ben karamel yaptırsam bana yakışırmı acaba kızlar yada çikolata kahvesizce ne renk yaptırıyım
süt iç :)))
şu avatarlar ne şirin yaa
Eki Görüntüle 255715 Eki Görüntüle 255714 Eki Görüntüle 255716 Eki Görüntüle 255717
Bence doğal halin güzel. Sende ışıltı olarak aralara karamel atabilirsin. 10 paket attırsan yeter. Ben yine paket attırıcam aralara galiba. Benimde böyle hoşuma gitti. Işıltılı..
Gittim bi soda daha aldım puffff
aşkım da diyo kireçten al iç.. Ay şimdi kireç ne diceksinizBi mide hapı var kare neydi adı renni mi ne ,ben ona kireç diyom
ımm bilmemki canım , illa boyatcanmı bölede güzellll
ay ben eşime boyatcam desem kıyamet kopartır :)) boyatmaz böle seviyo :) bide herkes boya zannediyor saçlarımı siyah2 dk da havamıda atıım ohh
:)) yok ya süt içmem
evet maşallah hepicine
Topiğimizin gelinleri git gide küçülüyor :)) profilinde 21 yazdığına göre daha doğum gününede en fazla 3 ay var
yani beni bu halimlede beğeniyosun ölemizuzum kociş bişey demez hatta oda diyo değişiklik iyi olur diye ama bu değişiklik kötü bi değişiklik olsun istemem havalı seni ayy ne sevimli 2.si
evet canım 2 ay var doğum günüme kasım 12
evet canım 2 ay var doğum günüme kasım 12
tamam şu an 21 yaş 10 aylıksın ve hamilesin. Maşallah canım
yarin evlilik yil dönümünüz mü dilsad ?
yani beni bu halimlede beğeniyosun ölemizuzum kociş bişey demez hatta oda diyo değişiklik iyi olur diye ama bu değişiklik kötü bi değişiklik olsun istemem havalı seni ayy ne sevimli 2.si
ilaç içme sodada çok içme
bence git kuaföre. Deki saçımın 5 ton açığını istiyorum 10 paket. Al sana ışıltı
ben 3 ton açığı yaptım hiç belli olmadı bi dahakine 5 ton açığı yapıcam
funda şööyle ışıltılı bir kahveye boyatabilirsin belki :))
Eki Görüntüle 255735
içem süt o zaman zuzu, soda daha çok şişirsin karnını daha kötü etsin napim
evet canım hem de eşimin doğum günü
evet canım seninki pek belli değil senin gözler renkli ten açık ya açık renk saç sana yakışırBence git kuaföre. deki saçımın 5 ton açığını istiyorum 10 paket. Al sana ışıltı
Ben 3 ton açığı yaptım hiç belli olmadı bi dahakine 5 ton açığı yapıcam
Funda şööyle ışıltılı bir kahveye boyatabilirsin belki :))
Eki Görüntüle 255735
içem süt o zaman zuzu, soda daha çok şişirsin karnını daha kötü etsin napim
koyusu olsa nolur :))
evet canım seninki pek belli değil senin gözler renkli ten açık ya açık renk saç sana yakışır
süperrrrrrrrrrr çok doğal duruyo tam istediğim gibi peki bunu nasıl tarif edicem nektar
evet canım hem de eşimin doğum günü
Aaa sahidenmi ne kadar güzel aynı güne denk gelmesi. senin içinde iyi bi taşla iki kuş vurursun. Yarın için planların varmı?
:) özellikle doğum gününe getirdik madem eylülde olacak özel bi günde olsun dedik. eşim yemek için yer ayırtmış bi yerden. evde de canım istiyor diye aldığı pasta var. ona bir mum :) hediyemi almadım daha ama beğendiği bir saat var onu almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?