2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,
çok tedirginim şuan ya dün doktor suyunda azalma var demişti ya bugün sabah kalktım göbeğim küçülmüş gibi ve baya aşağı inmiş ay napsam banamı öyle geliyor bilmiyorum

günaydın kızlar,
çok tedirginim şuan ya dün doktor suyunda azalma var demişti ya bugün sabah kalktım göbeğim küçülmüş gibi ve baya aşağı inmiş ay napsam banamı öyle geliyor bilmiyorum
bebişin hareketleri normal mi canım?
istersen bi doktora git bugün? :26:

günaydın kızlar,

tekrar bi dr git canım sana öyle gelmiyodur bence hisseder insan :26:

günaydın kızlar,

cnım dogumun az akldıgı için aşağı dogru iner bebiş göbeğinde aşağıya iner bu normal için rahatlayacaksa yinede git dr a suyun azalması için bol bol su iç en az 2,5-3 lt

aradım doktorumu zaten hareket edecem diye 4 te uyandırdı beni cadı durmadı hiç yatamadım:)neyseki hareketleri ii ya doktor dedi dün gördüğüm içim kafam rahat sen merak etme sorun yok dedi doğum yaklaştığı için iniyo zaten dedi içim rahatladı yaa iyki dün bakmış..

ya bak bişey olmaz kuzucuk hareketlerine dikkat et sadece ama gerçi senin dönmüş zaten bi sıkıntı olmaz inş.

bolcum doktoru arama şansın varsa önce bi telefonla sor istersen. o duruma göre sana gel ya da telaş etme der bence. doğum yaklaştıkça sendeki stres de artıyor normal olarak. ara bir sor hemen. bizi de bilgilendir merakta bırakma lütfen.

ben yazıncaya kadar sen konuşmuşun doktorla neyse ki. bir problem olmaması iyi. şimdi sana düşen sürekli su içmek. Allah'ım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. bütün bu stres, gerginlik, koskocaman bir mutluluğa dönüşecek o zaman

Kızlar ya benim yine canım sıkkın. servis beni eve yürüme mesafesi 20 dk. olan bi yere bırakıyor. eşimde benden önce çıktığı için önce kardeşini sonra annesini bırakıyor ve beni almaya geliyor. tabi sadece aramızda 15 dk. olduğu için bana yetişemiyor havada kararmaya başladığı için artık seni beklicem öyle gdicez dedi. bende dedim kardeşin beklemez 15 dk. beklemezse kendi bilir dedi.Zaten konuşmuyorlar diye eşim annesine demiş kızına söyle artık filizi 10 -15 dk. beklicez diye. Çarşamba günü onları tam 13. dk. beklettim. Bindim arabaya görümcemin suratı asık oflayıp pufluyor dedim ne oldu aklım çocukta bugün geç kaldık dedi. Lafı soktu. Eşime dedim bekleme beni yürürüm napıyım yok beklicem dedi. Dünde servisten keyifli indim. bizim arabaya bindim direk kaynanam eşime sesleniyor. "Hadi çabuk ol!" diye. Yani geç kaldığını ima etti oda Dünde 10 dk. beklettim. Suratım düştü tabi. Sanki k.validemin işimi var evde. Kızı için demiştir. Eşim arabadan inmişti beni beklerken. 2 dk. yine görümcem doldurmuş onu onun için hadi hadi dedi. Eşime diyorum beklemeyin beni gidin. olmaz artık hava karardı diyor. diyorum benim moralim bozuluyor ama boşver sen onları annem öyle demek istememiştir çünkü ben onla konuştum. hatta kendisi demiş evet hava karardı bekliyelim. Evet k.validem demiştir 10 -15 dk. bekleriz diye ama görümcem istemediği için hemen annesine gazı veriyor.

Sizce napıyım eşimi ikna edeyim beklemesin beni yürüyeyim. Yada beni yürüdüğüm yere kadar gelsin alsın.
yoksa eşim beklemeye devam mı etsin. Empatide yapın görümcemin küçük çocuğu var bakıcı sadece 10 dk. fazladan bakıyor ( ama eşim çocuğu bakıcıdan alıp görümcemi kapısının önüne bırakıyor. Servis gibi düşünürsen servisin beni bıraktığı yere bak eşimin onu bıraktığı yere bak)

cadıcık doğsada bi kavuşsaydın hayırlısıylabizde merak ve heycanla bekliyoruz

işten nezaman ayrılıyosun canım?
konuştun mu müdürle?

bu kız kesin erken gelecek zaten yaa dayanamıcak bence:)az daha dişini sıksa ii olacak yaa bakalım..inşallah kızlar ya dua edin bizim için..
nektarım esas mesele o işte bugün konuşacaz bayan bi müdür var o konuşacak dönüşümle ilgili falanda tedirginim oyüzden bakalım inşallah kötü bişe olmaz..

Dönüşümün olmak zorunda. sen döndüğünde seni almazlarsa tazminat hakkın doğar bu seferde.

ya bak bişey olmaz kuzucuk hareketlerine dikkat et sadece ama gerçi senin dönmüş zaten bi sıkıntı olmaz inş.

inşallah canım..

Dönüşümün olmak zorunda. sen döndüğünde seni almazlarsa tazminat hakkın doğar bu seferde.

he bakalım onu umursarlarmı bilmiyom bayan müdür dicek dönüşünde gişeye falan geçsin diye sonuçta buraya biri alınacak yani ben gidince bakalım hayırlısı..

bence bekleme olayınada hiç eşini ikna falan etme beklesinler 10 dk. canları çıkmaz birazda senin istediğin olsn hep onların olacak değil hiçte umursama yani..

elfim bence kimseyi takma sen. niye yürüyesin ki. hem karanlık oluyor hem de gittikçe soğuyacak hava. o zaman ne olacak. beklesin 10-15 dk. bakıcı da o kadarına birşey demez zaten. fazla ince düşünüyorsun, yapma.

Görümcemin mantığı hep aynı. "Ben çocuklu bi kadınım". eşimle konuşmuyorlar diye bişey demiyor ama hep suratı asık niye bekliyoruz der gibi. Keşke o da ince düşünse deseki ya servis olsa beni evimin önüne kadar bırakmaz çocuğumu almaz. Abim en azından çocuğumu alıyor beni taa kapının önüne bırakıyor. yok yani.

Zaten bu konu yüzünden küsler. Hep şikayet hep şikayet eşimde dedi bi kerede teşekkür et ya. Sonra öyle tartıştılar

elfim sakın ben yürürüm ederim felan olaylarına girme, ayy hep bi fedakarlık yapmaya hazırsın yani
10-15 dk beklemekten bişi olmaz yaa, empati de yapıyorum 10 dk geç görsün çocuğunu bişi olmaz ki :44:

bol, canım hadi dua ediyorum senin için inş olumlu şeyler söyler müdürün..
stres yapma, bebişin etkilenmesin.. :))))
pozitif düşün, secret :129:

canım ben de zamanında ablamlarla gidip geliyordum ama hiç bir konuda birgün olsun sesimi çıkartmadım. bakıcı10 dk. geç geldi diye laf söylemez ki. tamam o çocuklu bir kadın olabilir ama abisi de evli barklı bir adam. önce kendi ailesine göre, sonra ona göre ayarlamak zorunda durumu. sanki 1 saat bekliyorlar. sen hiç takılma, kafanda da büyütme bu olayı. sakın yürüyim diye de daha fazla konuşma eşinle. görümcen surat asıyorsa sen de inadına gülümse kocana.

he bakalım onu umursarlarmı bilmiyom bayan müdür dicek dönüşünde gişeye falan geçsin diye sonuçta buraya biri alınacak yani ben gidince bakalım hayırlısı..

inşallah gişeye geçersin canım dönüşte. en azından şu gıcık müdüründen de, stresinden de kurtulmuş olursun. ama bence bu adama kimse senin kadar dayanamaz. adam psikopat gibi bişey. senden sonra gelcek olan da senin doğum iznin bitene kadar ancak dayanır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…