üff papatyam ve arka sokaklardan hiç hoşlanmıyorum kayınvalidemler izliyo hiç kaçırmadan bizim onlarııpazartesi: Arka sokaklar
Salı: papatyam
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe:kurtlar vadisi
cuma:adını feriha koydum
c.tesi:yetenek sizsiniz yenisi nasıl olur bilmem
pazar:reis,geniş aile
trt 1 deki yeni başlayacak diziyi merak ediyorum onu bekliyorum
ben de muhteşem yüzyılı bekliyorum sabırsızlıkla, ama kuzey-güneyi de izlemek istiyorumselam kızlarrrr.
dün halamlar vardı ya oturduk falan. kuzenim hamileydi iki haftalık onun da geçen g3ece kanaması gelmiş düşük olmuş demş doktorlar üf çok canım sıkıldı yaa. neden bu aralar çok sık duyar oldum bu olayı nedir etkeni falan anlamıorum ki korkar oldum walla.
ben de eskisi gibi dizi izlemiorum. ama bizim yengeyi zar zor takip edebilsem de beğendim. bugün de muhteşem yüzyıl ve reklamlarda kuzey güneye koşucam
hiç bişi, yine yalanlarına devam ediyo.. ben izlemiyorum onu artık :)ayy ferihada neler oldu fatma biraz anlatsana ben izleyemedim.
benim dizilerimBenim dizilerim
Salı: Öyle bir geçer zaman ki
Perşembe: Fatmagülün suçu ne
Cumartesi: bizim yenge
Birde iffeti merak ediyorum izlermiyim bilmiyorum
afferim sana, arabayla gelip gidiyosun zaten getir işte böyle yemeğiniBen bugün evden getirdim yemeğimiçok şükür temiz temiz yedim ve doydum
selam kızlarrrr.
dün halamlar vardı ya oturduk falan. kuzenim hamileydi iki haftalık onun da geçen g3ece kanaması gelmiş düşük olmuş demş doktorlar üf çok canım sıkıldı yaa. neden bu aralar çok sık duyar oldum bu olayı nedir etkeni falan anlamıorum ki korkar oldum walla.
ben de eskisi gibi dizi izlemiorum. ama bizim yengeyi zar zor takip edebilsem de beğendim. bugün de muhteşem yüzyıl ve reklamlarda kuzey güneye koşucam
aman aynı şeyler bişi olmadı emirin annesi kapıcı kızı oldugunu öğrendi başkada pek bişi olmadıayy ferihada neler oldu fatma biraz anlatsana ben izleyemedim.
folik asit kullanman gerekli 4. aydan sonrada kan ilacı falan kullanırsınbu arada bebeğim 7 haftalıkmış ama doktor folik asit yazmadı ama ablam yazması lazımdı ilk 3 ay kullanman lazım sonra faydası zaten yok dedi
kızlar bir haftadır maydonoz suyu içioum iltihap için ii geldi ama zayıflamaya yaramıo sanırım siz bilio musunuz?
çok geçmiş olsun canım kuzenine evet çok var düşük kürtaj allahım hayırlısını nasip etsinn herkes için
[
enkidu geçmiş olsun....
varsınız ama sesiniz çıkmıyo kızlarsıkılıyorum ben bugünnnnnn
varsınız ama sesiniz çıkmıyo kızlarsıkılıyorum ben bugünnnnnn
valla bende sıkılıyorum cnm uyumak istiyorum
fatmacım ben annemdeyim bugünde oda dolma yapıyo heralde:)çokda severim yani..
bende yayla corbasi ve patates oturtma yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?