2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

en baştakini beğendik biz eşimle canım uyması açısından o nasıl sence:112:
evet nektarcım tadı ianılmaz güzel biz birinde bitmişti marketten aldık markettekide şahindi tadı okadar berbattıki çok fark var orda çarşı var sucuk pastırma satan yerler var birsürü şahin-melek bayileri var birsürü..melekte çok güzel tavsiye ederim canım..mantılar börekler katmerler keteler daha neler neler valla alırsın canım ben de her seferinde 2-3 kilo alıp dönüyorum
valla fatma ne güzel en zor kısmı o zaten benimki hep sen bilirisn der sinir olurum..

teklilerede yaptır cnm olmaz yani bencede mavililer hoş duruyo ama tamamen uysun dersen kahverengili yaptır.
tamam canım yaptırıyım bu yapraklılar doğtaşın yastıklarında da var siteye gir bak beyaz koltuk takımında ilk baştaki nasıl bi baksana

ben desenleri görmemişim ki yawww
ilki benim köşe takımımın kırlentinin deseni çok güzel ben çok sevioum ama biraz daha araştırsana hazır olanlar var işte onlardan da bakabilirsin. Sizin orda sosyete pazarları yok mu oralarda da satıolar farklı hoş şeyler var :44:

hadi yaa senin köşe takımının markası ne netten bakıyım yastığın bitmiş şeklini görüm bide koltuğun ne rekn canımyok canım burda sosyete pazarı yok

tamam canım yaptırıyım bu yapraklılar doğtaşın yastıklarında da var siteye gir bak beyaz koltuk takımında ilk baştaki nasıl bi baksana

Beyaz üzerine farklı renk yastık ne kadar güzel durmuş. Bende baktım şimdi doğtaşa. kesinlikle yaptır

carmen salon takımı ordakide turunculusu canımben onu çok beğendim aslında eşim uymaz dedi baştaki daha güzel uyar dedi :26:sağol elfim tamam yaptırıcam kesin kararımı verdim

6 kardeş ne güzel yaa, ben de kalabalık bir aile istediğimden 3 çocuk istiyorum bakalım
ben de ütüyle aynı durumdayım yemek odasında ütü masası açık üzerinde 2 gömlek, ütüliycem 1 haftadır

güzel o da canım, çizgili kumaşlar da çok güzel yaa.. evet beyaz koltuğa süper olucak :81:

ben bugün yemekte getirmedimne var acaba yemekte
inş güzel bişi vardır :26:

Teşekkür ederim dilek çok güzelmiş köşe takımın..güle güle kullan
nektarcım inşallah güzel olur diktiriyim bittikten sonra eklerim bakarsınız

hehehehe benmde yemek odamda on günü geçmiştir ütü masam bir nevresim takımım ve 2 pantolon duruyor ütülenecek. Pazar günü 3 gömlek ütülemiştim eşim artık ütüle yeter die kızınca susturmalık :)

baktım cnm gayet güzel duruyo uyumluda bence benim koltuklarda o modele çok yakın ama sütlü kahverengi..

Kızlar tatile son 2 günüm cmt sabahtan gidiyoruz ben bugün ve yarın nöbetçiyim erken çıkacağım işten bugün evde çamaşırları hallederim ve de bavula atmaya başlarım bişiler, yarın da son hazırlıklar ve kendi temizliğimle uğraşırım

bi de pembe maske aldım geçen gün sivilce ve lekeler için 5 gün ardarda yapılıyormuş ama dün akşam yaşarın konserine gittik geç geldik baya eve yapamadım. Ay ne zormuş onu çıkarması allahımm bari işe yarasa

BOLSERTEX ADANADADA VARMIŞ
Adres : Mahfesığmaz Mah. Turgut Özal Blv. Tekin Apt. No:21 Çukurova
Tel : 0322 235 46 62

ay hadi gözün aydın sonunda gidiyosunuznereye gidiyosunuz canımpembe maskeye inanmıyorum ben canım sahteleri çok varmış piyasada dikkat et cildini mahvetmesin:26:

benim eşim inatçıdır biraz. sakin sakin konuşurum ben de genelde ama aynı konuda defalarca konuşup da orta yol bulamayınca da kafayı yiyorum resmen bakcaz artık yavaş yavaş bir araba ama ayın 19'undan sonra muayeneye girmesi lazım. bakalım inşallah buluruz. az önce bi tane hyundai accent baktık, tamirciye getirdik, motoru iyi değil dedi vazgeçtik. galerici dedi 2-3 gün önce çok güzel polo vardı elimde 10000 e verdim:44:

luxxxor pembe maske o kadar var ki hangisi orjinal bilemiyor insan ya. nasıl güvendin?

BOLSERTEX ADANADADA VARMIŞ
Adres : Mahfesığmaz Mah. Turgut Özal Blv. Tekin Apt. No:21 Çukurova
Tel : 0322 235 46 62

evt cnm görmüştüm ama ben yastık yaptıklarını bilmiyodum ii oldu sendn duyduğum bende yaptırırım bakalım aynı fiyatımı verecekler.
banada yalan geliyo pembe maske..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…