2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

muzlu yaptım ben 2 kere çok güzeldi valla herkes çok beğendi. çileklide kızlardan biri yapmıştı sanki! Sende yap orda önemli olan pudingin şeker yerine geçmesi diil mi zaten?

ay kızlar tşk ederim inşallah:)
ayşecim bakıcam artık nuh diyo peygamber demiyo bizimki inadın önde gideni

ya işlerim var bugün pek yazamıyorum kızlar..

Son düzenleme:
kızlar eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz okuyodum kızın biri orda bişey paylaşmış oyun havası ama çok :89: ... şeklinde kısaltmış orjinalini buldum okudum aman yarabbim

az önce de yazdım gözünüzden mi kaçtı acaba? o çilekli kurabiyenin üstüne vişne reçelinden taneler koysam sizce çok mu anlamsız alakasız olur? :44::44:

TŞK EDERİM CANIM HOŞBULDUK İNŞALLAH FOTO AVATARIMDA VAR VE ARKADAŞ LİSTEM İÇİN DE ALBÜM VAR :))

evet yaa bence de çilekli güzel olur yaani. şuna bi bakar mısınız üstüne de çilek marmeladı koymuş bende çilek yok vişne var ondan koysam

>ÇİLEKLİ KURABİYE | tümayın mutfağı
şekil olarak böyle yapıp reçel damlatabilirsin evet ayşam, süper oluuur
tesekkür ederim canimmmm

Almancagüzelde Grammer olarak Agir biraz
evet grameri zor ve karmaşık, öretmenim Präsens,Präteritum diye başımızın etini yerdi

şekil olarak böyle yapıp reçel damlatabilirsin evet ayşam, süper oluuur

evet grameri zor ve karmaşık, öretmenim Präsens,Präteritum diye başımızın etini yerdi

süper olur ayşamgörmemişim kusura bakma

tşk. kızlarrr ya ne biliim biri çilekli biri de üstüne vişne alakasız mı olur aceba ki dedim ama deneyip görcez bakalım :)))

ya üff eşim de oturma odasına halıyı serelim artık olmaz böle misafirler gelicek dio amannnn alışmıştım ben böyle rahattı :))

Bilmiyorum nasıl bişey ama canım incir ezmeli o şeyden istedi nektarcım napcaz şimdiiii ya izi çıkarsaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…