2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzuların düğünü var yarenay yoğun luxxor tatile gitti diğer kızları bende bilmiyorum

bugün müydü kina yarin dügün mü ?

Yarenay evet biliyorum okumustum yogun diye

ohh ne güzel luxxorun yerinde olmak isterdim bende tatil istiyorum

benimde esim hep calisiyor. gec geliyor

ne aksam yemegini nede kahvaltilarimiz beraber oluyor bir pazar günleri kahvalti yiyoruz beraber ondan sonra yine ise gidiyor.

neyse fundacan bende cikim islerime bakim saat 12ye geliyor yapimde bir an önce ciksin aradan

öpüldün

kocaman

sana kolay gelsin

bye........

ben de daha sarma sarmadım hiç. zamanım olmuyor zaten. dolmayı bile çok nadir yapıyorum.

fundam ben dün akşam kuru fasülye pilav yapmıştım. bu akşam onu yeriz. yarına aşkıma işe götürecek kadar kalır. bu sefer biraz fazla kaçırmışım da fasülyeyi

kızlar selam 13.30da çıkıyorum işten ordan da bavul hazırlığımı tamamlicam oleyy bu arada Valizim.com'la tatile çıkarken ne unuttum derdine son. Tatile giderken almanız gerekenler, tatil hazırlığı, bavul toplamak, plaja giderken alınacaklar, tatil listesi, tatile çıkarken ne almalıyım, tatil eşya listesi, tatil eşyaları, hazırlık öneriler diye bir site keşfettim unuttuklarımı burdan liste yaptım çok güzel bi site tatile giderken ay ne unuttum bişi unuttummu diye stres olanlar için tamben biraz geçmişe göz atayım

ooo sen bikere yemek yap 1 hafta yeyin yarenim
neyse fundacan bende cikim islerime bakim saat 12ye geliyor yapimde bir an önce ciksin aradan

öpüldün

kocaman

sana kolay gelsin

bye........
kolay gelsin fıstığım
kendimize saricam canim.

Buzluga aticam arada cikartip yaparim diye simdi fazla agarlasmadan yapim dedim sonra hic yapamam belki
evet iyi düşünmüşün canım keşke kayınvaldeni çağırsaydın beraber sarsaydınben yaprak sarmayı hiç sevmemellerim bi garip olur hep

yarın kına pazar düğündü sanırım canım:44:evet bende olmak isterdim ayy kıyamam ya zor olur yemekleri ayrı ayrı yemek çok zor hiç tatili yokmu sinemcim pazarda işe gidiyomuş

Canım sana iyi şimdiden iyi tatiller. bol bol eğlen gez tadını çıkar.

iyi tatiller canımne kadar kalıcaktınız:44:güzel bi siteye benziyo bi inceleyim

tatlım yaa ne diim ki bende 3 yıldır tıp yayınclığında olduğum için renkli işe hasret kaldım ve köreldim :26: ama şablonda ince kadın figürü yada yandan akıp giden flu sebze meyveler geldi birden aklıma

fatmacım seni de buraya eklim bari
test yap demişsin ama kaç gün gecikince yapmalıyım

ben adetimin gecikmesinin 8.günü yaptım testi canım kıpkırmızı çıktı içimde acaba die şüphem olmadı o kadar net çıkınca.

ben adetimin gecikmesinin 8.günü yaptım testi canım kıpkırmızı çıktı içimde acaba die şüphem olmadı o kadar net çıkınca.

yani daha erken öle mi beklim mi şimdi çok karnım ağrımaya başladı acaba mevsim değişikliği yüzünden mi gecikti :26:

canım ben adet olacağımı bel ve karın ağrımın aşırı şiddetli olmasıyla anlardım. adetim geçtiği halde o günlerde yine aynı sancıları çekmiştim. ama dediğin gibi mevsimsel durumlar da olabilir. kaç gün gecikti?

ya benimde tüm belirtiler var kendi yok
bel ağrım, sinirim, karın ağrım, sivilcelerim, patlamak üzere olan göğüslerim, daha fazla terlemem herşey tmm ama 4 gün oldu gelmedi kendisi benimde geçikmez ki yaa umarım mevsimseldir

canım inşallah sonuç istediğin gibi olur
ben hamile olduğumu öğrenmeden yaklaşık 10 gün öncesinde başlayan ateş çektim. akşamları ateşleniyordum eşim yatakta bile çok yakın duramıyordu sıcağın bana vuruyor diyordu

canım bence yap silik şekilde çıkabilir ben adetimin olacagı gün yapmıştım silik çıkmıştı ama yinede adet olana kadr sakıncalı şeylerden uzak dur ilaç vs fln alma yani

dilekcim bence test yap 4 gün gecikmiş yani..

kızlar öğlen arası müdür yanıma geldi sordu nezman gideceksin diye bende haftaya dedim hı napacaz dedi 4 ay birini almak lazım olmaz çünkü gerçi burdakilerde sana alıştı ama bende dedim gişeye falan geçebilirim bana diyoki sen tembelsin yapmazsın kendini düşünüyosun sadece olmaz öle diyo bana beddua ediyosun çok üzüldüm diyo bence sen sana sürekli bağıran,azarlayan bir insan istiyosun bazı kadınlar bundan hoşlanır diyo(sanki hiç beni azarlamıyo sölediğine bakarmısınız yaa yaptıklarının farkında değil resmen)işte ayarlamamız gerek falan dedi sonra konuşuruz yine dedi gitti off off..

canım bence yap silik şekilde çıkabilir ben adetimin olacagı gün yapmıştım silik çıkmıştı ama yinede adet olana kadr sakıncalı şeylerden uzak dur ilaç vs fln alma yani

canım ben bikaç gün uyuyamamıştım bu yüzden ilaç içmiştim sonra öğrendim ki hamileyim. ama adet geçmeden önceki dönemde ve hamilelik belirtilerini anne hissetmeden önce içilen ilaç yapılan hareketler bebeği etkilemezmiş. doktor öyle söyledi.

bu vicdan meselesi dr a inanan içsin ilaç o zamn ben sadece sölğyorum zaten ben eger içseydim vicdanım hiç rahat etmezdi.. hamilelik belirtilerini anne hissetmeden bebek orda olmuyo mu sanki

ya lütfen olmasın ben şimdi istemioum daha erken umarım bişi yoktur ya böle gerildikçe olamıoum olamadıkça gerilioum 4 gündür kasıldım resmen ya

ya lütfen olmasın ben şimdi istemioum daha erken umarım bişi yoktur ya böle gerildikçe olamıoum olamadıkça gerilioum 4 gündür kasıldım resmen ya

istemiyorum vs deme dilekçim bence hayırlısını dilemek lazım emin olmak için al yap ne olacakki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…