bu vicdan meselesi dr a inanan içsin ilaç o zamn ben sadece sölğyorum zaten ben eger içseydim vicdanım hiç rahat etmezdi.. hamilelik belirtilerini anne hissetmeden bebek orda olmuyo mu sanki
iyi tatiller canımkızlar selam13.30da çıkıyorum işten ordan da bavul hazırlığımı tamamlicam oleyy bu arada Valizim.com'la tatile çıkarken ne unuttum derdine son. Tatile giderken almanız gerekenler, tatil hazırlığı, bavul toplamak, plaja giderken alınacaklar, tatil listesi, tatile çıkarken ne almalıyım, tatil eşya listesi, tatil eşyaları, hazırlık öneriler diye bir site keşfettim unuttuklarımı burdan liste yaptım çok güzel bi site tatile giderken ay ne unuttum bişi unuttummu diye stres olanlar için tam ben biraz geçmişe göz atayım
ay Allahım, kendisi iyi davranıyo yani sana..başka yere geçince kötü muamele görecekmişsin öyle midilekcim bence test yap 4 gün gecikmiş yani..
kızlar öğlen arası müdür yanıma geldi sordu nezman gideceksin diye bende haftaya dedim hı napacaz dedi 4 ay birini almak lazım olmaz çünkü gerçi burdakilerde sana alıştı ama bende dedim gişeye falan geçebilirim bana diyoki sen tembelsin yapmazsın kendini düşünüyosun sadece olmaz öle diyo bana beddua ediyosun çok üzüldüm diyo bence sen sana sürekli bağıran,azarlayan bir insan istiyosun bazı kadınlar bundan hoşlanır diyo(sanki hiç beni azarlamıyo sölediğine bakarmısınız yaa yaptıklarının farkında değil resmen)işte ayarlamamız gerek falan dedi sonra konuşuruz yine dedi gitti off off..
benm canım diye yazdığım msj a bu kadar sert cevap vermeye gerek yok! ortamı kasmaya germeye de! doktora sordum ve bunu söyledi ben içtim ve böyle söylediği için de içimi rahat tutuyorum. demek ki ben vicdansızmışım napalım.
dilekcim hayırlısı neyse o olsun. bence 4 gün geçtiyse bi test yap. mevsim değişikliğinden bende gecikmeler olur hep, sen de olmuyorsa daha önceleri mutlaka test yap.
kitapçıkla hiç uğraşasım yok, zaten zamanımız da yok. o yüzden karalıyorum birşeyler bakalım, inşallah beğenir.
dilekcim bence test yap 4 gün gecikmiş yani..
kızlar öğlen arası müdür yanıma geldi sordu nezman gideceksin diye bende haftaya dedim hı napacaz dedi 4 ay birini almak lazım olmaz çünkü gerçi burdakilerde sana alıştı ama bende dedim gişeye falan geçebilirim bana diyoki sen tembelsin yapmazsın kendini düşünüyosun sadece olmaz öle diyo bana beddua ediyosun çok üzüldüm diyo bence sen sana sürekli bağıran,azarlayan bir insan istiyosun bazı kadınlar bundan hoşlanır diyo(sanki hiç beni azarlamıyo sölediğine bakarmısınız yaa yaptıklarının farkında değil resmen)işte ayarlamamız gerek falan dedi sonra konuşuruz yine dedi gitti off off..
haklısın canım hayırlısı tabiki ben test yapım bari mevsim değişikliğinde sadece 1 kere 10 gün geçikti ama o dönemin çokta sıkıntılıydı. Şimdi herşey normal bu maydanoz suları falan etkilemiş midir acaba.
işide yap gitsin 14 sayfa zaten çokta kasmaya gerek yok.
kızlaaar bugün yemekte kara lahana çorbası vardı, inanılmaz bişi
ilk kez yiyorum ve yediğim en güzel çorba diyebilirim
bayıldımm, tarifini nasıl istesem ki aşçı amcadan yaa :18:
kızlaaar bugün yemekte kara lahana çorbası vardı, inanılmaz bişi
ilk kez yiyorum ve yediğim en güzel çorba diyebilirim
bayıldımm, tarifini nasıl istesem ki aşçı amcadan yaa :18:
bu adam sende stresini atıyo sanırım..birine alışıldıktan sonra onun yerine başka birini almakta zor canım inşallah zorlanırlar hakkında hayırlısı olsun bolcum
heralde canım..
yok zorlanmaz çünkü aklında biri var tam onun istediği gibi(anlarsın heralde)oyüzden hiç zorluk çekmez eminim ona bağırmaz bile yani..
aman onlar umrumda değil zaten ben dönüşte işe devam edimde hiçbişe umrumda değil başka..
aynı görüntüsü böyleydi canım, ama tadını bildiğim için kendisinden alsam.. netten o tadı yakalayamazsamönce google amcaya sorsana canım :)
öyle yapim dimmi canım? telefon açimm öğleden sonra o zaman mutfaadirek sor canım eline sağlık çok güzel olmuş ilk kez yedim tarifini veririmisin de hem mutlu olurbende bugün çok yedim çok da doydum hamileler var ne yediğimi söylemeyim
bence korkma sen regl olucaksın çok gerginsin 4 gün gecikme çok değil bence ..peki kazara bişey oldumu
aynı görüntüsü böyleydi canım, ama tadını bildiğim için kendisinden alsam.. netten o tadı yakalayamazsam
Eki Görüntüle 257254
öyle yapim dimmi canım? telefon açimm öğleden sonra o zaman mutfaa
anladım canım..boşver tabide canımcım senin yerne gelen geçicimi gelecek peki:44:yani onu merak ettim ben şimdi
evet ben de farkettim fundamevet canım çekinme bişey olmaznektar bu nekadar yağlı görünüyo:26:
ımm :26: bazen p.r.zvatif olmadığında dikkat ediouz ama kaçtılarsa :18:
zaten başka bi yer yokki nereye verecekmiş oyalıyo olmasınyok cnm geçici olmaz dedi..
oyüzden sana biyer bulmak gerek dedi zaten gişe diyorum onada bırkamıyo delimidir nedir..
evet ben de farkettim fundam
bizim yediğimizin üzerinde böyle yağ tabakası yoktu, ama rengi böyleydi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?