2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bugün çok sinirliyim Nedeni yok herşeye sinirleniyorum yaa....

Ve nektar bende ögz yi izlemicem artık yaaa hep geriliyorum o dizide
evet zuzum, zaten işte yeterince geriliyoruz birde diziler germesin bizi dimmi.. izlememek lazım

sakin ol, papatya çayı iç sinirlerini yatıştırır, çikolata ye mutluluk hormonların coşar
randevulu bir geceden sonra niye sinirlisin sen balım yaa zinde olman lazım..
uykusuzluktan olabilir ama :))

Bence o dizi insanların ruhsal yapısını bozuyo dizi iyice bozuldu saçma sapan bişey oldu ben tecavüz sahnesinden sonra izlemedim cemilenin o sahneleri insanı mahvetti ali çok iğrenç bi rolde zaten ..bence o dizi kaldırılmalı

Benim bi arkadaşım var çok dizi izler küçük sırları da ordakilerin kıyafetlerini evlerini falan incelemk için izliyomuşonlara özeniyodu sürekli

yok canım ben seni yanlış anlamıoum haklısın yardımcı olmaya çalışıosun ama hasta olcam olamıoum herşey üst üste gelio o da beni hiç anlamaya çalışmayınca sakınce söleyemioum ama denicem böle bi yere varamıouz çünkü

ay evet çiklata alayım :)

yaa zaten dün akşam eşime sardım diziyi izlerken zaten çok çok gerildim...eşimde laptoptan film izlemek istedi kovmuşum :)) hatırlamıyorum kimbilir aliye kızdıysam o an git demişimdir O diziden kalma yaa valla çok gerginim...:26:
Eşim diyo yasaklıcam o diziyi, çünkü o da çok gerildi 1 kere izledi hani mete evi yaktı yaaa alinin şerefsizliği hatsafadaydı o dönemde Birdaha izlemedi

selam kızlar. işler inanılmaz yoğun ve gergin. başımı kaldıramıyorum. bir kahve molası verdim ceee diyip kaçıyorum yine.

Benim bi arkadaşım var çok dizi izler küçük sırları da ordakilerin kıyafetlerini evlerini falan incelemk için izliyomuşonlara özeniyodu sürekli

benim kuzenim küçük sırlara öyle kaptırmış ki
geçen babasını götürmüş adil ışığa 3000-4000 tl lik kıyafet aldırmış, bakıyorum kıyafetlere hiç biri günlük hayat için değil
yani çok zor giyilir onlar
taşlı pullu elbiseler, bir karış şortlar
ama kızın suratında kocaman gülümseme "bu çantayı heves takmıştı geçen bölümde", "bu elbiseyi ayşegül giymişti" modunda.. yaşın da 17 tabi, o da etken :)))

izleme zuzum çok önceden bırakmalıydın o diziyiinsanın psikolojisini bozuyo
bi dene bakalım işe yarayacaktır eminimdilekcim hastalığın verdiği bi gerginlik ve sinirde vardır bende çok sinirli ve gergin olurum regl olacağım zaman

maddi durumlarıda baya iyiymiş sanırım..adl de çok güzel şeyler bulabiliyorum ben zaman zaman ..gençler dizilerdeki hayatlara çok özeniyo malesef canımbiz dizi izlemiyoruz eşimle trt nin dizileri güzel oluyo aslında ordan bişeyler bulup izlemek lazım

ohaaa 3000 4000 miiiiiii:26:

izlemicem yaaa valla Kocacııma yazık :)

kızlar yaaa ben haftabaşına kadar girmesem iyi olcak, işler dolu....cuma kınada izin alabilmk için işleri bitrmem lazım ..mesai yapıcam cuma c.ertesi gelmeyim diye
pazartesi görüşürüz inşallah

Ben hiç kaptırmam kendimi dizilere. İzlerim yorumda yaparım ama bi dizi için ne geriliyon kız :))

Bu arada kk nın sandürüde çok komik olmuş "kkkkkkkkkkkkk" :)))))

annesi babası boşandığı için babası bir dediğini iki etmiyo ondan canım.. ama evet durumu da iyi babasının küçük de olsa şirketi var..
benim eşim de hiiiç dizi izlemez, nefret eder
akşamları o evde olmadığı için izliyorum ben de, napim tek başıma canım sıkılıyo
eşim evde olsa zaten diziler yüzünden kavga çıkardı

özleriz ama arada bak bize :26:

ben hiç kaptırmam kendimi dizilere. Izlerim yorumda yaparım ama bi dizi için ne geriliyon kız :))

bu arada kk nın sandürüde çok komik olmuş "kkkkkkkkkkkkk" :)))))

Dimmiii

ay ben kaptırıyom yaaa anama çekmişim :))) onun için sadece seni bana yazmışlar, aşağı yukarı yemişler mi ne :) o dizi bide bizim yenge komik...onlara bakarım

hadi ben kaçar kendinize cici bakın byssss:80:

bu sezon eğlenceli o kadar dizi var ki, böyle dramları izlemek istemiyorum ben de. yahşi cazibe, aşağı yukarı yemişlililer, bizim yenge, seni bana yazmışlar var ama ö.g.z'den de vazgeçemicem sanırım muhteşem yüzyıl var. baya izliyorum ben dizi ya. akşamları iyi oluyor.

canım benim kolay gelsin arada ce de bizeözletme kendini öptm:79:
doğru canım sende haklısın insan evde yalnız olunca mecbur ne yapacak tv izliycek tvdede bol bol dizi var evde fazla tek kalmamaya çalış canım annenlere git bence bugün

anam ne çok dizi izliyon senne yaptın canım yerleşebildinmi

yahşi cazibe beni artık o kadar sıktı ki yaa geçen sezondan bırakmıştım taa. Her bölüm aynı şey dizinin sonunda öpüşecekler zil çaliii zil çaliiiiiii yeter yaa
aşağı yukarı yemişlililerde eh işte ne bilim mantık olmayınca ben beğenemioum hele leyla ile mecnun eşim izlio ama ben delirioum tam izliosun aa bakk off falan die bi bakmışsın rüyaymış
bizim yengeyi sevioum kuzey güneyi de beğendim bugün yine izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…