- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ayy kızlar işim vardı yaa yazamadım zuzuş bendede kepek var bi türlü geçmek bilmeyen clear kullanıyorm ama hiçbir işe yaramıyor sirkeyi deneyim bende olmazsa diplerinemi sürüyodun peki?
nektarım sanırım kızımın adı belli oldu:)ayy dün eşim deli etti beni bunu sen koy tamam ama ikinciye karışmam diye benim üstüme yemin diyo:)biliyorum sen yemin etsende karışırsın kağıt imzalatacam diyo deli:)ii tamam karışmıcam dedim ada olsun kızımızın adı:)bakalım bi aksilik çıkmazsa adı ADA:)
hadi gözün aydın canımbolcum sana bi şampuan tavsiye edicem çok memnun kalıcaksın zetion kepek için canım eczanede satılıyo canım eşim kullanıyo memnun bana dua edip duruyo
dilekcim ne desem bilemedim eltin seni kıskanıyo olabilirmi:26:kıskançlıktan sana tahammül edemiyo belki:26:ama sen eşine bidaha abinlere gitmeyeceğiz demekte haksızsın canım gidin fakat sende seviyel dur eşinin hatrı için git..eşin kardeşinin kocası ile geçinemese ve sana bidaha kardeşinlere gitmeyeceğiz dese üzülmezmisinarada kalmazmısın dilek
ben de Head & Shoulders kullanıyodum yaklaşık bi 8 aydır hiiiç kepeğim yoktu, şimdi Rejoice aldım kepek olmaya başladı :26:
Ada ismini çok severim, güzel bir karar olmuş canım
Kayseri Park olmasın o(bi orayı biliyorum bizim orda mağazamız var diye )
ben de bakim burda var mı, ama fiyatlarını bilseydik iyi olurdu
hadi gözün aydın canımbolcum sana bi şampuan tavsiye edicem çok memnun kalıcaksın zetion kepek için canım eczanede satılıyo canım eşim kullanıyo memnun bana dua edip duruyo
dilekcim ne desem bilemedim eltin seni kıskanıyo olabilirmi:26:kıskançlıktan sana tahammül edemiyo belki:26:ama sen eşine bidaha abinlere gitmeyeceğiz demekte haksızsın canım gidin fakat sende seviyel dur eşinin hatrı için git..eşin kardeşinin kocası ile geçinemese ve sana bidaha kardeşinlere gitmeyeceğiz dese üzülmezmisinarada kalmazmısın dilek
head & shoulders koyu sarı üzerinde Kadın yazıyor, saç dökülmelerine karşı kadınlar için yazıyor..ayy bende çok seviyorum:)yaa bende ondan alim ozman hangisinden kullanıyodun canım?
hı hım var orda da :)))Nektarcım pazar günü 212 avm ye gittik. ordada euromoda vardı :)))
bizim mağazaya da göz atsaydınevet orasıorda indirimdeydi canım dermokilin yeri var bi bak canım fiyat karşılaştırması yaparız eşime sorarım ben o hatırlar belki fiyatlarını
ya ney canım adı söle bakalım?
ayy dilek valla en çok yaşamayı istemediğim durum bu biliyomusn eşimin ailesi ve benim aramda kalması ve istediğim bişeylere müdahale etmemesi insanın çok siniri bozar annemle babamda çok yaşadığım için bu durumdan nefret ediyorum bi erkek nasıl geldiyese öle gidiyo ne yazıkki nekadar istesekte içinden gelmiyosa yapmıyor o davranışı
Boll bende kepek için kullnmaya başlamıştım head&sholdr ı 2 senedir falan kullanıyorum çok çok memnunum :))) kepeğim yok şükür
dilek ozamn hiç takma onu gitseniz bile fazla muhattab olma demkki kişiliği öle sen ne yapsanda değişmezz...yani evinin huzurunu kaçırmaya değmez çünkü dediğim gibi değişmez hiç sanmıyorummm:26:
head & shoulders koyu sarı üzerinde Kadın yazıyor, saç dökülmelerine karşı kadınlar için yazıyor..
eşim de onu kullandı ona erkeğini almadım
hı hım var orda da :)))
neredeyse tüm avm lerde var
bizim mağazaya da göz atsaydın
"bana güleryüzlü değilsiniz" dedi diye mi "öldürecek" eşin, üff öyle ufak şeylerden gelirmeyin canım yaaben eşime felaket sinirliyim ya. Bu aynı kız k.pederime ben size gelioum da hiç gülmüosunuz bana demiş kendi suratsızlığa kimse ona gülümseyemez onu düşünmüoda babamda ben seni eğlendiremem kızım demiş. Bunu bize anlatınca eşim delirdi başka şeylerde vardı eşim dioki kendi öldürtcek o kız bana dio ben dün bunları sölüoum hiç yani babana gelince öldürüodun ben neyim?
oraya da mağaza açar bizimkilerayy unuttum aklımdaydı aslındaçokda merak ediyodum diğer gittiğimde bakıcam mutlaka forumdan sonra artık orası yalan olur gerçi park yani
bolllllllzetion ismi bebeğim netten araştır istersen
kızlar ya ben hala odama geçemedim. Patronla sanki yanyana oturuyoruz. Yazamıyorum o yüzden ama takipteyim
Anlattıklarınla işin rengi değişiyo dilekHaklısın ozmn sonuna kadar..aslında sen kızdan daha çok eşine takmışın
Ya kızlar benm yüzüm nasıl biliyonuzmu :))) hani t bölgesi yağlı olur ya normalde... Benim alnım ve çenem kuru..yani bazen pulpul oluyo sabahları mutlaka özellikle alnıma çeneme krem sürüyorum ama yanaklarım öle değil sivilce oldumu genelde yanağımda çıkar:105:
Bi insanın her işi mi ters olur yaa:101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?