2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla bilmiyorm cnm nekadar dayanır artık mecbur olunca insan katlanıyor işte ne kadar nalet olsada sesini çıkaramıyor..

ya saçmalama ne iknası seni beklicek tabi imkan varsa görümcende beklicek evine kadar servis görevi görüosunuz 10dk için laf etmesin yani

ya bi diyetisyene 14 sayfalık kitapçık yapmam gerekiyor ama hiç içimden gelmiyor... dileeeekkk yardım et bana ya. kız böyle yoncalı renkli renkli birşey istiyormuş. ben ve diyet zaten yanyana gelince komik oluyoruz, nasıl kitapçık hazırlayım ki

bugün kimsecikler yok sinemcim. patron dışarı çıktı, biraz kızlarla sohbet ederim dedim. kimse yok. patron gelince herkes toplaşır, ben yine yazamam

bende bu sabah 6 da uyandim yatamadim 1 saat sonra uyumusum

kalktim saat 9 olmus.

okulum yok bugün yatim dedim bare

simdide kahvalti yaptim.

sarma yapicam onun icini yaptim ve temizlige basliyacam birazdan.

bende bu sabah 6 da uyandim yatamadim 1 saat sonra uyumusum

kalktim saat 9 olmus.

Okulum yok bugün yatim dedim bare

simdide kahvalti yaptim.

Sarma yapicam onun icini yaptim ve temizlige basliyacam birazdan.

kendini çok yorma canım zaten hamilesintek başınamı yapıcam sarmayı:44:bende akşam sigara böreği sardım sabah kahvaltısı için onu yedikdeğişiklik iyi oluyo kahvaltı için

bugün kimsecikler yok sinemcim. patron dışarı çıktı, biraz kızlarla sohbet ederim dedim. kimse yok. patron gelince herkes toplaşır, ben yine yazamam

ne oldu bu hafta bende anlamadim bu topige eskiden cir cir konusurduk simdi de kimse ok yaw

benimde canim sIkiliyor bir bakim diyorum kimse yok hepten sIkiliyorum valla

kendini çok yorma canım zaten hamilesintek başınamı yapıcam sarmayı:44:bende akşam sigara böreği sardım sabah kahvaltısı için onu yedikdeğişiklik iyi oluyo kahvaltı için

Tek basima saricam canim

kimsem yok

ahh ahh keske ailem olsaydi annem olsaydi hic bana yaptirtmazdi bile valla

hep aklimda ama kendime görüp yapamiyordum bügün dedim yapim

artik 2-3 saatte anca sararim :)

tek basima saricam canim

kimsem yok

ahh ahh keske ailem olsaydi annem olsaydi hic bana yaptirtmazdi bile valla

hep aklimda ama kendime görüp yapamiyordum bügün dedim yapim

artik 2-3 saatte anca sararim :)

az az sar canım ozaman misafirin var kendinize mi yapıcan:26:ben daha hiç kendi kendime sarma yapmadım annemle yapmıştık onu getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…