2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenm özledik seni
bizde markete gittik alışveriş yapmamız lazımdı evde pek bişe kalmamıştı eve geldik aldıklarımızı yerleştirdik eşim mantı yapmayalım dedi sosis burger falan yaptık beraber çok acıkmışızşimdide çay içiyoruz bi size bakim dedim..

Son düzenleme:
merhaba kızlar

bende bildiğiniz gibi evdeyim 2 gündür hafif ağrım var bugün eve yakın pazar kuruluyo kardeşimle oraya gittim hava alayım diye meyve aldım bu sıralar fazlasıyla meyve yiyorum .

kızlar bana okuduğunuz güzel birkaç kitap tavsiye edermisniz kitp alayım okumak için evdekilerin çoğu ingilizce

canım elif şafak kitapları güzel canan tanında pirayesine güzel diyolar..ben şuan canan tan iz i okuyorum oda güzel gdiyo

yazına bayıldım cnm... bende aynı şeyleri yaşadım 5 aylık kaybettim kızımı rabbim bi daha yaşatmasın.... ben bu topiği yeni gördüm kızlar eylül_ekim gelinlerini görüyorum nasılsınız kızlarrrrrr

Gulse hg aramıza..

yazı çok guzel gerçekten okurken duygulandm gözlerimden yaş aktı..Rabbim bütün melekleri korusun..

yazı gerçekten çok güzel dünya gözüyle göremediğimiz meleklerimizi diğer tarafta göreceğiz ne kadar güzel
ama allahım kimseye onların acısını göstermesin

günaydın kızlaarrr..
yaw gene uykum varr gece 2 ye geliyodu yattık...ben eşimin uykusunu dağıttım o da beni dağıttı :89: 2 oldu saat

neysem ben gidiym gelirm sonra, belkim çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…