ben de merak ettiim
..
ay incir ezmesi lokumu nasıl harika bişimiş, ben ilk kez tadıyorum :26:
tşk. Kızlarrr ya ne biliim biri çilekli biri de üstüne vişne alakasız mı olur aceba ki dedim ama deneyip görcez bakalım :)))
ya üff eşim de oturma odasına halıyı serelim artık olmaz böle misafirler gelicek dio amannnn alışmıştım ben böyle rahattı :))
ben de oturma odamın halısını 2 aydır sermiyorum ama temiz tutmak çok zor oluyor canım ya hemen batıyor yerler
off yaa özür dilerimmmmBilmiyorum nasıl bişey ama canım incir ezmeli o şeyden istedi nektarcım napcaz şimdiiii ya izi çıkarsaaa :)
biz de ikişer tane yedik Ayşam, şu Tarişin metal mor kutusu olanından, eşime söylim bulsun alsınincirli her şeyi çok severim bize de yolla ama amaaa
gittim, gördümKutuna git
paylaşamam çok terbiyesiz
[sub][/sub]
ya benim halı açık renk ben de halımın sürekli kirlenmesinden şikayetçiyim o yüzden. Halısızken laminatları süpürüp silip geçiodum hemen, şimdi aman halıya kıllar yapıştı yok bi şey döküldü (ki eşim çok dikkatsiz ben de sakarımdır ::) off bi sürü sorun :)))
bu arada fotoğraflarına baktım cnm çok hoş hepsi ama avatarındaki saç rengi eski mi yeni mi bilmiyorum bence sana daha çok yakışmış
off yaa özür dilerimmmmTopikteki hamişleri hep unutuyorumm
Biz de ikişer tane yedik ayşam, şu tarişin metal mor kutusu olanından, eşime söylim bulsun alsın
çok acaip bişimiş :26: Muhasebeden dağıttılar
gittim, gördüm
zuzu zaten senden kaçsa şaşarıdımorjinalini okudunmu noktasızını:94:
Noktanın yerine ne geldiği aşikar yafruum:89:
Daha devamı varmı
dilsa ben sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul et ne ara resim ekledin
değil resini eklemim şimdi, daha çok çekmesin canı hamişlerinolsun canım yaa bizde her şei istemeyeverelim :) top top olan ezmelerden mi?
değil resini eklemim şimdi, daha çok çekmesin canı hamişlerin
ama ille bakim dersen tariş incir lokumu mor metal kutu
Resimlerin çok güzel, çok yakışıyosunuz :))
ben seni facede gördüm ssanki, ortak arkadaşımız var eylül-ekim gelinlerinden öyle sağ yanda çıkmıştın sanki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?