teşekkür ederim bebeğim:98:
Zuzu pırasadan bende nefret ederim:101:
ayy ne güzel yemek seçiyomusun ben çok seçerim yaa( allah'ım olmayanlara versin
aynı apartmandayız canm altlı üstlü daireler...ama yemekler bir ,kaynanam yapıyor ben gidip yiyorum
yumurtayı pek sevmem ama şimdi mecburen yiyorum onun dışında bişey secmem pek. Oh rahatsın maşallah
:) ben daha önce kullandım bu renge yakın oyüzden istiyorum sarı falan hiç düşünmüyorum zaten benimde altta röfleler var izne ayrılınca yaptıracam artık bende hadi bakalım ikimizde güzel olduğumuza göre ikimizede yakışır heraldeçok kendini beğenmiş gördüm kendimi:)
sana bence bu renk ve açık renkler gider canım hiç korkmadan yaptırabirsinbende bu renkten istiyorumEki Görüntüle 255750
küçükken annem yapınca akşam olmasın diye bakardık...çünkü tabağa koyunca babamın yanında çemkiremiyoduk..babam kızıyodu o tabaklar bitcek diye :))) çatalın ucuyla pırasa alırdım kocaman bi lokmada ekmek atardım ağzıma
kıyamam çok tatlı anlatmışınpeki sonra doymadığında ne yerdin
benm mesai bitti
bu sabah doktora gittim tahlil verdim yarın sabah da gidip sonuçları alıcam gebe kaydı falan yapılacakmış inşallah ii sonuçlar çıkar kan uyuşmazlığımız var diye emin olmak için de kan grubuma yeniden bakılıyor
:) yemekten çok ekmek yiyodumBi fırsatını bulunca da direk tabaktakini tencereye
Valla canım zaten yemekten sonra çay sonra meyve yeterince doyuyoduk :)) çok meyve tüketiriz biz...yani tüketirdim şimdi eşim yemeyince herakşam istemiyo canım... Düşün kışın portakal elmayı çok severim :) 1 tane portakal 1 tane elma yiyodum varsa 1-2 tane de mandalin :)))) babam meyve yetiştiremiyodu bize ,kendide çok sever meyve :d
geldimmm ama herkesler kaçmış. geçmişi oku oku bitiremedim ya. yarın inşallah taşınırım artık yerime. hoş bu aralar işler de çok yoğun. şu 2 hafta geçse de biraz nefes alsam ya. saçları boyamaya karar vermiş herkes. değişiklik yapmanın tam zamanı zaten mevsim de değişirkenben bir daha boyatmam kolay kolay. bir kaç kere ışıltı olsun diye kızıl attırdım saçlarıma, çok da severek kullanmıştım. ama hala izleri var. o yüzden uzun süre boyatmayı düşünmüyorum. zaten saçımı kestirerek beni tanıyan herkes için çok büyük değişiklik oldu
hiç yemek yapasım yok bugün ya...
:) yemekten çok ekmek yiyodumbi fırsatını bulunca da direk tabaktakini tencereye
valla canım zaten yemekten sonra çay sonra meyve yeterince doyuyoduk :)) çok meyve tüketiriz biz...yani tüketirdim şimdi eşim yemeyince herakşam istemiyo canım... düşün kışın portakal elmayı çok severim :) 1 tane portakal 1 tane elma yiyodum varsa 1-2 tane de mandalin :)))) babam meyve yetiştiremiyodu bize ,kendide çok sever meyve
ben de 20 dk önce geldim eve
eşim Trakyadaymış, artık sabahı bulur gelmesi
yalnızım yani, yemek de yapasım yok.. kendime kadar makarna yapim bari domates soslu..
ö.b.g.z izler uyurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?