2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evt cnm inşallah..aslında daha sonra onunla daha fazla vakit geçirmek için kalmak istiyorum ama doktor yok diyo napim riske atamam daha fazla..
ya sorma net olayınıda biz kiraydayken vardı netimiz 2 yıl anlaşmalıydı bu taşındığımız yere daha bağlantıları gelmemiş gerizekalıların iptalde edemiyoruz bi sürü para istiyolar ama aylık 35 alıyolar yine para ödüyoruz ama net yok anlayacağın((
zaten çoğu zamn annemlerde olurum hep orda var ordan yazarım size..

geçmiş olsun canım korkma bu hafta fazla bişe kalmadı ama bu hafta iznini alırsın haftaya tatile çıkarsın işallah sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir doğum gerçekleşir doğumdan sonra fazla zamn geçirmek isityosun kıznla ozamanda emzirme hakkı oluyoya onu toplu alamazmısın

canım korkma bişi olmaz bol bol su iç sıvı tuket ama su iç en az 2,5-3 litreyi bulsun ... hmileliğind eçok su içmedinmi ki sen bol...

merhaba kızlar

kimsecikler kalmamış herkes nerde

yarenciğim iş yerinin taşınması yerleşmeniz bittimi işallah eşini ikna edersin kesenize uygun bir araba bulursunuz

canım taşınmamız bitti çok şükür ama ben hala kendi odama geçemedim yoğunluktan. bakıyoruz araba ama çok az zamanımız kaldı, hayırlısı inşallah.

canım o kadar stresli bir işyerinde iyi bile geçti senin hamileliğin. tatilde de yorayım deme kendini sakın. sağlıkla kucağın al bebişini de önünüzde beraber geçireceğiniz uzunnn bir ömür olacak inşallah. uzat ayaklarını, bol bol su tüket. kitap al bebek bakımıyla ilgili. zaman geçirir ve bilgi edinirsin.

iyi tatiller luxxor:79:
kızlar yine herkes nereye kayboldu

fundacım hep burdayım ama yazamıoum ki yaa yoğun işim var maalesef.

bolcum dr dediği gibi artık bırak işi evinde dinlen ve çok fazla su iç zorlanıosun belki ama içmelisin canım 3 lt

luxxorcum sana da ii tatiller gerçi daha var sanırım görüşürüz ama umarım ii geçer tatilin

funda bana gliss saç ürünlerini sen sölemiştin dimi?

yemekte makarna bide siizn meşhur çılbır vardısonunda tadına baktım çılbırın beğenmedim ama
nasıl yapmışlardı canım çılbırı? sarımsaklımıydı birde :44:
bizim de ezogelin çorba
arnavut ciğeri
pattis kızartması
pilav
yoğurt vardı

ay canım yaa, 2 hafta felan kalmış doktorun demesiyle o zaman :26:
inş zamanını bekler sabırsız cimcime :)

bende neti sorucaktım, funda sormuş
habersiz bırakma bizi :26:
uff çok acaip heycan yaptım, içim bi tuhaf oldu

evet canım ben söylemiştim aldınmı??
sarımsaklı yoğurt içinde pişmiş yumurta vardıbende eşime söyledim bana yicek bişeyler almış çizi çikolata top kek falan aşçıya verdim dolaba koydu ordan alıcam canım istedikçe

afiyet olsun canım :))))

çok sıkıldım yaa, oriflame katalogundan batık jeli sipariş versemmi kendime diye düşünüyorum, birde hindistan cevizli saç bakım yağı lila göz kalemi de güzelmiş

aldım canım işte 15 gündür kullanıoum ii gibi ama 4 5 gündür saçım hergün yağlanıo acaba glissten mi dedim :44:

Kadının biri kocasına:
- Kocacım musluk damlatıyor tamir edermisin , diye sorar.
Adam:
- Banane ben musluk tamircisimiyim ?
Kadın bi başka gün:
- Kocacım salondaki priz çalışmıyor bakarmısın ?
Adam:
- Banane ben elektikçimiyim ?
Yine başka bi gün kadın:
- Kocacım kapının biri kapanmaz oldu yaparmısın?
Adamdan yine aynı cevap gelir:
- Banane ben marangozmuyum.?

Bikaç gün sonra adam akşam işten döner ve bir bakar musluk yapılmış priz çalışıyor kapıda kapanıyor. merak eder ve karısına sorar:
- Kim yaptı bunları?
* Karşı komuşumuz mithat bey.
- Ama karıcım o kkkkkkkkkkkkkkkk , karşılıksız bişey yapmazki.
* Tabi yapmaz. Bu işler karşılığında bana "ya bana pasta yaparsın yada benimle yatarsın " dedi zaten.

Adam tedirgin bi şekilde sorar:

- Tabi sen pasta yaptın demi karıcım?
* Niye ben pastacımıyım?

tşk ederim kızlar yaa,
merak etmeyin annemlerdende yetişirim ben size:)su içiyorum aslında 2.5 lt. buluyodu ama nebilim az gelmiş hanımefendiye aslında akıntım falanda var o akıntı aslında bebeğin suyu oluyomuş sanırım bakalım evde dinlenirim artık bol bol valla çok yoruldum zaten artık göbişte aşağı indi millet 9 aylık sanıyo:)hayırlısıyla kucağıma alıp resimleri yollıcam size inşallah..

afiyet olsun canım :))))

çok sıkıldım yaa, oriflame katalogundan batık jeli sipariş versemmi kendime diye düşünüyorum, birde hindistan cevizli saç bakım yağı lila göz kalemi de güzelmiş
al beğendiysenbatık jeli ne oluyo
aldım canım işte 15 gündür kullanıoum ii gibi ama 4 5 gündür saçım hergün yağlanıo acaba glissten mi dedim :44:

saç spreyli şeklinde olan yağlandırma yapıyo ama bence regl olucaksın ondanda olabilir çünkü bende öyle acayip saçım yağlanıyo regl olmadan önce ..spreyl şeklinde olanın içinde yağlar var sanırım canım iyice salla kullanmadan önce karışsın öyle kullan her seferinde

bacaklarını alınca batık oluyo ya siyah noktalar minik sivilce gibi, bende oluyo ondan arada
inş işe yarar bakim, alıyımda :))

onun jelimi varmışbendede oluyo ya zaman zaman o bence epilasyon aletinden oluyoağdada hiç olmuyo benim ama epilasyon aleti kullandığımda oluyo ..kese yapın diyolar öyle olduğu zaman:26:

onun jelimi varmışbendede oluyo ya zaman zaman o bence epilasyon aletinden oluyoağdada hiç olmuyo benim ama epilasyon aleti kullandığımda oluyo ..kese yapın diyolar öyle olduğu zaman:26:

bence de epilasyon aletinden oluyo, koltuk altımda da oluyo çünkü arada ((
alıp denim bakalım işe yariycak mı kese de yapıyorum ben ama pürüssüz olmuyo ya

zuzu arada bakıcaktı güya

bence de epilasyon aletinden oluyo, koltuk altımda da oluyo çünkü arada ((
alıp denim bakalım işe yariycak mı kese de yapıyorum ben ama pürüssüz olmuyo ya

zuzu arada bakıcaktı güya

inşallah yarar canım yararsa banada haber verzuzu yazık çok yoğun sanırım

regl oldum keyfim yok karnım ağrıcak. bi selam verip kaçıom (

fundacım benim oturma odamın yastıkları o yapraklılardan ama fuşya tonlarında.ben memnunum fakat kuru temizleme yapın dio üstünde ben her seferinde kru temizlemeye mi götürcem yıkadım walla makinede. biraz fazla yıkadım heralde hafif tüylenme yaptı (

yarencim olayda kesinlikle sen haklısın eşini sakince konuşup ikna et de daha temiz masrafsız bi araba bulup onu alın dediğin gibi araba çok masraflı iş. biz de daha gçenlerde alt tarafı yağı zartı zurtu değiştirdik 100tl gitti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…