patates oturtmayı nasıl yapıorsun
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum ama artık ara ara girebilicem tam gün çalışmaya başladım müdür yardımcığına terfi ettim ihtiyaç duyuluyordu çok bi masam ve bilgisayarım var baya yorucu bu aralar okul kayıtları falan filan ama iş yerim ve ortamı çok güzel mutluyum eşimde babasının yanından ayrıldı bi şirkette genel müdür asistanı artık dün başladı oda canım benim oda çok heyecanlı şans yüzümüze güldü inşallah biraz para biriktirip kendi yuvamızı kurarız artık
hmmmm sağolasın afiyet olsun szedekiymayi kavuruyorum sagan salca biber salcasi pul biber ve karabiber ile
daha sonra patatesleri halka halka dogruyorum üzerine biraz su gezdiriyorum ve pisen kiymayi üzerlerine döküyorum firina veriyorum
indirmeye yakinda kasar üzerlerine serpiyorum.
kasar koymasanda oluyor.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum ama artık ara ara girebilicem tam gün çalışmaya başladım müdür yardımcığına terfi ettim ihtiyaç duyuluyordu çok bi masam ve bilgisayarım var baya yorucu bu aralar okul kayıtları falan filan ama iş yerim ve ortamı çok güzel mutluyum eşimde babasının yanından ayrıldı bi şirkette genel müdür asistanı artık dün başladı oda canım benim oda çok heyecanlı şans yüzümüze güldü inşallah biraz para biriktirip kendi yuvamızı kurarız artık
ben yoğunumvarsınız ama sesiniz çıkmıyo kızlarsıkılıyorum ben bugünnnnnn
ben yoğunumKira kontratosu yazıyorum, bana verdiler sanki hiç işim yokmuş gibi
hmmmm sağolasın afiyet olsun szede
Tesekkürederim canim...
herkes benim çok işim var modua giriverdi birdenbaşka yapacakmı yokmuşay bende çok sıkılıyorum daha 2 saat var off
ayy çok sevindim canım ya hayat böyle işte o yüzden umutsuzluğa kapılmamak lazıminşallah kendi evinize çıkarsanız daha rahat edersiniz bencede
hmmmm sağolasın afiyet olsun szede
hayırlı olsun eşin ve senin içinde
Aydancım senin adına çok sevindim. Okul açılınca ne yapacaksın. Yine orda çalışabilecekmisin?
Eşin adınada sevindim. İnş. kendi evinize çıkarsınız
herkes benim çok işim var modua giriverdi birdenbizim daha 3 saat var
Aydan senin işini tebriklemiştim, eşininkisi de hayırlı olsun canım :)))))))
sinem pattis oturtma öyle mi oluyo canım, ben şey diye biliyodum kocaman pattisin içi oyulup dolduruluyo
çok teşekkürler canlarım allah hiç birimizin ağzının tadını bozmasın inşallah biran önce kendi yuvamıza geçeriz...benim okulumda devam zorunluluğu yok canım o yüzden gitmesemde olur önemli bi dersim olduğunda gidebilirim okula izin vericekler ve tabiki sınav dönemimde sigortamıda yapıcaklar 3 ay sonra...
birikim yaparsın canım. kirada olsa kendi evinize çıkarsınız. eşinin başka yerde çalışmasıda daha iyi olmuş
bunalımların ne durumda. uykun düzene girdimi? Erken kalktığın için erken yatıyorsundur herhalde.
çalışmaya başlamam bana ilaç gibi geldi öğretmenlerimiz ve müdürümüz çok cana yakın çok iyi arkadaş olduk burda çok iyi kaynaştık ilk geldiğim zaman çok çekinmiştim hatta gelmek istememiştim ama sağolsunlar beni iyi aralarına aldılar çok mutluyum burda eşimde çok mutlu kendi işinden dolayı oda hemen adapte olmuş kendini sevdirmiş allahım bozmasınuykumda düzene girmeye başladı eşim 7 de çıktığı için 6 da uyanıyorum onu yolluyorum 8 dede biz çıkıyoruz annemle beraber 11 de en geç yarı baygın uyuyorum şükür uykumda düzene girdi...ayy allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?