- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
evet canım söylüyodun.. artık her fırsatta gitcemgünaydın kızlarr,
geldik yine yorgun yorgun yatamıyorumda zaten
nigarım ben sana hep diyodum bak git annene diye ne güzel olmuş napacan evde tek başına..
yarenim valla bazen bu kocalarda hiç mantık olmuyo zaten sen sinirini bozma hiç eminim en sonunda anlayacaktır oda iş işten gemeden inşallah
aydancım bu arada senin ve eşinin işine çok sevindim hayırlı olur inşallah..
ilgilenir tabi elfimmBen daha hiç kalmadım annemde ya. Ama eminim gitsen en az senin annen kadar ilgilenir. Canım annem yaaa
aslanlar inatçı ve lider ruhlu olur hep benim dediğim olsun istersenin burcun ne
ya kızlar bişey sorucam size ben salonumun koltuklarna yastık(kırlent) yüzü diktirmek istiyorum dün sertexte kumaş sordum 6 tane yastık için 2 80 kumaş gerekiyo 100 istedi:26ahalımı sizce:26:beyaz koltuklar yastıklarıda beyazdı sevmiyorum çiçekli veya yapraklı olsun istiyorum biraz renk gelsin odaya
kızlar günaydınnn
biz de akşam bağa gitmeyi düşünüyoruz orda mangal işini eşimle arkadaşı yapıyor hanımlar da sadece salata. eğer gidemezsek ben de ne yapacağımı bilmiyorum. annelerimiz ne güzel bunalmadan çeşit çeşit çıkarıyor her gün. benm aklıma hiç bişe gelmiyor düşününce.
evet canım söylüyodun.. artık her fırsatta gitcem
çoook iyi geldi walla.. mışıl mışıl uyudum, nasıl pozitif başladım güne ayrıca.. anne uyandırmasıyla :)))
sevdiceğinle evli olmak güzel şey ama ailenin yanında yaşamak bambaşka bişi yaa
ilgilenir tabi elfimmonlar da özlüyor bizleri :)) hem senin kızkardeşlerin de var evde nasıl eğlenceli olur, bizim eksiğimiz kızkardeşim
Fundayı da alıntılamıştım kaybolmuş :26: geçmiş olsun canım annene :26: iyi baksın kendine
evde ne var söle bişiler çıkartırız... benim eşim bulur hep yemek işini midesine düşkündür:)
aslanlar inatçı ve lider ruhlu olur hep benim dediğim olsun istersenin burcun ne
ya kızlar bişey sorucam size ben salonumun koltuklarna yastık(kırlent) yüzü diktirmek istiyorum dün sertexte kumaş sordum 6 tane yastık için 2 80 kumaş gerekiyo 100 istedi:26ahalımı sizce:26:beyaz koltuklar yastıklarıda beyazdı sevmiyorum çiçekli veya yapraklı olsun istiyorum biraz renk gelsin odaya
evde ne var söle bişiler çıkartırız... benim eşim bulur hep yemek işini midesine düşkündür:)
:) benm eşimde kıyma/sucuk/yumurta/peynir/domates olduktan sonra kendi yapmak istiyor ama bıktım on gündür aynı şeleri yedirmesinden :)) evde fasulye patlıcan patates domates yumurta biber dolmalık biber var ama gözüm de almıyor kolay bişeler söyleyin :)
annen daha da sevinir gitmene o zaman, al eşini git bi geceCanım bizde dağıldık bi kardeşim anneannemde. 2 kardeşim sakaryada ben evlendim. Bütün kızlar yi yere gitti. Bekarken dolaşırdık birlikte. kimse bizi kardeş sanmazdı. Benzemiyoruzda arkadaş gibi dolaşırdık.
Keşke kardeşinde tr de olsa.
aynennnnEn zorunu yapıyormuş eşin. Bana ne yapacağımı söylesinler yeter. Ne yapsam diye düşünmek daha çok yoruyor.
bence de fiyat iyi canım.. kumaşlardan da turunculu-sarılı yada şu sonda ortası mavi çiçekli var ya o tür bişi seç odaya renk katar.. sadece krem kahve yaparsan da güzel olur ama odaya çok hareket katmaz..teşekkür ederim bol ve dilşadtamam diktiriyim ozaman peki teklilere diktimesem yastık olmaz dimi:26:bide mobilya ceviz koltuklar beyaz şu yapraklılardan hangisini seçeyim:26:Eki Görüntüle 256640
teşekkür ederim bol ve dilşadtamam diktiriyim ozaman peki teklilere diktimesem yastık olmaz dimi:26:bide mobilya ceviz koltuklar beyaz şu yapraklılardan hangisini seçeyim:26:Eki Görüntüle 256640
annen daha da sevinir gitmene o zaman, al eşini git bi gece
5 kardeşmisiniz ne güzel yaa, kalabalık aile hastasıyım ben
valla fatma ne güzel en zor kısmı o zaten benimki hep sen bilirisn der sinir olurum..
teklilerede yaptır cnm olmaz yani bencede mavililer hoş duruyo ama tamamen uysun dersen kahverengili yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?