en baştakini beğendik biz eşimle canım uyması açısından o nasıl sence:112:annen daha da sevinir gitmene o zaman, al eşini git bi gece
5 kardeşmisiniz ne güzel yaa, kalabalık aile hastasıyım ben
aynennnn
bence de fiyat iyi canım.. kumaşlardan da turunculu-sarılı yada şu sonda ortası mavi çiçekli var ya o tür bişi seç odaya renk katar.. sadece krem kahve yaparsan da güzel olur ama odaya çok hareket katmaz..
evet nektarcım tadı ianılmaz güzel biz birinde bitmişti marketten aldık markettekide şahindi tadı okadar berbattıki çok fark var orda çarşı var sucuk pastırma satan yerler var birsürü şahin-melek bayileri var birsürü..melekte çok güzel tavsiye ederim canım..mantılar börekler katmerler keteler daha neler neler valla alırsın canım ben de her seferinde 2-3 kilo alıp dönüyorumFundaa sizin ordan gelen herşey nekadar lezzetli oluyo yaa, annemin arkadaşı var anneme sürekli pastırma sucuk felan getiriyo nasıl farklı tadı.. burdan aldıklarımızla alakası yok..
dün gece ordan gelen sucuktan kızarttı annem bana, süper walla.. sırf et..
kayseride yaşasam 100 kilo olurum ben
tamam canım yaptırıyım bu yapraklılar doğtaşın yastıklarında da var siteye gir bak beyaz koltuk takımındavalla fatma ne güzel en zor kısmı o zaten benimki hep sen bilirisn der sinir olurum..
teklilerede yaptır cnm olmaz yani bencede mavililer hoş duruyo ama tamamen uysun dersen kahverengili yaptır.
ben desenleri görmemişim ki yawww
ilki benim köşe takımımın kırlentinin deseni çok güzel ben çok sevioum ama biraz daha araştırsana hazır olanlar var işte onlardan da bakabilirsin. Sizin orda sosyete pazarları yok mu oralarda da satıolar farklı hoş şeyler var :44:
tamam canım yaptırıyım bu yapraklılar doğtaşın yastıklarında da var siteye gir bak beyaz koltuk takımındailk baştaki nasıl bi baksana
kıymalı biber dolması yap yanınada mercimek çorbası uff süper olur 5 dk da yapılır dolma
aynen bol, bazen kavga bile ediyoruz bu konu yüzünden..valla fatma ne güzel en zor kısmı o zaten benimki hep sen bilirisn der sinir olurum..
6 kardeş ne güzel yaa, ben de kalabalık bir aile istediğimden 3 çocuk istiyorum bakalımYok canım 6 kardeşiz. 4 kız 2 erkek. Erkekler küçük. yani biri 18 yaşında diğeri 11 :)
Kızlarda şöyle ben 25 sonra 24, 22, 21 olarak gidiyor. Pek yaş farkı olmayıncada güzel oluyor. Birlikte büyümüşüz :) Eşime söylesem gidelim der ama anneannem kıskanır oda bekliyor bizi. Bi gece onda bi gece annemlerde kalmak lazım :)) 3 gündür görümcemde hasta diye k.validem orda kalıyordu.. Haftasonuda yok abisine gidecek. Bu hafta iyi geçti ya. bol bol tembellik ve yaramazlık yaptık :))
3 parça ütüm var yemek odasında ütü masasını açtım üçünü üzerine koydum ütülerim diye. Nerdeyse bi haftadır orda:))
güzel o da canım, çizgili kumaşlar da çok güzel yaa.. evet beyaz koltuğa süper olucak :81:en baştakini beğendik biz eşimle canım uyması açısından o nasıl sence:112:
evet nektarcım tadı ianılmaz güzel biz birinde bitmişti marketten aldık markettekide şahindi tadı okadar berbattıki çok fark var orda çarşı var sucuk pastırma satan yerler var birsürü şahin-melek bayileri var birsürü..melekte çok güzel tavsiye ederim canım..mantılar börekler katmerler keteler daha neler neler valla alırsın canım ben de her seferinde 2-3 kilo alıp dönüyorum
tamam canım yaptırıyım bu yapraklılar doğtaşın yastıklarında da var siteye gir bak beyaz koltuk takımındailk baştaki nasıl bi baksana
inş güzel bişi vardır :26:ben bugün yemekte getirmedimne var acaba yemekte
6 kardeş ne güzel yaa, ben de kalabalık bir aile istediğimden 3 çocuk istiyorum bakalım
Ben de ütüyle aynı durumdayımYemek odasında ütü masası açık üzerinde 2 gömlek, ütüliycem 1 haftadır
Güzel o da canım, çizgili kumaşlar da çok güzel yaa.. Evet beyaz koltuğa süper olucak :81:
Inş güzel bişi vardır :26:
en baştakini beğendik biz eşimle canım uyması açısından o nasıl sence:112:
evet nektarcım tadı ianılmaz güzel biz birinde bitmişti marketten aldık markettekide şahindi tadı okadar berbattıki çok fark var orda çarşı var sucuk pastırma satan yerler var birsürü şahin-melek bayileri var birsürü..melekte çok güzel tavsiye ederim canım..mantılar börekler katmerler keteler daha neler neler valla alırsın canım ben de her seferinde 2-3 kilo alıp dönüyorum
kızlar tatile son 2 günüm cmt sabahtan gidiyoruz ben bugün ve yarın nöbetçiyim erken çıkacağım işten bugün evde çamaşırları hallederim ve de bavula atmaya başlarım bişiler, yarın da son hazırlıklar ve kendi temizliğimle uğraşırım
Bi de pembe maske aldım geçen gün sivilce ve lekeler için 5 gün ardarda yapılıyormuş ama dün akşam yaşarın konserine gittik geç geldik baya eve yapamadım. Ay ne zormuş onu çıkarması allahımm bari işe yarasa
BOLSERTEX ADANADADA VARMIŞ
Adres : Mahfesığmaz Mah. Turgut Özal Blv. Tekin Apt. No:21 Çukurova
Tel : 0322 235 46 62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?