benm aldığım gebelik testi de 3 liraydı.
bol cum benm de yeğenim 2 yaşında onun zıbınlarını battaniyelerini falan verdi ablam dün bana :)
yok canım henüz belli değil. geçen gün gittik kontrole 3 cm.cik daha. kolları ve bacakları oluşmaya başlamış çok ilginç ya.
130 tl cep telefonu faturası gelmiş bana yuhhhh
ay herşey üstüste gelir böyle bu ne yaaa
ne kadar çok gelmiş canımavea mı vodafon musun sen?faturalı hat kullanma bence kontörlü tarifeler daha uygun herşey üst üste geliyo derken?
avea canım, yaa para konusunda işte üst üstene kadar çok gelmiş canımavea mı vodafon musun sen?faturalı hat kullanma bence kontörlü tarifeler daha uygun herşey üst üste geliyo derken?
arayıp e-fatura istiycemayyy neden o akdr yüksek
canım sabitti işte ayda 12 tl, ekstra msj pateti aldım 9 tl ve int paketi 9 tl = 30 tl ödüyodumbenide kredi kartları batırdı bu aycnm ama gerçekten çok yüksek sabit paketlere yazılsana..
avea canım, yaa para konusunda işte üst üstehaftalık da yok
üfff sıkıştık iyice bu ay
arayıp e-fatura istiyceminş bi yanlışlık vardır
canım sabitti işte ayda 12 tl, ekstra msj pateti aldım 9 tl ve int paketi 9 tl = 30 tl ödüyodum
bu ay int de girmedim ki, telefonumun net ayarını yaptırmadığım için hiç bukadar olmamalıydı, anlamadım bişi yaa(
avea canım, yaa para konusunda işte üst üstehaftalık da yok
üfff sıkıştık iyice bu ay
arayıp e-fatura istiyceminş bi yanlışlık vardır
canım sabitti işte ayda 12 tl, ekstra msj pateti aldım 9 tl ve int paketi 9 tl = 30 tl ödüyodum
bu ay int de girmedim ki, telefonumun net ayarını yaptırmadığım için hiç bukadar olmamalıydı, anlamadım bişi yaa(
baktım, Son 3 aylık faturalarınızı ister e-mail adresinize ücretsiz olarak ister fatura adresinize 2.5 TL karşılığı alabilirsiniz.
ariycam canım :2:canım 5 den 5 e yapıyorum ben çevremdeki hemen herkes avealı 15 tl veriyosun 5 den 5 e yapıyolar20 tl lık yükletiyorum acil durumlar için diğer operatörleri falan aramam gerekirse diye müşteri hizmetlerini ara bi bence:26:
inş canımüzülme canım bi yanlışlık vardırçözülür müşteri hiz çözer inş
inş canım
kendimi inanılmaz kötü hissediyorum yaa, fatura felan neyse de çok yorgunum bitsin bugün artık(
resmen telefonda sesim çıkmıyo, gerginim ağliycam
eşim de bağırdı bana zaten, bugün 8 defa aradım diye çayımı içemedim diyo "nevar" diye açtı telefonu
bir daha asla armiycam onu, sanki keyfimden arıyorum faturayla ilgili aradım, kapattım bir daha aramak zorunda kaldımsinir yaaaaaaaaaaaaaa
çok iyimiş canım, ben de geçmeyi düşünüyorum tcelleOf ne kadar çok gelmiş öyle ben turkcell liyim. ayda 30 tl yüklüyorum her yöne 2 saat veriyor hediye. 20 tl verip turkcellilerle 300 sms + 300 dakika alıyorum. yani toplamda 420 dakika +300 sms oluyor. 420 dk. baya yetiyor sevgili olsaydık 300 sms yetmezdi ama akşamları zaten eşim yanımda diye 300 smste yetiyor. 30 tl nin 20 sini verdiğim için 10 tl de kartımda kalıyor.
Yani ayda 30 tl baya yetiyor bana.
gündüzleri ben aramasam hiç aramaz eşim, akşamalrı da işte olduğu için ben eve geçince o çok ararNektarcım bende gün içinde eşimi çok boğuyorum. Kaç kere aradığımı bilmiyorum. dün işlerim yoğundu bide dedim ben hiç aramayayım bakayım arıyacakmı? Saat 15:00 ti tam. Bu saate kadar niye beni hiç aramadın dedi. Ne olmuş bi kerede sen ara diye bekledim saat 3 oldu dedim. Aramadığıma şaşırdı dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?