ne güzel kızlar ya işyerinde yemeğin çıkması çok iyi bence. tabi kötü olunca problem ama funda değiştirtebilirseniz aşçıyı büyük kolaylık walla. her gün dışardan yiyince olmuyor bi de ne yicem derdi oluyor her gün her gün.
Kızlar bugün halamlar gelecek akşama çaya. Biraz yufkam vardı geçen haftadan unutmuşum baya kurumuş nerdeyse. sigara böreği yaptım onları. Yanına da tatlı bişiler yapsam ama ne yapsam sizce? Kolay bişeyler söleyin bakim bana hamarat hanımlarpudingten yapılan kurabiye vardı hani onu mu yapsam çilekli pudingim var deneyen oldu mu hiç çilekliyle nasıl olur?
selam millet napıyosunuz ? herkes iyimi ?
kimin hastası var tam anlayamadım. dilek arkadaşımızın galiba :94::26:
bol yeğenimizin adı ADA mı olacak karar verdinizmi , adıyla analı babalı sağlıklı ömrü olsun inşallah
kızlar eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz okuyodum kızın biri orda bişey paylaşmış oyun havası ama çok :89: ... şeklinde kısaltmış orjinalini buldum okudum aman yarabbim
ben de devam ettiricem yarım kalan alamancamı,çok seviyorum ben almancayı yaa
gerçi %60 biliyorum ben, işte konuşmayınca unutuluyo
bol şans sana sinoşş
kızlar eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz okuyodum kızın biri orda bişey paylaşmış oyun havası ama çok :89: ... şeklinde kısaltmış orjinalini buldum okudum aman yarabbim
okudum cnmayşa özele gönderdim anca
iyi akşamlar millet, ben geldim. bizim gıcık patron yüzünden giremedim yine. zaten bu aralar işler de yoğun biraz.
önlükleri gördüm bayıldımmm, tam benlik, zıpırrrrrr
dilşad gelmiş, ben atlamışım sanırım, hoşgelmiş sefa gelmiş. foto gördük mü kızlar, kendini tanıtmış ama kimse foto sormamış anladığım kadarıyla. foto istiyoruzzzzzbebişin de hayırlı olsun bu arada dilşadcım, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.
karışık kızartma yapmaya gidiyorum, görüşürüz kızlar
şekil olarak böyle yapıp reçel damlatabilirsin evet ayşam, süper oluuurevet yaa bence de çilekli güzel olur yaani. şuna bi bakar mısınız üstüne de çilek marmeladı koymuş bende çilek yok vişne var ondan koysam
>ÇİLEKLİ KURABİYE | tümayın mutfağı
evet grameri zor ve karmaşık, öretmenim Präsens,Präteritum diye başımızın etini yerditesekkür ederim canimmmm
Almancagüzelde Grammer olarak Agir biraz
ben de merak ettiimayşa özele gönderdim anca
şekil olarak böyle yapıp reçel damlatabilirsin evet ayşam, süper oluuur
evet grameri zor ve karmaşık, öretmenim Präsens,Präteritum diye başımızın etini yerdi
süper olur ayşamgörmemişim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?