zuzuların düğünü var yarenay yoğun luxxor tatile gittidiğer kızları bende bilmiyorum
az az sar canım ozamanmisafirin var kendinize mi yapıcan:26:ben daha hiç kendi kendime sarma yapmadım annemle yapmıştık onu getirdim
ooo sen bikere yemek yap 1 hafta yeyin yarenimben de daha sarma sarmadım hiç. zamanım olmuyor zaten. dolmayı bile çok nadir yapıyorum.
fundam ben dün akşam kuru fasülye pilav yapmıştım. bu akşam onu yeriz. yarına aşkıma işe götürecek kadar kalır. bu sefer biraz fazla kaçırmışım da fasülyeyi
kolay gelsin fıstığımneyse fundacan bende cikim islerime bakim saat 12ye geliyor yapimde bir an önce ciksin aradan
öpüldün
kocaman
sana kolay gelsin
bye........
evet iyi düşünmüşün canım keşke kayınvaldeni çağırsaydın beraber sarsaydınkendimize saricam canim.
Buzluga aticam arada cikartip yaparim diye simdi fazla agarlasmadan yapim dedim sonra hic yapamam belki
bugün müydü kina yarin dügün mü ?
Yarenay evet biliyorum okumustum yogun diye
ohh ne güzel luxxorun yerinde olmak isterdim bende tatil istiyorum
benimde esim hep calisiyor. gec geliyor
ne aksam yemegini nede kahvaltilarimiz beraber oluyor bir pazar günleri kahvalti yiyoruz beraber ondan sonra yine ise gidiyor.
kızlar selam13.30da çıkıyorum işten ordan da bavul hazırlığımı tamamlicam oleyy bu arada Valizim.com'la tatile çıkarken ne unuttum derdine son. Tatile giderken almanız gerekenler, tatil hazırlığı, bavul toplamak, plaja giderken alınacaklar, tatil listesi, tatile çıkarken ne almalıyım, tatil eşya listesi, tatil eşyaları, hazırlık öneriler diye bir site keşfettim unuttuklarımı burdan liste yaptım çok güzel bi site tatile giderken ay ne unuttum bişi unuttummu diye stres olanlar için tam ben biraz geçmişe göz atayım
kızlar selam13.30da çıkıyorum işten ordan da bavul hazırlığımı tamamlicam oleyy bu arada Valizim.com'la tatile çıkarken ne unuttum derdine son. Tatile giderken almanız gerekenler, tatil hazırlığı, bavul toplamak, plaja giderken alınacaklar, tatil listesi, tatile çıkarken ne almalıyım, tatil eşya listesi, tatil eşyaları, hazırlık öneriler diye bir site keşfettim unuttuklarımı burdan liste yaptım çok güzel bi site tatile giderken ay ne unuttum bişi unuttummu diye stres olanlar için tam ben biraz geçmişe göz atayım
ben adetimin gecikmesinin 8.günü yaptım testi canım kıpkırmızı çıktı içimde acaba die şüphem olmadı o kadar net çıkınca.
tatlım yaa ne diim ki bende 3 yıldır tıp yayınclığında olduğum için renkli işe hasret kaldım ve köreldim :26: ama şablonda ince kadın figürü yada yandan akıp giden flu sebze meyveler geldi birden aklıma
fatmacım seni de buraya eklim bari
test yap demişsin ama kaç gün gecikince yapmalıyım
ya benimde tüm belirtiler var kendi yok
bel ağrım, sinirim, karın ağrım, sivilcelerim, patlamak üzere olan göğüslerim, daha fazla terlemem herşey tmm ama 4 gün oldu gelmedi kendisi benimde geçikmez ki yaa umarım mevsimseldir
canım bence yap silik şekilde çıkabilir ben adetimin olacagı gün yapmıştım silik çıkmıştı ama yinede adet olana kadr sakıncalı şeylerden uzak dur ilaç vs fln alma yani
canım ben bikaç gün uyuyamamıştım bu yüzden ilaç içmiştim sonra öğrendim ki hamileyim. ama adet geçmeden önceki dönemde ve hamilelik belirtilerini anne hissetmeden önce içilen ilaç yapılan hareketler bebeği etkilemezmiş. doktor öyle söyledi.
canım bence yap silik şekilde çıkabilir ben adetimin olacagı gün yapmıştım silik çıkmıştı ama yinede adet olana kadr sakıncalı şeylerden uzak dur ilaç vs fln alma yani
ya lütfen olmasın ben şimdi istemioum daha erken umarım bişi yoktur ya böle gerildikçe olamıoum olamadıkça gerilioum 4 gündür kasıldım resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?