe ılık su dök ama çok dökme cıvık olur sonra.. yüzüne sür..onla uğraşamam dersen direk maskesini al maskenin içinde yağlar falanda var sitesinden inceleyebilirsin canım

Son düzenleme:

bilmem ama belki pişmanlık duyuyordur saçmalıyordur ondan

yok tatlım ben bıktım artık yaa eşim suçlu nie suçlu ailesi ve eşini ayıramıo hala anam babam dio oyysa benim onlarla sorunum yok algılayamıo. Kızla konuşmaya gelince 3 kere yaptım böle yapma bu aile şöyle olaylar bunlar yenisin ben 8 yıldır herşeyi herkesi öğrendim şu bu daha neler neler gel git akıllı sana bugün tamam der yarın konuşmaz seninle. O yüzden ben onunla artık ne konuşuyum. Eşimde kalkmıo sofrayı toplamıo babama annemi bi çay vermio die kızıo kızıo annesine bile sölemiş bu ne böle yaa suratından geçilmio die. Ama ben kapıyı suratıma kapattı dioum eşim hiçç yani bende doğal olarak kırılıoum beni tutacak yaa abiside ölmüo dilekler bize gelsin die 3 kere aradık 1 kere gidemedik. İşleri düşünce arııolar ama benim eşim anlamıo.

ben de Head & Shoulders kullanıyodum yaklaşık bi 8 aydır hiiiç kepeğim yoktu, şimdi Rejoice aldım kepek olmaya başladı :26:
Ada ismini çok severim, güzel bir karar olmuş canım
Kayseri Park olmasın o (bi orayı biliyorum bizim orda mağazamız var diye )
ben de bakim burda var mı, ama fiyatlarını bilseydik iyi olurdu

hadi gözün aydın canımbolcum sana bi şampuan tavsiye edicem çok memnun kalıcaksın zetion kepek için canımeczanede satılıyo canım eşim kullanıyo memnun bana dua edip duruyo
dilekcim ne desem bilemedim eltin seni kıskanıyo olabilirmi:26:kıskançlıktan sana tahammül edemiyo belki:26:ama sen eşine bidaha abinlere gitmeyeceğiz demekte haksızsın canım gidin fakat sende seviyel dur eşinin hatrı için git..eşin kardeşinin kocası ile geçinemese ve sana bidaha kardeşinlere gitmeyeceğiz dese üzülmezmisinarada kalmazmısın dilek

ayy bende çok seviyorum:)yaa bende ondan alim ozman hangisinden kullanıyodun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…