öyle arada baktım, bana da çok monoton geldi ve sıkıcıÖBGZ izlediniz mi çok güzeldi ya.
izledim osmanın annesine canım annem diye sarılması bitirdi beni açtım musluklarıÖBGZ izlediniz mi çok güzeldi ya.
ben burdayımne yaptın dilek eşinle tekrar konuştunuzmu :13:
Dürüstüm Enayi değil..!
İyiyim melek değil..!
İnançlıyım aşırı dindar değil..!
Mutluyum polyanna değil..!
Dahiyim ukala değil..!
... Değer veririm değer isterim..!
Saygı duyar saygı beklerim..!
HAK EDENLER HAYATIMDA OLUR,
HAKETMEYENLERİ ÇIKARMASI KOLAY OLUR..!
ne güzelmiş :13:Dürüstüm Enayi değil..!
İyiyim melek değil..!
İnançlıyım aşırı dindar değil..!
Mutluyum polyanna değil..!
Dahiyim ukala değil..!
... Değer veririm değer isterim..!
Saygı duyar saygı beklerim..!
HAK EDENLER HAYATIMDA OLUR,
HAKETMEYENLERİ ÇIKARMASI KOLAY OLUR..!
iyi dersler sinoşben cikiyorum kizlar
okula gidi<yorum öpüldünüz
bye...
Fatma noldu yine :44:sinirden kuduruyrummmmm........ bu şubeden nefret ediyorum.........
günaydın kızlarr,
eşim dün antepe gitmişti bende annemlerdeydm yarın akşam gelecek,yaa haftayada pztsi ankaraya gidip cuma gelecek
pztside tesadüf annemlrde kardeşimi götürecekler eskişehire eşimde annemlrde kalırsın dediyaa ben orda kalamam hayatta rahat edememki öff öff
iyi dersler sinoş
Fatma noldu yine :44:
ay canım yaa eşin çok sık mı yolculuk yapıyo böyle :/günaydın kızlarr,
eşim dün antepe gitmişti bende annemlerdeydm yarın akşam gelecek,yaa haftayada pztsi ankaraya gidip cuma gelecek
pztside tesadüf annemlrde kardeşimi götürecekler eskişehire eşimde annemlrde kalırsın dediyaa ben orda kalamam hayatta rahat edememki öff öff
ne alıp veremediği varmışaman yaa müdür kılıklı müdürle alakası olmayan insan yüzüme gülüp arkamdan konuşan adi, kkkkkkkkkkkkkkkk
Ama canım evdede yalnız kalma hamilesin sonuçta. Küçük görümcen varsa gelsin seninle kalsın. Olmuyormu öyle?
ay canım yaa eşin çok sık mı yolculuk yapıyo böyle :/
benimkisi de haftada bir trakyaya gidiyo ama ben alıştım evde kalabiliyorum, başta annemlere giderdim de şimdi korkmuyorum öyle çok.. kaç gün kalman gerekiyor kayınvalidende?
..
benim eşim de bu akşam trakyaya gidiyor, sabah gelicek ertesi gün yine trakyadaymış
ben de 2 gece anneme gitcem, sıkılıyorum evde yaa
ne alıp veremediği varmış
ay canım yaa eşin çok sık mı yolculuk yapıyo böyle :/
benimkisi de haftada bir trakyaya gidiyo ama ben alıştım evde kalabiliyorum, başta annemlere giderdim de şimdi korkmuyorum öyle çok.. kaç gün kalman gerekiyor kayınvalidende?
..
benim eşim de bu akşam trakyaya gidiyor, sabah gelicek ertesi gün yine trakyadaymış
ben de 2 gece anneme gitcem, sıkılıyorum evde yaa
ne alıp veremediği varmış
Bugün çok sinirliyimNedeni yok herşeye sinirleniyorum yaa....
Ve nektar bende ögz yi izlemicem artık yaaa hep geriliyorum o dizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?