merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum ama artık ara ara girebilicem tam gün çalışmaya başladım müdür yardımcığına terfi ettim ihtiyaç duyuluyordu çok bi masam ve bilgisayarım var baya yorucu bu aralar okul kayıtları falan filan ama iş yerim ve ortamı çok güzel mutluyum eşimde babasının yanından ayrıldı bi şirkette genel müdür asistanı artık dün başladı oda canım benim oda çok heyecanlı şans yüzümüze güldü inşallah biraz para biriktirip kendi yuvamızı kurarız artık
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bayadır giremiyordum ama artık ara ara girebilicem tam gün çalışmaya başladım müdür yardımcığına terfi ettim ihtiyaç duyuluyordu çok bi masam ve bilgisayarım var baya yorucu bu aralar okul kayıtları falan filan ama iş yerim ve ortamı çok güzel mutluyum eşimde babasının yanından ayrıldı bi şirkette genel müdür asistanı artık dün başladı oda canım benim oda çok heyecanlı şans yüzümüze güldü inşallah biraz para biriktirip kendi yuvamızı kurarız artık
Aminnnn....
Seni böyle mutlu görmek güzel
acomert sigortanın yapılacak olmasına çok sevindim canım ssk çok önemli allah korusun bi hastalık falan olsa ilaç parası dr parası cidden çok pahalı:26:
kızlarrbugün hiç katılmadınız sıkıntıdan patladım yahu
neler olmuş neler :) çok uzak kaldm yaa..
hayırlı uğurlu olsun ikinizinde işi canm.. En kısa zmnda düzene girer inş hayatnız..en büyük temennim kendi evinize çkmanız.
kızlar ilaç almama ragmen adet olmadım! çok az 2 damla kahverengi geldi okdr. bugun teyzem bende 2.çocuğuma hamile kalmısım öle oldu dedi !!!
aydancım hem senin işine hem de eşinin işine çok sevindim. umarım herşey güzel gider ve kendi yuvanızı kurarsınız hayırlısıyla.
nigarım patates oturtma sinemin dediği gibi oluyor, ben de geçenlerde netten araştırıp yapmıştım. senin dediğin farklı birşey sanırım.
bizim bu aralar işler fena karışmış durumda. burda 2 gsm operatörü var, bunlardan biri bizim müşterimiz. kampanya başlatıyorlar plansız programsız. işlerin ne sayısı belli ne de yeri. bütün gün telefonlar durmak bilmiyor. baskıyı devam ettirmeye çalışıyorum, bilgileri alıp düzenlemeye çalışıyorum. çok fena durumdayız yani. sanırım 2 hafta sürecek bu yoğunluk. inşallah daha fazla uzamaz.
biz bu akşam tost yapcaz yicez kocişle. evde önceki günlerden ekmekler var. onları tüketmiş olalım. zaten işime de gelir. bu akşam biraz matematik çalışmak istiyorum. sonra da Muhteşem Yüzyıl izlicemmm
GÜNAYDINNNNNNNNçok sevindim cnm yeni işinizie allah ikinizi de güldürmüş bi anda hem eşini hem seni süper olmuş yaaaa. tam da sıkıntılı döneminde çok iyi gelecek bu iş sana inş. kendinizi şöle bi düzene sokar ve dediğin gibi bi de kendi evinize çıkarsanız değmesin artık kimse keyfine
Günaydın Kızlar
Nektarcım özendim valla ne güzel :))
Yarenaycım sıkma canını işlerden dolayıda gerginsin. Orta yolu bulursunuz..
Ay benimde uykum var yine ya. dün geç yattık. bugün için yemek yapacaktım tembellik yaptım dün.. Şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye. Nugget var onları buzluktan çıkardım. bi pilav yaparım. Bide salata yeter herhalde.
sen de git kal arada canım annendeGünaydın Kızlar
Nektarcım özendim valla ne güzel :))
Yarenaycım sıkma canını işlerden dolayıda gerginsin. Orta yolu bulursunuz..
Ay benimde uykum var yine ya. dün geç yattık. bugün için yemek yapacaktım tembellik yaptım dün.. Şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye. Nugget var onları buzluktan çıkardım. bi pilav yaparım. Bide salata yeter herhalde.
aminnnnnnnnyarenim hiç anlamam araba işinden ama umarım ortak bir fikirde buluşup tartışmazsınız canım, sen mantıklı kızsın eşine otur güzelce anlat anliycaktır eminim senin haklı olduğunu
Fundamevet canım öyle oldu.. iyi geldi.. Allah hepimizin annesine/ailesine uzuuun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin kanatsız meleklerimizi
günaydın kızlar;
bende 4 gün oldu hala hasta olmadımsiniri ise beni başka türlü hasta etti yüzümü sivilceler bastı ama kendisi teşrif etmedi.
Yarenay erkeklere bişi anlatmak zaten çok zor hep onları ki doğruymuş gibi davranıolarama bu konuda sen o kadar haklısın ki bende fundanın bana verdiği akıl ile sana akıl veriyim
sakince al karşına tek tek konuş sonuçta sen mantıklı bişi istiosun onca masrafa girmek çok saçma dedigin gibi satarken kayışı yeni yaptırdık 7,700 diemezsin yani :26:
valla ne için olursa olsun eşlerle tartışmak tüm hayatı etkilio biz hala düzelmedik adam hiç konuşmuo yabende bu sefer o anlatsın o bişiler izah etsin istioum ağzımı açmıoum sanki hiç bişi yokmuş gibi davranıo akşamda gelmiş bence kuzeyciğimi izliodum yemekte yoktu zaten ağrım var işte hasta olamadığım için bi de iltihap dolaştı dolaştı laf çarpıo bişiler hazırlayım dedim hayır dedi baktı yine dolaşıo kendi de bişi yapamaz hayatta yapıyım işte bişiler dedim 1 saat oluo ben geleli die kükredi. Bende
ben rahatsızım kendimde bişi yemedimbir gün hazırlamayınca hemen kötü oldum dimi dedim yattım. Oda geldi döndü arkasını yattı 3 gündür böle yatıouz
sen de git kal arada canım annende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?