2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ÖBGZ izlediniz mi çok güzeldi ya.
öyle arada baktım, bana da çok monoton geldi ve sıkıcı
karolinin en çok ihtiyaç duyduğu anda Ekber geliyo yanında bitiyo, kurtarıyo felan
çocuk karolinin çıkıyo, çok saçmalamaya başladılar..
ben de izlemiycem galiba artık geçen sezonki gibi

Dürüstüm Enayi değil..!
İyiyim melek değil..!
İnançlıyım aşırı dindar değil..!
Mutluyum polyanna değil..!
Dahiyim ukala değil..!
... Değer veririm değer isterim..!
Saygı duyar saygı beklerim..!

HAK EDENLER HAYATIMDA OLUR,
HAKETMEYENLERİ ÇIKARMASI KOLAY OLUR..!

ben burdayımne yaptın dilek eşinle tekrar konuştunuzmu :13:

off fundacım yaa konuşamıouz ki akşam geç geldi işte ben yatıodum konuşmadık. sbhta yrn ark. kınası var davetiye sordum annesindeymiş

bizim davetiyenin orda ne işi var dedim cvp şu NASI?
sinir oldum resmen saçlarımı yoldum noluo sana bu hareketler ne falan dedi yok bişi ben seninle konuşamıoum sürekli NASI die anlamsız saçma soru soruosun dedim gerçekten öle. Her halta nası dio yaa cvbı olmayan saçma soru. Az önce de msn senin evin hala orası ya bizim davetiyeyi oraya götür tabi dedim. pzt 1. yılımız dolcak tabi birbirimizi boğazlamazsak.

sinemcim bu yazı bana ii geldi valla ve şunu hatırlattı;

"hak edeni hayatıma sokarım hak etmeyenin hayatına sokarım"
ayıp mı ettim acaba:26:

söylemek istediğin şeyleri kızmadan sankin sakin söylesen eşine belki işe yarar canımbu şekilde haksız duruma düşürüyosun kendini erkekler kavgacı dırdırcı eş istemiyolar kaçıyolar senin için söylemedim yanlış anlama genel anlamda konuştum dilekcim

Son düzenleme:
sinirden kuduruyrummmmm........ bu şubeden nefret ediyorum.........

ne güzelmiş :13:
saol bebiş :)))

günaydın kızlarr,

eşim dün antepe gitmişti bende annemlerdeydm yarın akşam gelecek,yaa haftayada pztsi ankaraya gidip cuma gelecek
pztside tesadüf annemlrde kardeşimi götürecekler eskişehire eşimde annemlrde kalırsın dedi yaa ben orda kalamam hayatta rahat edememki öff öff

Ama canım evdede yalnız kalma hamilesin sonuçta. Küçük görümcen varsa gelsin seninle kalsın. Olmuyormu öyle?

ay canım yaa eşin çok sık mı yolculuk yapıyo böyle :/
benimkisi de haftada bir trakyaya gidiyo ama ben alıştım evde kalabiliyorum, başta annemlere giderdim de şimdi korkmuyorum öyle çok.. kaç gün kalman gerekiyor kayınvalidende?
..
benim eşim de bu akşam trakyaya gidiyor, sabah gelicek ertesi gün yine trakyadaymış
ben de 2 gece anneme gitcem, sıkılıyorum evde yaa

aman yaa müdür kılıklı müdürle alakası olmayan insan yüzüme gülüp arkamdan konuşan adi, kkkkkkkkkkkkkkkk
ne alıp veremediği varmış

Son düzenleme:
Ama canım evdede yalnız kalma hamilesin sonuçta. Küçük görümcen varsa gelsin seninle kalsın. Olmuyormu öyle?

annemlerin evinde tek kalabiliyorum aslında ama sancım falan oluyo gece eşim bırakmaz oyüzden..
aman görümcem varda burda değil cnm arkadaşım falan var oda gelebilirde eşime sölicem bi bakim ne tepki verecek bilmiyorum..

herkesle öyle yaaa.. ayy artık sinir olmayı bırak tiksiniyorum

evt cnm genelde sık gider şehirdışına ama son zamanlarda azalmıştı bu ara yine böyle oldu haftayada eğitimi var işte..biliyosunuz evimizde kalamıyorum tekkızım olunca belki onla kalırız ilk defa:)
ya kötü oluyo bu seyehatlar yaa dün giderken gözlerim doldu nedense alışkınım aslında amagit cnm sende annene napcan tek başına..

Bugün çok sinirliyim Nedeni yok herşeye sinirleniyorum yaa....

Ve nektar bende ögz yi izlemicem artık yaaa hep geriliyorum o dizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…