2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok güzel çıkmışın canım fotolarına bayıldım allah bir ömür mutlu etsino saç rengi sana daha çok yakışmış bence..bahçede falanmı oldu nişan tam anlayamadım ..bende görmüş gibiyim kknın albüm bölümüne mi eklemiştin

heh bunun aynısı :129: pahalıymış yaa
TŞK CANIM
:) merak ettim kimmiş ki ortak ark. Evet eylül ekim gelinlerinden bazıları var facem de
bende de ekliler bir kaç tane ortak arkadaşımız var hemde
Aklımıza kim soktuysa yollasın bize lokumu :)

TŞK CANIM O SAÇ RENGİ DERKEN NİŞANDAKİ Mİ NORMAL Mİ? nişan aslında söz dü biz evde zor oluyor dye evin hemen yanında çay bahçesi var sözü orda yaptık düğün de çok yakın olunca nişan gibi olsun dedik sadece akrabaları ve yakın arkadaşlarımızı çağırdık. komşulara bile az söyledik.

nişandaki saç rengin canım bu aralar bende saçımı boyatacam daha karar veremedim ama ne renk olacağına

Ben de sözdeki saç rengini daha çok yakıştırdım, bal köpüğü mü o

o zamanlar sevgiliydik :) benden saçımı röfle yaptırmamı istemişti kuaförden almaya geldiğinde de olmamış demişti. mecburen ertesi gün üzerine tamamen karamel yaptırmıştım böyle olmuştu çok da severek kullandım. düğünde kendi rengimi istedi bi de ona döndük.

Sabahtan beri midem kaynıyo (((üüüühüüü

sabh börek m.suyu yaptım yaa üzerine biraz geçince çay içtim çayda kötüydü biraz keşke içmeseyim ..o mu yaptı yoksa sabh sabh meyve suyumu bilmiyom artık ((

sabahları çaydan başka bişey içmem hadi dedim değişiklik yapayım elemana uydum m.suyu içtim

nişandaki saç rengin canım bu aralar bende saçımı boyatacam daha karar veremedim ama ne renk olacağına

ben de farklılık istiyorum ama şu üç ayı bi atlatayım da hayırlısıyla
ama boyanın altında röfle çok güzel oluyor alttan ışıltılar çıkıyor yine ne renk yaparsam yapayım altından ara ara sarı attırcam ki ışıltı versin :)

Son düzenleme:
canım bi soda içsen belki iyi gelir:44:

bence koyu yapma sana açık renk yani o tonlar çok yakışıyo

Of ya sabah ve akşamları üşüyorum ama bu saatlerdede sıcak basıyor. Uykumda geldi. bi çay içeyim bari.

ben karamel yaptırsam bana yakışırmı acaba kızlar yada çikolata kahvesizce ne renk yaptırıyım

Bence doğal halin güzel. Sende ışıltı olarak aralara karamel atabilirsin. 10 paket attırsan yeter. Ben yine paket attırıcam aralara galiba. Benimde böyle hoşuma gitti. Işıltılı..

Gittim bi soda daha aldım puffff
aşkım da diyo kireçten al iç.. Ay şimdi kireç ne diceksiniz Bi mide hapı var kare neydi adı renni mi ne ,ben ona kireç diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…