2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bolcum saç diplerine birazcık sirke sür bi 10 -15 dk. bekle sonra yıka. o anda kepekler gider.

Hadi ismide buldun sonunda. Adı ile büyüsün ADA..

ya ney canım adı söle bakalım?

ayy dilek valla en çok yaşamayı istemediğim durum bu biliyomusn eşimin ailesi ve benim aramda kalması ve istediğim bişeylere müdahale etmemesi insanın çok siniri bozar annemle babamda çok yaşadığım için bu durumdan nefret ediyorum bi erkek nasıl geldiyese öle gidiyo ne yazıkki nekadar istesekte içinden gelmiyosa yapmıyor o davranışı

evet orasıorda indirimdeydi canım dermokilin yeri var bi bak canım fiyat karşılaştırması yaparız eşime sorarım ben o hatırlar belki fiyatlarını

benim kardeşim ona terbiyesizlik yapsa ben ağzının payını veririm. Ben eşimin hatrına çok çiğ tavuk yedim artık midem kaldırmıo yani. O kız bana o terbiyesizliği yaptı yani gördü beni mümkün diil görüp duymaması ben gitmicez demioum eşim gitsin tabii kabul ederlerse.

tşk ederim hepinize okuosunuz yazıosunuz akıl veriosunuz ama ben yaşadığımı bilirim artık sınırdaydım yani eşimi de uyardım artık kendi ailesi olduğunun bilincine varacak. Bizim bebeğimiz olsa ben bunları yaşasam üzülsem ağlasam o hala abim dese hoş mu yani siz olsanız hayatınızı birleştirdğiniz adamın her durumda yanınızda olmasını istemez misin bana kimse sana zarar veremez dio onun anlatmak istedğini vurup kıramaz saldıramaz ama ben yapılan yanlış hareketlerden yara alıoum farkında diil. Kardeş apayrı bişidir benim 1 tane var dünyaya değişmem. Ama bunların öle diil. İşleri düşünce kardeşlik.

ayy bende çok seviyorum:)yaa bende ondan alim ozman hangisinden kullanıyodun canım?
head & shoulders koyu sarı üzerinde Kadın yazıyor, saç dökülmelerine karşı kadınlar için yazıyor..
eşim de onu kullandı ona erkeğini almadım

Nektarcım pazar günü 212 avm ye gittik. ordada euromoda vardı :)))
hı hım var orda da :)))
neredeyse tüm avm lerde var

evet orasıorda indirimdeydi canım dermokilin yeri var bi bak canım fiyat karşılaştırması yaparız eşime sorarım ben o hatırlar belki fiyatlarını
bizim mağazaya da göz atsaydın

Boll bende kepek için kullnmaya başlamıştım head&sholdr ı 2 senedir falan kullanıyorum çok çok memnunum :))) kepeğim yok şükür

dilek ozamn hiç takma onu gitseniz bile fazla muhattab olma demkki kişiliği öle sen ne yapsanda değişmezz...yani evinin huzurunu kaçırmaya değmez çünkü dediğim gibi değişmez hiç sanmıyorummm:26:

ben eşime felaket sinirliyim ya. Bu aynı kız k.pederime ben size gelioum da hiç gülmüosunuz bana demiş kendi suratsızlığa kimse ona gülümseyemez onu düşünmüoda babamda ben seni eğlendiremem kızım demiş. Bunu bize anlatınca eşim delirdi başka şeylerde vardı eşim dioki kendi öldürtcek o kız bana dio ben dün bunları sölüoum hiç yani babana gelince öldürüodun ben neyim?

ya işte zuzu ben bunlar yüzünden görüşmek istemioum evimin huzuru kaçmasın eşimle kötü olmayım die. Muhattab olmasan bile bi evde birlikte oturunca mevzular çıkıo huzurluğun çıkmamasının tek yolu görüşmemek.

ayy unuttum aklımdaydı aslındaçokda merak ediyodum diğer gittiğimde bakıcam mutlakaforumdan sonra artık orası yalan olur gerçi park yani
bolllllllzetion ismi bebeğimnetten araştır istersen

Anlattıklarınla işin rengi değişiyo dilek Haklısın ozmn sonuna kadar..aslında sen kızdan daha çok eşine takmışın

dilek sende söyle o zaman canım, madem abisi için gitcez evine, görüşücez diyor
abisi de kardeşi için konuşsun eşiyle terbiyeli olsun
abisi de onun için bişi yapsın yani..

tabi olayı eltinden de dinlemek var, belki gerçekten kırıldığı bişi var.. sen de karakter olarak altta kalmayan birine benziyorsun sanki :26:

"bana güleryüzlü değilsiniz" dedi diye mi "öldürecek" eşin, üff öyle ufak şeylerden gelirmeyin canım yaa
ayy unuttum aklımdaydı aslındaçokda merak ediyodum diğer gittiğimde bakıcam mutlakaforumdan sonra artık orası yalan olur gerçi park yani
bolllllllzetion ismi bebeğimnetten araştır istersen
oraya da mağaza açar bizimkiler

Funda benimde bizamnlar aknelerim çokdu yanağımda ozamn ben aktardan kil alıp kendim yapıyodum yumuşaık yapıyodu cildi

selam millet napıyosunuz ? herkes iyimi ?

kimin hastası var tam anlayamadım. dilek arkadaşımızın galiba :94::26:

bol yeğenimizin adı ADA mı olacak karar verdinizmi , adıyla analı babalı sağlıklı ömrü olsun inşallah

kızlar ya ben hala odama geçemedim. patronla sanki yanyana oturuyoruz. yazamıyorum o yüzden ama takipteyim

Ya kızlar benm yüzüm nasıl biliyonuzmu :))) hani t bölgesi yağlı olur ya normalde... Benim alnım ve çenem kuru..yani bazen pulpul oluyo sabahları mutlaka özellikle alnıma çeneme krem sürüyorum ama yanaklarım öle değil sivilce oldumu genelde yanağımda çıkar:105:
Bi insanın her işi mi ters olur yaa:101:

Anlattıklarınla işin rengi değişiyo dilek Haklısın ozmn sonuna kadar..aslında sen kızdan daha çok eşine takmışın

Kızı hiç takmıoum ki o benim kalemim diil zaten canım
tabiki eşime kızıoum çünkü beni koruyup kollayamadığını düşünüoum yaa tepki vermio bu kaçıncı problem sen kimsin benim karıma böle yapıosun yerini bil dicek bu ya.

benim çene bölgemin sağ tarafı yağlı hep orda sivilce çıkarorada yağ deposu falanmı var acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…