2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo iyi ne güzel.

ins. güzel bir gece gecirirsiniz canim.

ayy yap yap bitmedi yaa gelemedim bi türlü..
nektar o renk çok hoşmuş yaa bende çok beğendim böle bişe istiyordum zaten nerden buldun bu rengi?

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ?
ben domates soslu makarna yapıcam, bu akşam böyle olsun..
Evet nektarcım tele atıcam Iyi fikir affin sanainşallah istediğimiz gibi yapabilir kızlar kuaför:26:
inş canım yaa çok korkuyorum kuaför kazalarından, hep bişi olmuyo çünkü

yarennnnnnnnnn artık aramıza dön

ay hemen asma yüzünü, topikin küçümeni Gel

pikii Geldim

benm canım pırasa istiyor zeytinyağlı pırasa yapıcam

afiyet olsun ye sen :) ben hiç sevmem yememde

ımm akşam menüde ne var acaba

..
Ay kzılar dün ben 7de çıktım 6,30 da 1 tane simit peynir çay yedim patronun arkisi getirmişti
7,30 evdeydim kaynanam semizotu yemeği yapmış ona dayanamam hiç 1 tabakda ondan yedim az fasulye az makarnada yedim..yuhh dedim kendime..
Bide sofrayı kurarken tokum falan dedim :))) allahtan eşimin aklı başka yerdeydi dalga geçmedi :)))

bende manti yapicam.

Benimde canim lahmacun cekti
akşama bende mantı yapıcam çok canım istiyokıyamam akşam eşinle gidin lahmacun yemeye
Nektar o renk çok hoşmuş yaa bende çok beğendim böle bişe istiyordum zaten nerden buldun bu rengi?

o benim rengim bikerem kimseciklere veremem..şaka bi yana ikimizde yaptıralım canım cidden güzel bi renkikimizdede farklı durur

nektar o renk çok hoşmuş yaa bende çok beğendim böle bişe istiyordum zaten nerden buldun bu rengi?
kahverengi saç modelleri, görsellere tıkladım ordan seçtim fundaya hangisi yakışır diye düşünerek

eşim yemiyor ama ben bayılıyorum :) kayınvalidenlerle birlikte mi oturuyorsunuz canım

eşim yemiyor ama ben bayılıyorum :) kayınvalidenlerle birlikte mi oturuyorsunuz canım

ayy ne güzel yemek seçiyomusun ben çok seçerim yaa ( allah'ım olmayanlara versin

aynı apartmandayız canm altlı üstlü daireler...ama yemekler bir ,kaynanam yapıyor ben gidip yiyorum

belki yarin gideriz. Bugün olmaz da gec geliyor uzak bize türk yerleri. ((

ya da yarin kendim yapicam

:) ben daha önce kullandım bu renge yakın oyüzden istiyorum sarı falan hiç düşünmüyorum zaten benimde altta röfleler var izne ayrılınca yaptıracam artık bende hadi bakalım ikimizde güzel olduğumuza göre ikimizede yakışır heraldeçok kendini beğenmiş gördüm kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…