2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

üff papatyam ve arka sokaklardan hiç hoşlanmıyorum kayınvalidemler izliyo hiç kaçırmadan bizim onlarıı

ben de muhteşem yüzyılı bekliyorum sabırsızlıkla, ama kuzey-güneyi de izlemek istiyorum kıvançım

ayy ferihada neler oldu fatma biraz anlatsana ben izleyemedim.
hiç bişi, yine yalanlarına devam ediyo.. ben izlemiyorum onu artık :)

Benim dizilerim

Salı: Öyle bir geçer zaman ki
Perşembe: Fatmagülün suçu ne
Cumartesi: bizim yenge

Birde iffeti merak ediyorum izlermiyim bilmiyorum
benim dizilerim
pazartesi: yok
salı: öye bir geçer zaman ki (onu da çok izlemiycem artık, işim yoksa bakarım)
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe: fatmagül (sıktı o da çok monoton, bırakabilirim)
cuma: yok
cumartesi: bizim yenge, sonra Lale devri
pazar: Seni bana yazmışlar

Ben bugün evden getirdim yemeğimiçok şükür temiz temiz yedim ve doydum
afferim sana, arabayla gelip gidiyosun zaten getir işte böyle yemeğini

kızlar bir haftadır maydonoz suyu içioum iltihap için ii geldi ama zayıflamaya yaramıo sanırım siz bilio musunuz?

evet maydanoz suyu iltihap ve regl sancılarına iyi geliyo diye duymuştum arkadaşım çok içerdiama saplarını kaynatıp içiyodu o:44:zayıflattığını hiç duymadım..
inşallah üşenmezsen evden getiricem nigarbugün aşçı geldi bana dediki bugün tavuk sote vardı niye yemiyosun dedi bende çok yağlı oluyo yemekler ben yiyemiyorum dedimişçiler yağlı salçalı acı istiyomuşöyle dedi..bende haklısınız dedim uzatmak istemedim amannn

çok geçmiş olsun canım kuzenine evet çok var düşük kürtaj allahım hayırlısını nasip etsinn herkes için

ayy ferihada neler oldu fatma biraz anlatsana ben izleyemedim.
aman aynı şeyler bişi olmadı emirin annesi kapıcı kızı oldugunu öğrendi başkada pek bişi olmadı
bu arada bebeğim 7 haftalıkmış ama doktor folik asit yazmadı ama ablam yazması lazımdı ilk 3 ay kullanman lazım sonra faydası zaten yok dedi
folik asit kullanman gerekli 4. aydan sonrada kan ilacı falan kullanırsın

kızlar bir haftadır maydonoz suyu içioum iltihap için ii geldi ama zayıflamaya yaramıo sanırım siz bilio musunuz?

maydonoz suyu anca idrara çıkartır başkada bişi yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…