2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pazartesi: Arka sokaklar
Salı: papatyam
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe:kurtlar vadisi
cuma:adını feriha koydum
c.tesi:yetenek sizsiniz yenisi nasıl olur bilmem
pazar:reis,geniş aile

trt 1 deki yeni başlayacak diziyi merak ediyorum onu bekliyorum

Tünaydın kızlar,

nasılsınzz yrn evime dönüyorum geene ayrılcm evdekilerden ööff

sizde ne var ne yok

selam kızlarrrr.

dün halamlar vardı ya oturduk falan. kuzenim hamileydi iki haftalık onun da geçen g3ece kanaması gelmiş düşük olmuş demş doktorlar üf çok canım sıkıldı yaa. neden bu aralar çok sık duyar oldum bu olayı nedir etkeni falan anlamıorum ki korkar oldum walla.

ben de eskisi gibi dizi izlemiorum. ama bizim yengeyi zar zor takip edebilsem de beğendim. bugün de muhteşem yüzyıl ve reklamlarda kuzey güneye koşucam

yaaa asıl siz benim babaannemi görmelisiniz dizilerde

hepsini bilir anlatır gece gündüz izler bide günlerini ve saatlerini karıştırmasa :26: Dün gittim bana dio ki bi dizi vardı herhalde bugün ımmm adı neydi bi şarkısı vardı ve sonra hatırladı dinle sevgili
ben onu izlemioum dedim hani ordaki kız varya geçen bölüm o oğlanla öpüştü falan dio izlemioum babaanne dioum yok hala anlatıo 5 bölüm aralıksız özet geçer yani. Bi de aradı beğenmedi roldeki oyuncu ya küfür etmesi yok mu gülmekten ölüoum yaa

Benim anneannemde dizilerle konuş. Koş, arkanda, dur gitme gibi :)) Sanki duyuyorlar. Sonra ben gitme demiştim de der :)))

Onunda hergüne bi dizisi vardır ve hepsini izler. Reklamlarda da başka bi diziye geçer.

ayy ferihada neler oldu fatma biraz anlatsana ben izleyemedim.

Benim dizilerim

Salı: Öyle bir geçer zaman ki
Perşembe: Fatmagülün suçu ne
Cumartesi: bizim yenge

Birde iffeti merak ediyorum izlermiyim bilmiyorum

Şey dikkatinizi çektimi ya kanal d nin kaç tane dizisinde gördüm resmen star tv de başlayacak olan firar dizisinin reklamını yapıyorlar. Fatmagülde gördüm bizim yengedede gördüm. Bi dizi daha vardı sanırım. Kanal D de niye Star tv reklamı yapılıyo

bu arada bebeğim 7 haftalıkmış ama doktor folik asit yazmadı ama ablam yazması lazımdı ilk 3 ay kullanman lazım sonra faydası zaten yok dedi

tatlım ya gerçekten bende çok fazla duymaya başladım burda da dışarda da çevremde de ve senin gibi korkar oldum

canım benm de dikkatimi çekti çünkü star tv ve kanal d aynı el de.

google amcaya sordum bende. ikiside doğan grubunmuş. ama olsun saçma geldi bana. Kuzey güneyde bile reklamını yapmışlar.

Hele öyle bir geçer zamankide alinin evinin sokağındaki karaca reklamı ben burdayım diyor :)))

elficim valla iffeti bende merak edioum o arabadaki sahneyi nasıl canlandırcaklar merakla beklioum

bu arada bebeğim 7 haftalıkmış ama doktor folik asit yazmadı ama ablam yazması lazımdı ilk 3 ay kullanman lazım sonra faydası zaten yok dedi

cnm bence doktor yazmasada sen kullanmaya başla çünkü folik asit çok önemli 3 ay içmen gerek mutlaka sonrasında kullanacağın diğer hapların içinde folik asit yine olduğu için devam etmiyosun mutlaka kullan derim nasıl doktormuş

biraz sonra gidip alayım o zaman canım aldığımız eczane çok yakın zaten midem çok yanıyor mide şurubu aldık bugün

benim akşamları eşimin kaçta geleceği belli olmadığından o gelene kadar izliyorum dizileri. ama öyle bağımlı değilim her bölümünü izlicem diye işimi gücümü bırakmam. burda akşamları dışarı çıkıp yapılacak birşey olmadığından evde tv karşısındayız ya dvd izleriz ya da dizi. yatmadan önce de yarım saat kadar kitap okurum genelde. bu düşük olayları beni de çok korkutuyor ama ben özellikle ilk bebiş için elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum kendimi. çünkü düşük riski çok fazla bende de. annem de ablam da ilk bebişlerini kaybettiler. bakalım nasip kısmet diyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

biraz sonra gidip alayım o zaman canım aldığımız eczane çok yakın zaten midem çok yanıyor mide şurubu aldık bugün

al canım zaten 1 lira falan 60 tane var içinde 3ay yeter.mide yanman çok erken başlamış ama genelde 4. aydan sonra başlıyo gavisconmu aldın

evet canım gaviscon hamilelikten önce de sürekli rennie mavi kutu şurup kullanıyordum zaten.

internetime bişeyler oluo bugün yaa sayfalar kafasına göre canı siterse açılıo istemezse açılmıo :44:

canım p.tesi martha show'da tesadüf Dr. Mehmet Öz vardı hamilelikten bahsediyordu folik asit hamileliğe karar verilen andan itibaren kullanılmalıymış öyle söyledi.hatta menopoza kadar kullanmalısınız diyordu

amin cnm allah herkese hayırlısını versin. cidden ben de tedirgin olmaya başladım artık. en yakın hamileliği eltimde gördüm o o kadar rahattı ki onun sayesinde bana da rahatlık glmişti şiödi duydukça korkuyorum. eşimin de bi kuzeni var ilk bebeğinde 9 ay boyunca düşük riski varmış hiç kalkmadan yatmış. şimdi yine hamile doktor yine yemek yapmak için bile kalkma hep yat demiş :44: :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…