2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben karamel yaptırsam bana yakışırmı acaba kızlar yada çikolata kahvesizce ne renk yaptırıyım

ımm bilmemki canım , illa boyatcanmı bölede güzellll

ay ben eşime boyatcam desem kıyamet kopartır :)) boyatmaz böle seviyo :) bide herkes boya zannediyor saçlarımı siyah 2 dk da havamıda atıım ohh

:)) yok ya süt içmem

evet maşallah hepicine

yani beni bu halimlede beğeniyosun ölemizuzum kociş bişey demez hatta oda diyo değişiklik iyi olur diye ama bu değişiklik kötü bi değişiklik olsun istememhavalı seniayy ne sevimli 2.si

yani beni bu halimlede beğeniyosun ölemizuzum kociş bişey demez hatta oda diyo değişiklik iyi olur diye ama bu değişiklik kötü bi değişiklik olsun istememhavalı seniayy ne sevimli 2.si

Bence git kuaföre. deki saçımın 5 ton açığını istiyorum 10 paket. Al sana ışıltı

Ben 3 ton açığı yaptım hiç belli olmadı bi dahakine 5 ton açığı yapıcam

Funda şööyle ışıltılı bir kahveye boyatabilirsin belki :))

içem süt o zaman zuzu, soda daha çok şişirsin karnını daha kötü etsin napim

evet beğeniyom

ilaç içme sodada çok içme

ilaç içmem evet sevmiyom ilaç :)

bence git kuaföre. Deki saçımın 5 ton açığını istiyorum 10 paket. Al sana ışıltı

ben 3 ton açığı yaptım hiç belli olmadı bi dahakine 5 ton açığı yapıcam

koyusu olsa nolur :))

funda şööyle ışıltılı bir kahveye boyatabilirsin belki :))

Eki Görüntüle 255735

...

Bence git kuaföre. deki saçımın 5 ton açığını istiyorum 10 paket. Al sana ışıltı

Ben 3 ton açığı yaptım hiç belli olmadı bi dahakine 5 ton açığı yapıcam
evet canım seninki pek belli değil senin gözler renkli ten açık ya açık renk saç sana yakışır
Funda şööyle ışıltılı bir kahveye boyatabilirsin belki :))

Eki Görüntüle 255735

süperrrrrrrrrrr çok doğal duruyo tam istediğim gibi peki bunu nasıl tarif edicem nektar

koyusu olsa nolur :))

Kız saçının rengini açmak istiyor sen koyu olsa diyon :))))

evet canım seninki pek belli değil senin gözler renkli ten açık ya açık renk saç sana yakışır

süperrrrrrrrrrr çok doğal duruyo tam istediğim gibi peki bunu nasıl tarif edicem nektar

Kocama kalsa sinem kobalın rengini istiyor. Çok sarı..

Evet nektarın bulduğu çok yakışır sana

Aaa sahidenmi ne kadar güzel aynı güne denk gelmesi. senin içinde iyi bi taşla iki kuş vurursun. Yarın için planların varmı?

:) özellikle doğum gününe getirdik madem eylülde olacak özel bi günde olsun dedik. eşim yemek için yer ayırtmış bi yerden. evde de canım istiyor diye aldığı pasta var. ona bir mum :) hediyemi almadım daha ama beğendiği bir saat var onu almayı düşünüyorum.

Düğünü haftaiçi yaptınız o zaman.

ay hemen asma yüzünü, topikin küçümeni gel
...
Fundacım, ben kendi istediğim turuncumsu kırmızıyı telefonuma atıp adama göstericem, ben de bilmiyorum nasıl anlatıcağımı başka şekilde :26:
evet bu çok güzel olur sana :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…