2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay hadi gözün aydın sonunda gidiyosunuznereye gidiyosunuz canımpembe maskeye inanmıyorum ben canım sahteleri çok varmış piyasada dikkat et cildini mahvetmesin:26:

Sağol canımcım kemere gidiyoruz rixosa

Ya annemin bi ark.ının kızı kullanmış çok memnun kalmış onun önerdiği markayı aldım bakalım deneyeceğim artık:44: Hayırlı olsun şimdiden arabanız yarenaycım

canım ya bende istioum pembe maske ama ankarada her yerde fiyat değişio biliosun güvenip alamıoum :44: bende sen bi dene bende istioum çok fena oldu yüzüm sivilcelerim sadece 5 gün mü kullanılıomuş o paketi alıosun 69 tl dielim 5 gün yetio muymuş :26: anlat işte tatlım yorma beni

evt cnm görmüştüm ama ben yastık yaptıklarını bilmiyodum ii oldu sendn duyduğum bende yaptırırım bakalım aynı fiyatımı verecekler.
Banada yalan geliyo pembe maske..

canım netten bakabilirsin okadar çok kumaş çeşidi varkiikim yapmıyolar canım kumaşı ordan alıcam hemen yanında terzi var terzi dikicek yastık örn var zaten kendi yastıkları vardı beyazdı

Rixos Sungate Hotel MİAYY EĞER ORAYSA SÜPERSERTEX KUMAŞ CANIM YAPRAKLILARDAN TERZİYE DİKTİRİCEM

ben netten aldım dilekcim gruponda indirime girmişti 15 tl ordan aldım, asıl önerilen iyi bi marka daha var onu da özelinden atayım bari yaaktır belki. benim aldığımın orjinal fiyatı 59 diyodu. üstünde öyle yazıyor 5 gün üstüste kullanın diye. sonrasında ara verip1 hafta kadar ihtiyaca göre yenileyebiliomuşsun. Ama çok kalın tabaka sürmek lazım ince kalan yerler var ya offf sanki soyarken derimi soyuyo gibi oldu bi de yüzümdeki tüylü yerlere yakın yapmışım saç dibi boyun yanı gibi oralara yapmıcam ağda gibi yapıştı bi de bi krem aldım dilekçim sivilceler için onun da çok faydasını gördüm onu da yazayım özeline

Rixos Sungate Hotel MİAYY EĞER ORAYSA SÜPERSERTEX KUMAŞ CANIM YAPRAKLILARDAN TERZİYE DİKTİRİCEM

yok canım kemerde rixos-tekirova bakalım nasılmış. Seneye de arabamızı alırsak artık gezerek tatil yaparız pansiyorlar neyüm

yok canım kemerde rixos-tekirova bakalım nasılmış. Seneye de arabamızı alırsak artık gezerek tatil yaparız pansiyorlar neyüm

orasıda güzel canım kremin adını yaz canım yasak değil bende merak ettim:26tel fiyatları ne alemde şuan luxxorcum düşmüşmü:26:

Malzemeler

Marine için,
400 gr biftek veya bonfile
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 çorba kaşığı rendelenmiş soğan
½ çay kaşığı karabiber
1 çorba kaşığı yoğurt
Servis için,
500 gr patates
Kızartmak için sıvıyağ
Sarımsaklı süzme yoğurt

Sos için :Sıvıyağ ve pul biber

Hazırlanışı

Etlerimizi ince jülyen kesiyoruz.Tüm malzemeyi derin bir kaba alıp ,etlerimizle harmanlıyoruz.En az 2 saat buzdolabında bekletiyoruz.

Marinelenmiş etlerimizi,yayvan ve derin bir teflona alıp,1 çay bardağı sıcak su ekleyip,yüksek ateşte hızlı pişiriyoruz.Etlerimiz pişmeye yakın tuzunu ayarlıyoruz.

Etlerimiz pişerken patateslerimizi kibrit çöpünden kalın doğruyoruz.Kızartıyoruz.

Servis için,patateslerimizi porsiyonluk tabağa alıyoruz.Etimizi ortaya ekliyoruz.Süzme yoğurdu etrafına gezdiriyoruz.Kızdırdığımız yağ ve pul biberi yemeğimizin üzerine gezdirip,sıcak servis yapıyoruz.

orasıda güzel canım kremin adını yaz canım yasak değil bende merak ettim:26tel fiyatları ne alemde şuan luxxorcum düşmüşmü:26:

krem orgin sivilce-akne kremi canımcım umarım yasak değildir banlanmayım:44: gittiniz mi oraya fundacım? Biz şubatta erken rezervasyonla almıştık turdan dolayısıyla uyguna geldi kişi başı 150ye. yani 5 yıldızlı otel için uygun tabi yoksa yine çok da hani bir daha fırsat olur-olmaz değerlendirmek istedik bu seneyi de

yok canım bişey olmazben okadar çok marka söylüyorumki çoktan banlanmış olmam lazımdıgitmedim ama rixos çok duydum canım çevremden canım kaliteli bi otel..uygun almışınız canım şuan daha pahalı sanırım..şimdiden iyi tatiller canım

merhaba kızlar

kimsecikler kalmamış herkes nerde

yarenciğim iş yerinin taşınması yerleşmeniz bittimi işallah eşini ikna edersin kesenize uygun bir araba bulursunuz

teşekkürler fundam ben çıkıyorum artık kızlar kendinize iyi bakın hoş sohbetler size

kızlar doktora gittim geldim doktor banada suyumun azaldığı ve çalışmamı istemediğini söyledi normalde 16 kasım gözüküyodu doğum muhtemelen kasım başında doğar dedi bol sıvı tüketmemi ve dinlememi söyledikorkuyorm inşallah daha erken gelmez..haftaya abbas yolcu anlıyacağınız hatta bugünden bile alabilirsin dedide doktor ben gidemem bugünden..

canım benimaz kaldı yine iyi çalışıyosun kıyamambiliyorum mecbur olmasan sende çalışmak istemiyosun..korkma canım içini ferah tutinş zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğar bebişevde netin var dimi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…