canım ben de zamanında ablamlarla gidip geliyordum ama hiç bir konuda birgün olsun sesimi çıkartmadım. bakıcı10 dk. geç geldi diye laf söylemez ki. tamam o çocuklu bir kadın olabilir ama abisi de evli barklı bir adam. önce kendi ailesine göre, sonra ona göre ayarlamak zorunda durumu. sanki 1 saat bekliyorlar. sen hiç takılma, kafanda da büyütme bu olayı. sakın yürüyim diye de daha fazla konuşma eşinle. görümcen surat asıyorsa sen de inadına gülümse kocana.
inşallah gişeye geçersin canım dönüşte. en azından şu gıcık müdüründen de, stresinden de kurtulmuş olursun. ama bence bu adama kimse senin kadar dayanamaz. adam psikopat gibi bişey. senden sonra gelcek olan da senin doğum iznin bitene kadar ancak dayanır zaten.
Kızlar ya benim yine canım sıkkın. servis beni eve yürüme mesafesi 20 dk. olan bi yere bırakıyor. eşimde benden önce çıktığı için önce kardeşini sonra annesini bırakıyor ve beni almaya geliyor. tabi sadece aramızda 15 dk. olduğu için bana yetişemiyor havada kararmaya başladığı için artık seni beklicem öyle gdicez dedi. bende dedim kardeşin beklemez 15 dk. beklemezse kendi bilir dedi.Zaten konuşmuyorlar diye eşim annesine demiş kızına söyle artık filizi 10 -15 dk. beklicez diye. Çarşamba günü onları tam 13. dk. beklettim. Bindim arabaya görümcemin suratı asık oflayıp pufluyor dedim ne oldu aklım çocukta bugün geç kaldık dedi. Lafı soktu. Eşime dedim bekleme beni yürürüm napıyım yok beklicem dedi. Dünde servisten keyifli indim. bizim arabaya bindim direk kaynanam eşime sesleniyor. "Hadi çabuk ol!" diye. Yani geç kaldığını ima etti oda Dünde 10 dk. beklettim. Suratım düştü tabi. Sanki k.validemin işimi var evde. Kızı için demiştir. Eşim arabadan inmişti beni beklerken. 2 dk. yine görümcem doldurmuş onu onun için hadi hadi dedi. Eşime diyorum beklemeyin beni gidin. olmaz artık hava karardı diyor. diyorum benim moralim bozuluyor ama boşver sen onları annem öyle demek istememiştir çünkü ben onla konuştum. hatta kendisi demiş evet hava karardı bekliyelim. Evet k.validem demiştir 10 -15 dk. bekleriz diye ama görümcem istemediği için hemen annesine gazı veriyor.
Sizce napıyım eşimi ikna edeyim beklemesin beni yürüyeyim. Yada beni yürüdüğüm yere kadar gelsin alsın.
yoksa eşim beklemeye devam mı etsin. Empatide yapın görümcemin küçük çocuğu var bakıcı sadece 10 dk. fazladan bakıyor ( ama eşim çocuğu bakıcıdan alıp görümcemi kapısının önüne bırakıyor. Servis gibi düşünürsen servisin beni bıraktığı yere bak eşimin onu bıraktığı yere bak)
kızlar hala hasta olmadımpatlıcam artık:83:
acaba bişi mi oldu yaa:18:
canım mesaj sayın artıkça sanırım kalp sayısı artıyo:44:ben baya eski üyeyim
profilimden baktım canım seninkide 4013 olmuş
günaydın buarada
bende bu sabah 6 da uyandim yatamadim 1 saat sonra uyumusum
kalktim saat 9 olmus.
Okulum yok bugün yatim dedim bare
simdide kahvalti yaptim.
Sarma yapicam onun icini yaptim ve temizlige basliyacam birazdan.
bugün kimsecikler yok sinemcim. patron dışarı çıktı, biraz kızlarla sohbet ederim dedim. kimse yok. patron gelince herkes toplaşır, ben yine yazamam
kendini çok yorma canım zaten hamilesintek başınamı yapıcam sarmayı:44:bende akşam sigara böreği sardım sabah kahvaltısı için onu yedik değişiklik iyi oluyo kahvaltı için
ne oldu bu hafta bende anlamadim bu topige eskiden cir cir konusurduk simdi de kimse ok yaw
benimde canim sıkiliyor bir bakim diyorum kimse yok hepten sıkiliyorum valla
tek basima saricam canim
kimsem yok
ahh ahh keske ailem olsaydi annem olsaydi hic bana yaptirtmazdi bile valla
hep aklimda ama kendime görüp yapamiyordum bügün dedim yapim
artik 2-3 saatte anca sararim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?