2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu ay benimde öyle bi durum var :26:ama regl olucam gibi çünkü karnım şiş portakalar şişve aşırı derecede acıyopazar gelir bence benimki

off yaa dedim bi daha korumasız bişi istemioum böle acaba mı die düşünmek beni delirtio ama beyim bişiler sıraladı tabi bana
valla benimde gelir gelio diodum ama

canım alınca tarifi bize de yaz. merak ettim
tamam dilşadcım :))))))))

evet canım okuyorum bugün 120 sayfa okudum misal, topik ıssız olunca, telefonlarım da azdı..

ne güzel rahatsınız ya. bizim işler az olsa bile kitap okuyamıyoruz. net zaten yasak biliyorsunuz. Allah'tan 5'te çıkıyoruz. yoksa burası çekilmez böyle.

yok fundacım krediye almazlar beni zaten hem deneyim hem okul şartı var ben yapamam..hayırlısı bakalım beklicem gitmeden belli olur heralde..

bolcum bebişinin kısmetiyle, şansıyla iyi bir yere döneceksin bence. gönlümden böyle geçiyor. bu adamla ilgili sıkıntıların da geçecek böylece. meleğin sana şans getirecek, inanıyorum. sen de inan ve olumlu düşün canım.

bencede bol yarenayın dediği gibi bebek kısmetiyle gelirmiş şans getirir inşallah bebeğin sanabebeğinin cicilerini ne zaman ekliyceksin bize

kızlar ya bana ii bi test söleseniz
bizden biri almıştı ya kimdi o yaa 30 tlye eşi bebeğin fotoğrafıda mı gözükcek demişti

Bence de bolcum pozitif düşünceler pozitif sonuçlar doğurur

bencede bol yarenayın dediği gibi bebek kısmetiyle gelirmiş şans getirir inşallah bebeğin sanabebeğinin cicilerini ne zaman ekliyceksin bize

ayy kızlar amin inşallah ii dilekleriniz için..
fundacım aslına bakarsan öle çok kıyafet almadım ben ablam yiğenimin kıyafetlerini getirdi zaten hepsi 2-3 kez giyilmiş biliyosunuz bebişler çabuk büyüyo hiç almadım değil tabi aldıklarımı annemdeyken eklerim size ama:)

kızlar ya bana ii bi test söleseniz
bizden biri almıştı ya kimdi o yaa 30 tlye eşi bebeğin fotoğrafıda mı gözükcek demişti

ya yok cnm ne gerek var okadar pahalı 5 liraya almıştım ben pahalı markalr var ama istiyosan..senin zaten 4 gün geçmiş varsa öle bişe hemen çıkar yani..

evet canım bebikler çok çabuk büyüyo cidden iyi yapmışın:13:tamam bekleriz

ablam da bana vermişti yeğenimin giyisilerini. bi ara küçük bii eve taşındık ya, o zaman ona geri vermiştim yer yok evde diye. meğer nasip yine kendi bebeğineymiş

ablam da bana vermişti yeğenimin giyisilerini. bi ara küçük bii eve taşındık ya, o zaman ona geri vermiştim yer yok evde diye. meğer nasip yine kendi bebeğineymiş

baya ii oldu ama ya zaten görsen yepyeni duruyo ablanınkinin cinsiyeti belli oldumu?

benm aldığım gebelik testi de 3 liraydı.
bol cum benm de yeğenim 2 yaşında onun zıbınlarını battaniyelerini falan verdi ablam dün bana :)

baya ii oldu ama ya zaten görsen yepyeni duruyo ablanınkinin cinsiyeti belli oldumu?

yok canım henüz belli değil. geçen gün gittik kontrole 3 cm.cik daha. kolları ve bacakları oluşmaya başlamış çok ilginç ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…