2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy zuzu sivilce deme bana :95:

şu troit hastalığı çıktı çıkalı başıma sivilce konusundaki problemimi anlatamam yaa kafayı yiycem.

benim cildim bebek gibiydi inannın tek bir nokta yoktu ne yüzümde ne vücudumda, sadece yüzümde güneş çillerim vardı burun bölgemde ona 3-4 tane falandı yani öyle. adet dönemlerindede bir tane alnımın tam ortasında minik sivilcem çıkardı oda 2 gün içinde geçerdi, hiç iz falan filan kalmazdı. ama şimdi boynumda dahil olmak üzere minik minik sivilce kaynıyo ve geçmiyo. son 6-7 aydır böyle. yüzümde iz kalmıyo ama çene bölgem ağız çevresi bölgesinde sanki iz kalacakmış gibi ,çünkü hiç geçmiyo oynamıyorum hiç özellikle. cildiyeciye gittim ama hiç verdiği ilaçlar kremler banamısın demedi. şim di bu ay başında bitane akrabamız herbalist var o dedik akşamları yatarken yüzünü falan tonikle veya sodayla iyice temizle. sonrada tam yatarken bepanten plus tan güzelce sür dedi. onu deniyorum, bakalım düzelme var gibi. ama zaten 1 ayda anca düzelme gösterir dedi. bekliyorum :95::94:

selam kızlarrr..

bolcum bebişinin ism süper dün de demiştim sen bence şimdi inceden eşin bi daha bebiş olsa ne isim koyar onu araştır bi soruştur çaktırmadan

canım az çok anlıyorum seni bizim elti de bazen öyle problemlidir ama allahtan eşim anlar yani hatta o benden önce anlar ve sinirlenir. mesela yanına bi arkadaşı akrabası vs geldiyse ben 2. plana atılırım. onlar yokken benle sıkı fıkıdır böle garip bi şey. Eşim de bunu farkeder ben daha demeden o sinirleniz zaten. gidip kimseye bişi demez ama beni düşünüp koruması yeterli. anladığım kadarıyla sen gidip o kızla senin içn konuşmasa bile en azından seni anlamasını senin arkanda durmasını istiosun.

bence şöle yap. diyelim o servis yapma olayında eşin rahatsız olup söylenmeye başladı ya annen kalkınca. çaktırmadan onu gaza getir ve senin de çok yorulduğunu kızın ayıp ettiğini dfalan söyle bi şeklde blinçaltına yereşir heralde. sen direk söylenme onun söylemesini bekle o söyleyince sana yapılanları anlat o şekilde belki seni anlar cnm :44::44:

benim çene bölgemin sağ tarafı yağlı hep orda sivilce çıkarorada yağ deposu falanmı var acep

VALLA BİLLA

..
ARSECİM GEÇMİŞ OLSUN ABLAMINDA HİÇ ÇIKMAZ AYNI SENİN GİBİ ADET DÖNEMİNDE BİTANE ÇIKAR GEÇER SONRA ONUN AKNE SORUNU YOK UÇUK SORUNU VAR :))) BİŞEYDEN KORKSUN TİKSİNSİN ÜZÜLSÜN STRES YAPSIN HEMMEN KOCCAMAN UÇUK OLUR DUDAĞI...NİŞANINDA UÇUKLUYDU STRESTEN..DÜĞÜN ALIŞVERİŞİNDEDE VARDI UÇUĞU ŞİMDİ YOK ŞÜKÜR BİKAÇ GÜNE ÇIKMAZSA YIRTTI :)))

SODA KURUTUR LİMONDA KURUTUYO...BEN BEBE PUDRASIYLA LİMONU DENEMİŞTİM :) FUCİDİN VAR BİRDE...BENM BİARA BÖLE SANKİ İLTİHAPLI ÇIKARDI HEMEN SÜRERDİM GECE GÜNDÜZ Bİ BAKIYODUM UCU KURUMUŞ O İLTİHABI YOK

ya napcamı bilemioum artık bunlar yüzünden eşimle kavga etmek istemioum ben yaa. Ama oda hiç benim tarafımı tutmuo ki. Anneme anlattım az önce aaaaa oda kendini toparlasın valla dedi. Oysa eşime deli olur annem kızı takma dedi zaten takmıouz ama eşim annesine gelince sen çay koyma karısına gelince zaten çay koycaksın o kızında huyu o sen nie takılıosun sen kendine bak dio yaa

offfff yemin edioum ağzının ortasına yapıştırmak istedim o kızın. eşimi sevioum oda sevio bilioum bunlar olmasa aramızda herşey çok güzel olcak

sağol canım , benimkide ablanınki gibi galiba gittiğim doktorlar stres sıkıntı yorgunluk diyo çünkü test yapıyolar alerjik falan değil.

bu ara biliyosun çok yoğunum iş yerinde bide stres aşırı var. fucidini not aldım şu bepanteni 10 gün daha kullanayım işe yaramazsa bunu denerim. :94:

düğünüme 2 hafta kala dudağım uçukladı, ama ne uçuk böyle kocaman
ne yapsam ne etsem geçmiyo, nasıl sinirimi bozmuştu
hatta düğüne kadar bile izi kaldı, tam geçmedi
benim de çok uçuklar dudaklarım :101:
..
yemeklerimiz güzeldi bugün çok mu yedim ne

ne vardı canım yemekteben buranın yemeklerini görmeye tahammül edemiyorum midem bulanıyoçok yağlı yapıyo aşçı

Yani konuşun fundaaa

bende pilav ve fırında patates kabak patlıcan yedim ...güzeldi fırın yemeği yağsızdı ucuzdu bide

Inan zorla yiyorum yaçoğu zaman dışardan söylüyorum niye kendi cebimden ödeyimki dimimide bulanmam geçsin diye şeker yiyorum

Bende birazdan yemeğe çıkıcam önden gidip baktım tavuk sote makarna çorba bide patates soymuştu fırına atıcam dedi. Herhalde tavuğun yanına.

dünde kıymamı yeşil mercimek yaptım ama dün yiyemedik bugünün yemeği. dün şinitzel vardı onu yedik.

ne vardı canım yemekteben buranın yemeklerini görmeye tahammül edemiyorum midem bulanıyoçok yağlı yapıyo aşçı
tutmaç çorbası, kızarmış köfte (dün amca yapıyodu gördümdü hazır değil) bulgur pilavı, cacık, domates-biber, incir..
eşimi aradım müdürle konuşalım dedi
bence de konuşun canım, bizim eski işyerinde Allahın gücüne gitmesin ama çok kötüydü yemekler hiç yiyemiyoduk ben hep abur cuburla duruyodum konuştuk aşçıyı değiştirdiler.. güzel olmuştu sonra.. :26:

Son düzenleme:

ya kazan kebabı pilav bide şeftali vardı kazan kebabı tencerede pişen bi yemek sulu ve aşırı yağlıydı hiç yemedim bi tadına baktım sadecepilav yedim biraz bide şeftali..midem acayip bulanıyo şuan
onun yanına insan ya bi salata ya bi ayran yapar dimi misafiri var gitsinde konuşucaz ama ben tek başıma konuşamam çekiniyorum

ben de karışık kızartmamı yedimm bu akşam ne yapsam derdi başladı şimdi de

ne güzel kızlar ya işyerinde yemeğin çıkması çok iyi bence. tabi kötü olunca problem ama funda değiştirtebilirseniz aşçıyı büyük kolaylık walla. her gün dışardan yiyince olmuyor bi de ne yicem derdi oluyor her gün her gün.

Kızlar bugün halamlar gelecek akşama çaya. Biraz yufkam vardı geçen haftadan unutmuşum baya kurumuş nerdeyse. sigara böreği yaptım onları. Yanına da tatlı bişiler yapsam ama ne yapsam sizce? Kolay bişeyler söleyin bakim bana hamarat hanımlar pudingten yapılan kurabiye vardı hani onu mu yapsam çilekli pudingim var deneyen oldu mu hiç çilekliyle nasıl olur?

bizim çorba illa ki olur, olmazsa olmaz.. yemeği sevmezsem çorba içerim kepekli ve beyaz ekmek de ayrı bizim, 1 dilim kepekli ekmek yerim çoırba o bile yeter..
konuşun canım, düzeltsin yada yeni birini alsınlar

yeni birini almazlar canım eminimpatron hele benimle ilk işe başlarken demişti buranın yemekleri yağlı olur acı olur diyeşimdi anladım ne demek sitediğiniben normalde yemek seçen biri değilimdir ama cidden bunları yiyemiyorumsizinki ne güzelmiş nigarcım ya

baştan söyleseydim keşke yanlış yaptım ben..ayşam ben çilekli pudingten yapmıştım tadı çok güzeldii tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…