bu ay benimde öyle bi durum var :26:ama regl olucam gibi çünkü karnım şiş portakalar şişve aşırı derecede acıyo pazar gelir bence benimki
tamam dilşadcım :))))))))canım alınca tarifi bize de yaz. merak ettim
evet canım okuyorumzaten başka bi yer yokki nereye verecekmiş oyalıyo olmasınkredilere verse yapamazmısın:26:
anladım canımmsen kitap okuyabiliyosun dimi rahatlıkla iş yerinde bende okuyorum ..kısın pek iş olmayacakmış baya kitap okurum sanırım
zaten başka bi yer yokki nereye verecekmiş oyalıyo olmasınkredilere verse yapamazmısın:26:
anladım canımmsen kitap okuyabiliyosun dimi rahatlıkla iş yerinde bende okuyorum ..kısın pek iş olmayacakmış baya kitap okurum sanırım
iyi bi test istiyorsan erken gebelik testleri var onlar o fiyat civarı, ucuz bi test istiyosan 3 tl ye de varkızlar ya bana ii bi test söleseniz
bizden biri almıştı ya kimdi o yaa 30 tlye eşi bebeğin fotoğrafıda mı gözükcek demişti
bolcum bebişinin kısmetiyle, şansıyla iyi bir yere döneceksin bence. gönlümden böyle geçiyor. bu adamla ilgili sıkıntıların da geçecek böylece. meleğin sana şans getirecek, inanıyorum. sen de inan ve olumlu düşün canım.
Bence de bolcum pozitif düşünceler pozitif sonuçlar doğurur
bencede bol yarenayın dediği gibi bebek kısmetiyle gelirmiş şans getirir inşallah bebeğin sanabebeğinin cicilerini ne zaman ekliyceksin bize
kızlar ya bana ii bi test söleseniz
bizden biri almıştı ya kimdi o yaa 30 tlye eşi bebeğin fotoğrafıda mı gözükcek demişti
kızlar ya bana ii bi test söleseniz
ayy kızlar amin inşallah ii dilekleriniz için..
fundacım aslına bakarsan öle çok kıyafet almadım ben ablam yiğenimin kıyafetlerini getirdi zaten hepsi 2-3 kez giyilmiş biliyosunuz bebişler çabuk büyüyo hiç almadım değil tabi aldıklarımı annemdeyken eklerim size ama:)
ablam da bana vermişti yeğenimin giyisilerini. bi ara küçük bii eve taşındık ya, o zaman ona geri vermiştim yer yok evde diye. meğer nasip yine kendi bebeğineymiş
baya ii oldu ama ya zaten görsen yepyeni duruyo ablanınkinin cinsiyeti belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?