heh bunun aynısı :129: pahalıymış yaagittigidiyorda bile var bu lokum 30 tl bide
ŞEKERLEME KUTUSU TARİŞ İNCİR LOKUMU GittiGidiyor.com'da #39007615
bende de ekliler bir kaç tane ortak arkadaşımız var hemdeTŞK CANIM
:) merak ettim kimmiş ki ortak ark. Evet eylül ekim gelinlerinden bazıları var facem de
Aklımıza kim soktuysa yollasın bize lokumu :)
çok güzel çıkmışın canım fotolarına bayıldım allah bir ömür mutlu etsino saç rengi sana daha çok yakışmış bence ..bahçede falanmı oldu nişan tam anlayamadım ..bende görmüş gibiyim kknın albüm bölümüne mi eklemiştin
TŞK CANIM O SAÇ RENGİ DERKEN NİŞANDAKİ Mİ NORMAL Mİ? nişan aslında söz dü biz evde zor oluyor dye evin hemen yanında çay bahçesi var sözü orda yaptık düğün de çok yakın olunca nişan gibi olsun dedik sadece akrabaları ve yakın arkadaşlarımızı çağırdık. komşulara bile az söyledik.
Ben de sözdeki saç rengini daha çok yakıştırdım, bal köpüğü mü o
nişandaki saç rengin canımbu aralar bende saçımı boyatacam daha karar veremedim ama ne renk olacağına
canım bi soda içsen belki iyi gelir:44:Sabahtan beri midem kaynıyo(((üüüühüüü
sabh börek m.suyu yaptım yaa üzerine biraz geçince çay içtim çayda kötüydü biraz keşke içmeseyim ..o mu yaptı yoksa sabh sabh meyve suyumu bilmiyom artık((
sabahları çaydan başka bişey içmem hadi dedim değişiklik yapayım elemana uydum m.suyu içtim
ben de farklılık istiyorum ama şu üç ayı bi atlatayım da hayırlısıyla
ama boyanın altında röfle çok güzel oluyor alttan ışıltılar çıkıyor yine ne renk yaparsam yapayım altından ara ara sarı attırcam ki ışıltı versin :)
canım bi soda içsen belki iyi gelir:44:
:
ben karamel yaptırsam bana yakışırmı acaba kızlar yada çikolata kahvesizce ne renk yaptırıyım
89 doğumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?