:) özellikle doğum gününe getirdik madem eylülde olacak özel bi günde olsun dedik. eşim yemek için yer ayırtmış bi yerden. evde de canım istiyor diye aldığı pasta var. ona bir mum :) hediyemi almadım daha ama beğendiği bir saat var onu almayı düşünüyorum.
şimdi bana yardım edin
kuaföre nasıl tarif edicem bu rengi yanlışlık yapmamsı lazım
Düğünü haftaiçi yaptınız o zaman.
ooo iyi ne güzel.
ins. güzel bir gece gecirirsiniz canim.
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
benm canım pırasa istiyor zeytinyağlı pırasa yapıcam
ben domates soslu makarna yapıcam, bu akşam böyle olsun..aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
inş canım yaaEvet nektarcım tele atıcamIyi fikir affin sana inşallah istediğimiz gibi yapabilir kızlar kuaför:26:
ay hemen asma yüzünü, topikin küçümeniGel
benm canım pırasa istiyor zeytinyağlı pırasa yapıcam
akşama bende mantı yapıcam çok canım istiyobende manti yapicam.
Benimde canim lahmacun cekti
ayy yap yap bitmedi yaa gelemedim bi türlü..
Nektar o renk çok hoşmuş yaa bende çok beğendim böle bişe istiyordum zaten nerden buldun bu rengi?
kahverengi saç modelleri, görsellere tıkladım ordan seçtim fundaya hangisi yakışır diye düşünerekayy yap yap bitmedi yaa gelemedim bi türlü..
nektar o renk çok hoşmuş yaa bende çok beğendim böle bişe istiyordum zaten nerden buldun bu rengi?
pikiiGeldim
afiyet olsun ye sen :) ben hiç sevmem yememde
ımm akşam menüde ne var acaba
..
Ay kzılar dün ben 7de çıktım 6,30 da 1 tane simit peynir çay yedim patronun arkisi getirmişti
7,30 evdeydim kaynanam semizotu yemeği yapmış ona dayanamam hiç 1 tabakda ondan yedim az fasulye az makarnada yedim..yuhh dedim kendime..
Bide sofrayı kurarken tokum falan dedim :))) allahtan eşimin aklı başka yerdeydi dalga geçmedi :)))
eşim yemiyor ama ben bayılıyorum :) kayınvalidenlerle birlikte mi oturuyorsunuz canım
akşama bende mantı yapıcam çok canım istiyokıyamam akşam eşinle gidin lahmacun yemeye
o benim rengim bikerem kimseciklere veremem..şaka bi yana ikimizde yaptıralım canım cidden güzel bi renk ikimizdede farklı durur
kahverengi saç modelleri, görsellere tıkladım ordan seçtim fundaya hangisi yakışır diye düşünerek
akşama bende mantı yapıcam çok canım istiyokıyamam akşam eşinle gidin lahmacun yemeye
o benim rengim bikerem kimseciklere veremem..şaka bi yana ikimizde yaptıralım canım cidden güzel bi renk ikimizdede farklı durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?