2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

her seferinde kuru temizleme yapılırmıymış yaniye tüylenme yaptı acaba ya:26:kaç dereceye attın canım

her seferinde kuru temizleme yapılırmıymış yaniye tüylenme yaptı acaba ya:26:kaç dereceye attın canım

40ta yıkadım ama açık renk olunca gözüme çabuk kirli görünüyor ben biraz sık attım heeralde makineye. arada gözüme çarpan tüyleri elimle yoluom :)

evime geldim ama nedense mutsuzum ailemden ayrılmak çok zor oldu.. bidaha dunyaya gelsem asla ailemden ayrı yere gitmem

evime geldim ama nedense mutsuzum ailemden ayrılmak çok zor oldu.. bidaha dunyaya gelsem asla ailemden ayrı yere gitmem

canım seni çok iyi anlıyorum. ailenden uzakta olmak çok zor. hele onların yanına gidip geri döndün mü daha bir kötü hissediyorsun kendini. yeniden onlardan uzak olmak daha zor geliyor insana. ben de İzmir'den dönünce çok zorlandım ve çok üzüldüm, hala da üzülüyorum. tek tesellim bir gün yakınlarına dönecek olmam. o da olmazsa hiç katlanılır gibi değil.

kocam mesai kaldı bu akşam. kurufasülye ve pilav yaptım bekliyorum gelsin diye. umarım çok geç kalmaz. yoksa iştahım kaçacak. bugün kimsecikler yok

günaydın kızlarrrr.. nihayet bugün Cuma. yarın öğlen olsa biran evvel çok sevincem. bu 2 hafta kafa olarak çok yordu beni. şöyle kafamı dinlemek istiyorum hafta sonu. temizlik falan yapmıcam bu hafta öyle karar verdim. yoksa yine hafta sonu dinlenemicem.

Günaydın herkese hayırlı cumalar :))

nihayet haftanın son günü, benim de son izinli cumartesim
haftaya 1'e kadar birlikteyiz kısmetse
bu hafta sonumun tadını çıkartıyım bari, eşim de izinli cumartesi-pazar
ama haftalık yokk, para yok

Günaydın Kızlar

Nektarcım olsun en azından birlikte evdesiniz.
Yarenaycım ya hep bende diyorum bu hafta temizlik yapmıcam ama dayanamıyorum işte. Bol bol dinlen canım

günaydın fıstıklar

öyle çok uykum var ki ark kınası vardı bekarlığa veda partsi varmış oymuş buymuş derken 2 de eve geldik
sonra benimki pek rahat durmamaya başladı ve ansızın bir randevu gerçekleşti :26: aslındna hiç pas vermicektim amabi iki yok dedim sonra

neyse saat 3,30 ve yattık sabah 7,30da kalk şimdi masanın üstüne yavaşça süzülüoum valla

birde bu sabah iice anladım eşim sinir hastası gerçekten trafik sıkışık zaten ilerlemio dönemeçte öndeki arabayı solladı bi hızla o arada oda ilerledi falan derken burun buruna geldiler benimki bastı geçti ilerde ışıkta durduk o çocukta durmuş karşıda baktım benimki bağırıo devam et bekleme boşa die çocuk camı açtı bişiler söledi herkese yol vermicen o zaman falan die benimki sıralamaya başladı ama haksız yani benim suratım düştü oysa çok neşeliydim ii bi gece ama adamı böle görünce sinir oluoum gerçekten hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…