bebişin hareketleri normal mi canım?günaydın kızlar,
çok tedirginim şuan ya dün doktor suyunda azalma var demişti ya bugün sabah kalktım göbeğim küçülmüş gibi ve baya aşağı inmiş ay napsam banamı öyle geliyor bilmiyorum
günaydın kızlar,
çok tedirginim şuan ya dün doktor suyunda azalma var demişti ya bugün sabah kalktım göbeğim küçülmüş gibi ve baya aşağı inmiş ay napsam banamı öyle geliyor bilmiyorum
günaydın kızlar,
aradım doktorumu zaten hareket edecem diye 4 te uyandırdı beni cadı durmadı hiç yatamadım:)neyseki hareketleri ii ya doktor dedi dün gördüğüm içim kafam rahat sen merak etme sorun yok dedi doğum yaklaştığı için iniyo zaten dedi içim rahatladı yaa iyki dün bakmış..
cadıcık doğsada bi kavuşsaydın hayırlısıylabizde merak ve heycanla bekliyoruz
ben yazıncaya kadar sen konuşmuşun doktorla neyse ki. bir problem olmaması iyi. şimdi sana düşen sürekli su içmek. Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. bütün bu stres, gerginlik, koskocaman bir mutluluğa dönüşecek o zaman
işten nezaman ayrılıyosun canım?
konuştun mu müdürle?
bu kız kesin erken gelecek zaten yaa dayanamıcak bence:)az daha dişini sıksa ii olacak yaa bakalım..inşallah kızlar ya dua edin bizim için..
nektarım esas mesele o işte bugün konuşacaz bayan bi müdür var o konuşacak dönüşümle ilgili falanda tedirginim oyüzden bakalım inşallah kötü bişe olmaz..
kızlar size sarı saçlı resmimi ekliycemdün nektar istemişti ekliycem bakmak isteyen bakabilir
ya bak bişey olmaz kuzucuk hareketlerine dikkat et sadece ama gerçi senin dönmüş zaten bi sıkıntı olmaz inş.
Dönüşümün olmak zorunda. sen döndüğünde seni almazlarsa tazminat hakkın doğar bu seferde.
Görümcemin mantığı hep aynı. "Ben çocuklu bi kadınım". eşimle konuşmuyorlar diye bişey demiyor ama hep suratı asık niye bekliyoruz der gibi. Keşke o da ince düşünse deseki ya servis olsa beni evimin önüne kadar bırakmaz çocuğumu almaz. Abim en azından çocuğumu alıyor beni taa kapının önüne bırakıyor. yok yani.
Zaten bu konu yüzünden küsler. Hep şikayet hep şikayet eşimde dedi bi kerede teşekkür et ya. Sonra öyle tartıştılar
he bakalım onu umursarlarmı bilmiyom bayan müdür dicek dönüşünde gişeye falan geçsin diye sonuçta buraya biri alınacak yani ben gidince bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?