2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar günaydınnn
biz de akşam bağa gitmeyi düşünüyoruz orda mangal işini eşimle arkadaşı yapıyor hanımlar da sadece salata. eğer gidemezsek ben de ne yapacağımı bilmiyorum. annelerimiz ne güzel bunalmadan çeşit çeşit çıkarıyor her gün. benm aklıma hiç bişe gelmiyor düşününce.

evet canım söylüyodun.. artık her fırsatta gitcem
çoook iyi geldi walla.. mışıl mışıl uyudum, nasıl pozitif başladım güne ayrıca.. anne uyandırmasıyla :)))
sevdiceğinle evli olmak güzel şey ama ailenin yanında yaşamak bambaşka bişi yaa

Ben daha hiç kalmadım annemde ya. Ama eminim gitsen en az senin annen kadar ilgilenir. Canım annem yaaa
ilgilenir tabi elfimm onlar da özlüyor bizleri :)) hem senin kızkardeşlerin de var evde nasıl eğlenceli olur, bizim eksiğimiz kızkardeşim

Fundayı da alıntılamıştım kaybolmuş :26: geçmiş olsun canım annene :26: iyi baksın kendine

aslanlar inatçı ve lider ruhlu olur hep benim dediğim olsun istersenin burcun ne

ya kızlar bişey sorucam size ben salonumun koltuklarna yastık(kırlent) yüzü diktirmek istiyorum dün sertexte kumaş sordum 6 tane yastık için 2 80 kumaş gerekiyo 100 istedi:26ahalımı sizce:26:beyaz koltuklar yastıklarıda beyazdı sevmiyorum çiçekli veya yapraklı olsun istiyorum biraz renk gelsin odaya

canım o kumaş için fiyat çok uygun ben mobilya imalatının muhasebesinde çalıştım 1 buçuk yıl önce. fiyatlar hemen hemen aynıydı. kumaş kalitesi çok yüksek. bence kaçırma beğendiysen,al. desen de kaybolma,solma,dökülme yaşamazsın. kir,leke tutmuyor.

yaa çok ii cnm benim koltuk kumaşlarımda onlardan leke tutmuyo bende yaptırmak istiyorum yastık benimde yok taçda sordum benim örtülerimle uyumlu olandan alim dedim tanesi 60 tl veremem okadar..

evde ne var söle bişiler çıkartırız... benim eşim bulur hep yemek işini midesine düşkündür:)

Canım bizde dağıldık bi kardeşim anneannemde. 2 kardeşim sakaryada ben evlendim. Bütün kızlar yi yere gitti. Bekarken dolaşırdık birlikte. kimse bizi kardeş sanmazdı. Benzemiyoruzda arkadaş gibi dolaşırdık.
Keşke kardeşinde tr de olsa.

teşekkür ederim bol ve dilşadtamam diktiriyim ozaman peki teklilere diktimesem yastık olmaz dimi:26:bide mobilya ceviz koltuklar beyaz şu yapraklılardan hangisini seçeyim:26:

İyi düşünmüşsün güzel olur. Kumaş fiyatları ile ilgili hiç bi bilgim yok yalnız

evde ne var söle bişiler çıkartırız... benim eşim bulur hep yemek işini midesine düşkündür:)

:) benm eşimde kıyma/sucuk/yumurta/peynir/domates olduktan sonra kendi yapmak istiyor ama bıktım on gündür aynı şeleri yedirmesinden :)) evde fasulye patlıcan patates domates yumurta biber dolmalık biber var ama gözüm de almıyor kolay bişeler söyleyin :)

bende sordum fiyatlar çok değişio istediğin kırlente göre süslü püslü taşlı olanlar tane 25-30 işlemesiz desenli kumaş olanlar 15-20 daha vasat dümdüz olanlar 5-10 lira ama güzel olur desenli kırlentler dediiğin gibi hareket kazandırır renklenir odan

kıymalı biber dolması yap yanınada mercimek çorbası uff süper olur 5 dk da yapılır dolma

annen daha da sevinir gitmene o zaman, al eşini git bi gece
5 kardeşmisiniz ne güzel yaa, kalabalık aile hastasıyım ben

En zorunu yapıyormuş eşin. Bana ne yapacağımı söylesinler yeter. Ne yapsam diye düşünmek daha çok yoruyor.
aynennnn

teşekkür ederim bol ve dilşadtamam diktiriyim ozaman peki teklilere diktimesem yastık olmaz dimi:26:bide mobilya ceviz koltuklar beyaz şu yapraklılardan hangisini seçeyim:26:Eki Görüntüle 256640
bence de fiyat iyi canım.. kumaşlardan da turunculu-sarılı yada şu sonda ortası mavi çiçekli var ya o tür bişi seç odaya renk katar.. sadece krem kahve yaparsan da güzel olur ama odaya çok hareket katmaz..

Fundaa sizin ordan gelen herşey nekadar lezzetli oluyo yaa, annemin arkadaşı var anneme sürekli pastırma sucuk felan getiriyo nasıl farklı tadı.. burdan aldıklarımızla alakası yok..
dün gece ordan gelen sucuktan kızarttı annem bana, süper walla.. sırf et..
kayseride yaşasam 100 kilo olurum ben

valla fatma ne güzel en zor kısmı o zaten benimki hep sen bilirisn der sinir olurum..

teşekkür ederim bol ve dilşadtamam diktiriyim ozaman peki teklilere diktimesem yastık olmaz dimi:26:bide mobilya ceviz koltuklar beyaz şu yapraklılardan hangisini seçeyim:26:Eki Görüntüle 256640

teklilerede yaptır cnm olmaz yani bencede mavililer hoş duruyo ama tamamen uysun dersen kahverengili yaptır.

annen daha da sevinir gitmene o zaman, al eşini git bi gece
5 kardeşmisiniz ne güzel yaa, kalabalık aile hastasıyım ben

Yok canım 6 kardeşiz. 4 kız 2 erkek. Erkekler küçük. yani biri 18 yaşında diğeri 11 :)

Kızlarda şöyle ben 25 sonra 24, 22, 21 olarak gidiyor. Pek yaş farkı olmayıncada güzel oluyor. Birlikte büyümüşüz :) Eşime söylesem gidelim der ama anneannem kıskanır oda bekliyor bizi. Bi gece onda bi gece annemlerde kalmak lazım :)) 3 gündür görümcemde hasta diye k.validem orda kalıyordu.. Haftasonuda yok abisine gidecek. Bu hafta iyi geçti ya. bol bol tembellik ve yaramazlık yaptık :))

3 parça ütüm var yemek odasında ütü masasını açtım üçünü üzerine koydum ütülerim diye. Nerdeyse bi haftadır orda:))

valla fatma ne güzel en zor kısmı o zaten benimki hep sen bilirisn der sinir olurum..

teklilerede yaptır cnm olmaz yani bencede mavililer hoş duruyo ama tamamen uysun dersen kahverengili yaptır.

midesine düşkün olunca oluyo böle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…