Kızı hiç takmıoum ki o benim kalemim diil zaten canım
tabiki eşime kızıoum çünkü beni koruyup kollayamadığını düşünüoum yaa tepki vermio bu kaçıncı problem sen kimsin benim karıma böle yapıosun yerini bil dicek bu ya.
benim çene bölgemin sağ tarafı yağlı hep orda sivilce çıkar orada yağ deposu falanmı var acep
selam kızlarrr..
bolcum bebişinin ism süper dün de demiştim sen bence şimdi inceden eşin bi daha bebiş olsa ne isim koyar onu araştır bi soruştur çaktırmadan
canım az çok anlıyorum seni bizim elti de bazen öyle problemlidir ama allahtan eşim anlar yani hatta o benden önce anlar ve sinirlenir. mesela yanına bi arkadaşı akrabası vs geldiyse ben 2. plana atılırım. onlar yokken benle sıkı fıkıdır böle garip bi şey. Eşim de bunu farkeder ben daha demeden o sinirleniz zaten. gidip kimseye bişi demez ama beni düşünüp koruması yeterli. anladığım kadarıyla sen gidip o kızla senin içn konuşmasa bile en azından seni anlamasını senin arkanda durmasını istiosun.
bence şöle yap. diyelim o servis yapma olayında eşin rahatsız olup söylenmeye başladı ya annen kalkınca. çaktırmadan onu gaza getir ve senin de çok yorulduğunu kızın ayıp ettiğini dfalan söyle bi şeklde blinçaltına yereşir heralde. sen direk söylenme onun söylemesini bekle o söyleyince sana yapılanları anlat o şekilde belki seni anlar cnm :44::44:
VALLA BİLLA
..
ARSECİM GEÇMİŞ OLSUN ABLAMINDA HİÇ ÇIKMAZ AYNI SENİN GİBİ ADET DÖNEMİNDE BİTANE ÇIKAR GEÇER SONRAONUN AKNE SORUNU YOK UÇUK SORUNU VAR :))) BİŞEYDEN KORKSUN TİKSİNSİN ÜZÜLSÜN STRES YAPSIN HEMMEN KOCCAMAN UÇUK OLUR DUDAĞI...NİŞANINDA UÇUKLUYDU STRESTEN..DÜĞÜN ALIŞVERİŞİNDEDE VARDI UÇUĞU ŞİMDİ YOK ŞÜKÜR BİKAÇ GÜNE ÇIKMAZSA YIRTTI :)))
SODA KURUTUR LİMONDA KURUTUYO...BEN BEBE PUDRASIYLA LİMONU DENEMİŞTİM :) FUCİDİN VAR BİRDE...BENM BİARA BÖLE SANKİ İLTİHAPLI ÇIKARDI HEMEN SÜRERDİM GECE GÜNDÜZ Bİ BAKIYODUM UCU KURUMUŞ O İLTİHABI YOK
düğünüme 2 hafta kala dudağım uçukladı, ama ne uçuk böyle kocamanVALLA BİLLA
..
ARSECİM GEÇMİŞ OLSUN ABLAMINDA HİÇ ÇIKMAZ AYNI SENİN GİBİ ADET DÖNEMİNDE BİTANE ÇIKAR GEÇER SONRAONUN AKNE SORUNU YOK UÇUK SORUNU VAR :))) BİŞEYDEN KORKSUN TİKSİNSİN ÜZÜLSÜN STRES YAPSIN HEMMEN KOCCAMAN UÇUK OLUR DUDAĞI...NİŞANINDA UÇUKLUYDU STRESTEN..DÜĞÜN ALIŞVERİŞİNDEDE VARDI UÇUĞU ŞİMDİ YOK ŞÜKÜR BİKAÇ GÜNE ÇIKMAZSA YIRTTI :)))
SODA KURUTUR LİMONDA KURUTUYO...BEN BEBE PUDRASIYLA LİMONU DENEMİŞTİM :) FUCİDİN VAR BİRDE...BENM BİARA BÖLE SANKİ İLTİHAPLI ÇIKARDI HEMEN SÜRERDİM GECE GÜNDÜZ Bİ BAKIYODUM UCU KURUMUŞ O İLTİHABI YOK
tutmaç çorbası, kızarmış köfte (dün amca yapıyodu gördümdü hazır değil) bulgur pilavı, cacık, domates-biber, incir..ne vardı canım yemekteben buranın yemeklerini görmeye tahammül edemiyorum midem bulanıyo çok yağlı yapıyo aşçı
bence de konuşun canım, bizim eski işyerinde Allahın gücüne gitmesin ama çok kötüydü yemekler hiç yiyemiyoduk ben hep abur cuburla duruyodum konuştuk aşçıyı değiştirdiler.. güzel olmuştu sonra.. :26:eşimi aradım müdürle konuşalım dedi
tutmaç çorbası, kızarmış köfte (dün amca yapıyodu gördümdü hazır değil) bulgur pilavı, cacık, domates-biber, incir..
bence de konuşun canım, bizim eski işyerinde Allahın gücüne gitmesin ama çok kötüydü yemekler hiç yiyemiyoduk ben hep abur cuburla duruyodum konuştuk aşçıyı değiştirdiler.. güzel olmuştu sonra.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?