canım benimaz kaldı yine iyi çalışıyosun kıyamambiliyorum mecbur olmasan sende çalışmak istemiyosun..korkma canım içini ferah tut inş zamanında ve sağlıklı bi şekilde doğar bebiş evde netin var dimi:26:
kızlar doktora gittim geldim doktor banada suyumun azaldığı ve çalışmamı istemediğini söyledi normalde 16 kasım gözüküyodu doğum muhtemelen kasım başında doğar dedi bol sıvı tüketmemi ve dinlememi söyledikorkuyorm inşallah daha erken gelmez..haftaya abbas yolcu anlıyacağınız hatta bugünden bile alabilirsin dedide doktor ben gidemem bugünden..
kızlar doktora gittim geldim doktor banada suyumun azaldığı ve çalışmamı istemediğini söyledi normalde 16 kasım gözüküyodu doğum muhtemelen kasım başında doğar dedi bol sıvı tüketmemi ve dinlememi söyledikorkuyorm inşallah daha erken gelmez..haftaya abbas yolcu anlıyacağınız hatta bugünden bile alabilirsin dedide doktor ben gidemem bugünden..
merhaba kızlar
kimsecikler kalmamış herkes nerde
yarenciğim iş yerinin taşınması yerleşmeniz bittimi işallah eşini ikna edersin kesenize uygun bir araba bulursunuz
iyi tatiller luxxor:79:
kızlar yine herkes nereye kayboldu
nasıl yapmışlardı canım çılbırı? sarımsaklımıydı birde :44:yemekte makarna bide siizn meşhur çılbır vardısonunda tadına baktım çılbırın beğenmedim ama
ay canım yaa, 2 hafta felan kalmış doktorun demesiyle o zaman :26:kızlar doktora gittim geldim doktor banada suyumun azaldığı ve çalışmamı istemediğini söyledi normalde 16 kasım gözüküyodu doğum muhtemelen kasım başında doğar dedi bol sıvı tüketmemi ve dinlememi söyledikorkuyorm inşallah daha erken gelmez..haftaya abbas yolcu anlıyacağınız hatta bugünden bile alabilirsin dedide doktor ben gidemem bugünden..
bende neti sorucaktım, funda sormuşevt cnm inşallah..aslında daha sonra onunla daha fazla vakit geçirmek için kalmak istiyorum ama doktor yok diyo napim riske atamam daha fazla..
ya sorma net olayınıda biz kiraydayken vardı netimiz 2 yıl anlaşmalıydı bu taşındığımız yere daha bağlantıları gelmemiş gerizekalıların iptalde edemiyoruz bi sürü para istiyolar ama aylık 35 alıyolar yine para ödüyoruz ama net yok anlayacağın((
zaten çoğu zamn annemlerde olurum hep orda var ordan yazarım size..
evet canım ben söylemiştim aldınmı??fundacım hep burdayım ama yazamıoum ki yaa yoğun işim var maalesef.
bolcum dr dediği gibi artık bırak işievinde dinlen ve çok fazla su iç zorlanıosun belki ama içmelisin canım 3 lt
luxxorcum sana da ii tatiller gerçi daha var sanırım görüşürüz ama umarım ii geçer tatilin
funda bana gliss saç ürünlerini sen sölemiştin dimi?
sarımsaklı yoğurt içinde pişmiş yumurta vardınasıl yapmışlardı canım çılbırı? sarımsaklımıydı birde :44:
bizim de ezogelin çorba
arnavut ciğeri
pattis kızartması
pilav
yoğurt vardı
ay canım yaa, 2 hafta felan kalmış doktorun demesiyle o zaman :26:
inş zamanını bekler sabırsız cimcime :)
bende neti sorucaktım, funda sormuş
habersiz bırakma bizi :26:
uff çok acaip heycan yaptım, içim bi tuhaf oldu
afiyet olsun canım :))))evet canım ben söylemiştim aldınmı??
sarımsaklı yoğurt içinde pişmiş yumurta vardıbende eşime söyledim bana yicek bişeyler almış çizi çikolata top kek falan aşçıya verdim dolaba koydu ordan alıcam canım istedikçe
al beğendiysenafiyet olsun canım :))))
çok sıkıldım yaa, oriflame katalogundan batık jeli sipariş versemmi kendime diye düşünüyorum, birde hindistan cevizli saç bakım yağılila göz kalemi de güzelmiş
aldım canım işte 15 gündür kullanıoum ii gibi ama 4 5 gündür saçım hergün yağlanıo acaba glissten mi dedim :44:
bacaklarını alınca batık oluyo ya siyah noktalar minik sivilce gibi, bende oluyo ondan aradaal beğendiysenbatık jeli ne oluyo
bacaklarını alınca batık oluyo ya siyah noktalar minik sivilce gibi, bende oluyo ondan arada
inş işe yarar bakim, alıyımda :))
onun jelimi varmışbendede oluyo ya zaman zaman o bence epilasyon aletinden oluyo ağdada hiç olmuyo benim ama epilasyon aleti kullandığımda oluyo ..kese yapın diyolar öyle olduğu zaman:26:
bence de epilasyon aletinden oluyo, koltuk altımda da oluyo çünkü arada((
alıp denim bakalım işe yariycak mıkese de yapıyorum ben ama pürüssüz olmuyo ya
zuzu arada bakıcaktı güya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?