2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de oturma odamın halısını 2 aydır sermiyorum ama temiz tutmak çok zor oluyor canım ya hemen batıyor yerler

[SUB][/SUB]
ben de oturma odamın halısını 2 aydır sermiyorum ama temiz tutmak çok zor oluyor canım ya hemen batıyor yerler

ya benim halı açık renk ben de halımın sürekli kirlenmesinden şikayetçiyim o yüzden. halısızken laminatları süpürüp silip geçiodum hemen, şimdi aman halıya kıllar yapıştı yok bi şey döküldü (ki eşim çok dikkatsiz ben de sakarımdır ::) off bi sürü sorun :)))

bu arada fotoğraflarına baktım cnm çok hoş hepsi ama avatarındaki saç rengi eski mi yeni mi bilmiyorum bence sana daha çok yakışmış

Son düzenleme:
Bilmiyorum nasıl bişey ama canım incir ezmeli o şeyden istedi nektarcım napcaz şimdiiii ya izi çıkarsaaa :)
off yaa özür dilerimmmm topikteki hamişleri hep unutuyorumm

incirli her şeyi çok severim bize de yolla ama amaaa
biz de ikişer tane yedik Ayşam, şu Tarişin metal mor kutusu olanından, eşime söylim bulsun alsın
çok acaip bişimiş :26: muhasebeden dağıttılar

gittim, gördüm

seni çok ii anlıyorumm benm de halımda beyaz yoğunlukta ve mahvoluyor ben de kışa temiz kalsın die sermedim :) benm de eşim dikkatsiz hemen kirletiyor :) canım avatardaki eski fotom ama eşim düğünde yine kendi rengimi istedi ve hala kendi rengimdeyim :) tşk ederim

olsun canım yaa bizde her şei istemeyeverelim :) top top olan ezmelerden mi?

olsun canım yaa bizde her şei istemeyeverelim :) top top olan ezmelerden mi?
değil resini eklemim şimdi, daha çok çekmesin canı hamişlerin
ama ille bakim dersen tariş incir lokumu mor metal kutu

resimlerin çok güzel, çok yakışıyosunuz :))
ben seni facede gördüm ssanki, ortak arkadaşımız var eylül-ekim gelinlerinden öyle sağ yanda çıkmıştın sanki :)))

Son düzenleme:

TŞK CANIM
:) merak ettim kimmiş ki ortak ark. Evet eylül ekim gelinlerinden bazıları var facem de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…