yahşi cazibe beni artık o kadar sıktı ki yaa geçen sezondan bırakmıştım taa. Her bölüm aynı şey dizinin sonunda öpüşecekler zil çaliii zil çaliiiiiii yeter yaa
aşağı yukarı yemişlililerde eh işte ne bilim mantık olmayınca ben beğenemioum hele leyla ile mecnun eşim izlio ama ben delirioum tam izliosun aa bakk off falan die bi bakmışsın rüyaymış
bizim yengeyi sevioum kuzey güneyi de beğendim bugün yine izlicem
canım elif şafak kitapları güzel canan tanında pirayesine güzel diyolar..ben şuan canan tan iz i okuyorum oda güzel gdiyo
pazartesi: Arka sokaklar
Salı: papatyam
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe:kurtlar vadisi
cuma:adını feriha koydum
c.tesi:yetenek sizsiniz yenisi nasıl olur bilmem
pazar:reis,geniş aile
trt 1 deki yeni başlayacak diziyi merak ediyorum onu bekliyorum
selam kızlarrrr.
dün halamlar vardı ya oturduk falan. kuzenim hamileydi iki haftalık onun da geçen g3ece kanaması gelmiş düşük olmuş demş doktorlar üf çok canım sıkıldı yaa. neden bu aralar çok sık duyar oldum bu olayı nedir etkeni falan anlamıorum ki korkar oldum walla.
ben de eskisi gibi dizi izlemiorum. ama bizim yengeyi zar zor takip edebilsem de beğendim. bugün de muhteşem yüzyıl ve reklamlarda kuzey güneye koşucam
canım benm de dikkatimi çekti çünkü star tv ve kanal d aynı el de.
elficim valla iffeti bende merak edioum o arabadaki sahneyi nasıl canlandırcaklar merakla beklioum
bu arada bebeğim 7 haftalıkmış ama doktor folik asit yazmadı ama ablam yazması lazımdı ilk 3 ay kullanman lazım sonra faydası zaten yok dedi
cnm bence doktor yazmasada sen kullanmaya başla çünkü folik asit çok önemli 3 ay içmen gerek mutlaka sonrasında kullanacağın diğer hapların içinde folik asit yine olduğu için devam etmiyosun mutlaka kullan derim nasıl doktormuş
biraz sonra gidip alayım o zaman canım aldığımız eczane çok yakın zaten midem çok yanıyor mide şurubu aldık bugün
canım p.tesi martha show'da tesadüf Dr. Mehmet Öz vardı hamilelikten bahsediyordu folik asit hamileliğe karar verilen andan itibaren kullanılmalıymış öyle söyledi.hatta menopoza kadar kullanmalısınız diyordubiraz sonra gidip alayım o zaman canım aldığımız eczane çok yakın zaten midem çok yanıyor mide şurubu aldık bugün
benim akşamları eşimin kaçta geleceği belli olmadığından o gelene kadar izliyorum dizileri. ama öyle bağımlı değilim her bölümünü izlicem diye işimi gücümü bırakmam. burda akşamları dışarı çıkıp yapılacak birşey olmadığından evde tv karşısındayız ya dvd izleriz ya da dizi. yatmadan önce de yarım saat kadar kitap okurum genelde. bu düşük olayları beni de çok korkutuyor ama ben özellikle ilk bebiş için elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum kendimi. çünkü düşük riski çok fazla bende de. annem de ablam da ilk bebişlerini kaybettiler. bakalım nasip kısmet diyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?