2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ederim bebeğim:98:
Zuzu pırasadan bende nefret ederim:101:

küçükken annem yapınca akşam olmasın diye bakardık...çünkü tabağa koyunca babamın yanında çemkiremiyoduk..babam kızıyodu o tabaklar bitcek diye :))) çatalın ucuyla pırasa alırdım kocaman bi lokmada ekmek atardım ağzıma

ayy ne güzel yemek seçiyomusun ben çok seçerim yaa ( allah'ım olmayanlara versin

aynı apartmandayız canm altlı üstlü daireler...ama yemekler bir ,kaynanam yapıyor ben gidip yiyorum

yumurtayı pek sevmem ama şimdi mecburen yiyorum onun dışında bişey secmem pek. oh rahatsın maşallah

kendini beğenmek abartılmadığı sürece iyidir canım kendinle barışık olmak lazımbakalım inş yakışır canım ikimizede
sana bence bu renk ve açık renkler gider canım hiç korkmadan yaptırabirsin

kıyamam çok tatlı anlatmışınpeki sonra doymadığında ne yerdin

benm mesai bitti
bu sabah doktora gittim tahlil verdim yarın sabah da gidip sonuçları alıcam gebe kaydı falan yapılacakmış inşallah ii sonuçlar çıkar kan uyuşmazlığımız var diye emin olmak için de kan grubuma yeniden bakılıyor

kıyamam çok tatlı anlatmışınpeki sonra doymadığında ne yerdin

:) yemekten çok ekmek yiyodum bi fırsatını bulunca da direk tabaktakini tencereye

valla canım zaten yemekten sonra çay sonra meyve yeterince doyuyoduk :)) çok meyve tüketiriz biz...yani tüketirdim şimdi eşim yemeyince herakşam istemiyo canım... düşün kışın portakal elmayı çok severim :) 1 tane portakal 1 tane elma yiyodum varsa 1-2 tane de mandalin :)))) babam meyve yetiştiremiyodu bize ,kendide çok sever meyve

inşallah herşey normaldir canımmmm

ben de bugün sadece 30 sayfa okudum, ben de biraz okusam iyi olucak
haydi iyi akşamlar herkese

insan zaman zaman çocukluğunuda özlüyo dimi insanın gözü önünden geçiyo en güzel en muzip anlarmeyve suyu tketin bari canımbenim eşimde pek meyve yemez ama deli gibi meyve suyu içer..o yemeyince bende senin gibi tek başıma yiyemiyorum

Son düzenleme:
geldimmm ama herkesler kaçmış. geçmişi oku oku bitiremedim ya. yarın inşallah taşınırım artık yerime. hoş bu aralar işler de çok yoğun. şu 2 hafta geçse de biraz nefes alsam ya. saçları boyamaya karar vermiş herkes. değişiklik yapmanın tam zamanı zaten mevsim de değişirken ben bir daha boyatmam kolay kolay. bir kaç kere ışıltı olsun diye kızıl attırdım saçlarıma, çok da severek kullanmıştım. ama hala izleri var. o yüzden uzun süre boyatmayı düşünmüyorum. zaten saçımı kestirerek beni tanıyan herkes için çok büyük değişiklik oldu

hiç yemek yapasım yok bugün ya...

Özledik seni ya inş. biter bir an önce şu işlerin. Ne yemek yapacaksın canım?

ohh evim güzel evim..

hemen soyundum attım kendimi yatağa size bakym dedm eşimi bekliyorum yemeği yiyelim de temizlik var tv yi oturma odasına taşıtcam yazın salonda kışın oturma odasında :)))

ben de 20 dk önce geldim eve
eşim Trakyadaymış, artık sabahı bulur gelmesi
yalnızım yani, yemek de yapasım yok.. kendime kadar makarna yapim bari domates soslu..
ö.b.g.z izler uyurum..

benim esim ne cayy nede meyve yer

bende cok yerim meyve bekarken cayimizi icerdik annemlerle sonrda meyvemizi yerdik ama simdi öyle degil

ben de 20 dk önce geldim eve
eşim Trakyadaymış, artık sabahı bulur gelmesi
yalnızım yani, yemek de yapasım yok.. kendime kadar makarna yapim bari domates soslu..
ö.b.g.z izler uyurum..

benimde esim gec yemek yemis ve tok bende kendime göre manti yaptim

yiyorum

bende onu izleyecem simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…