2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benm aldığım gebelik testi de 3 liraydı.
bol cum benm de yeğenim 2 yaşında onun zıbınlarını battaniyelerini falan verdi ablam dün bana :)

:)çok işine yarıcak canım ii oluyo masraf azalıyo birazda olsa:)

yok canım henüz belli değil. geçen gün gittik kontrole 3 cm.cik daha. kolları ve bacakları oluşmaya başlamış çok ilginç ya.

yaa yavrum benim gerçekten çok ilginç hemde:)

sıkılıyorummmmmmm canım dışarı çıkıp gezmek istiyo ya..kitapta okuyasım yok bişeyde yapasım yok..bu arada kumaş siparişini verdik bakalım ne zaman gelicek

130 tl cep telefonu faturası gelmiş bana yuhhhh
ay herşey üstüste gelir böyle bu ne yaaa

ne kadar çok gelmiş canım avea mı vodafon musun sen?faturalı hat kullanma bence kontörlü tarifeler daha uygunherşey üst üste geliyo derken?

ben vodafonun cep kamu kullanıyorum gayet memnunum yaa 850 dk telsimlilerle 150 dk her yöne ayda 20 tl

ne kadar çok gelmiş canım avea mı vodafon musun sen?faturalı hat kullanma bence kontörlü tarifeler daha uygunherşey üst üste geliyo derken?
avea canım, yaa para konusunda işte üst üste haftalık da yok
üfff sıkıştık iyice bu ay

ayyy neden o akdr yüksek
arayıp e-fatura istiycem inş bi yanlışlık vardır

benide kredi kartları batırdı bu aycnm ama gerçekten çok yüksek sabit paketlere yazılsana..
canım sabitti işte ayda 12 tl, ekstra msj pateti aldım 9 tl ve int paketi 9 tl = 30 tl ödüyodum
bu ay int de girmedim ki, telefonumun net ayarını yaptırmadığım için hiç bukadar olmamalıydı, anlamadım bişi yaa (

ben internetten ayrıntılı bakabiliyorduım telsime belki aveadada vardır bi bak istersen

canım 5 den 5 e yapıyorum ben çevremdeki hemen herkes avealı 15 tl veriyosun 5 den 5 e yapıyolar20 tl lık yükletiyorum acil durumlar için diğer operatörleri falan aramam gerekirse diyemüşteri hizmetlerini ara bi bence:26:

Son düzenleme:
baktım, Son 3 aylık faturalarınızı ister e-mail adresinize ücretsiz olarak ister fatura adresinize 2.5 TL karşılığı alabilirsiniz.
Talep etmek için tıklayınız. diyo yuh
ne pislikler yaa, oraya tıkla 1 tl, buraya tıkla 5 sms ücreti

ariycam canım :2:

üzülme canım bi yanlışlık vardır çözülür müşteri hiz çözer inş
inş canım
kendimi inanılmaz kötü hissediyorum yaa, fatura felan neyse de çok yorgunum bitsin bugün artık (
resmen telefonda sesim çıkmıyo, gerginim ağliycam
eşim de bağırdı bana zaten, bugün 8 defa aradım diye çayımı içemedim diyo "nevar" diye açtı telefonu
bir daha asla armiycam onu, sanki keyfimden arıyorum faturayla ilgili aradım, kapattım bir daha aramak zorunda kaldım sinir yaaaaaaaaaaaaaa

Of ne kadar çok gelmiş öyle ben turkcell liyim. ayda 30 tl yüklüyorum her yöne 2 saat veriyor hediye. 20 tl verip turkcellilerle 300 sms + 300 dakika alıyorum. yani toplamda 420 dakika +300 sms oluyor. 420 dk. baya yetiyor sevgili olsaydık 300 sms yetmezdi ama akşamları zaten eşim yanımda diye 300 smste yetiyor. 30 tl nin 20 sini verdiğim için 10 tl de kartımda kalıyor.
Yani ayda 30 tl baya yetiyor bana.

Nektarcım bende gün içinde eşimi çok boğuyorum. Kaç kere aradığımı bilmiyorum. dün işlerim yoğundu bide dedim ben hiç aramayayım bakayım arıyacakmı? Saat 15:00 ti tam. Bu saate kadar niye beni hiç aramadın dedi. Ne olmuş bi kerede sen ara diye bekledim saat 3 oldu dedim. Aramadığıma şaşırdı dün.

biz aynı iş yerinde olmamıza rağmen bende okadar çok ararımki bazen bıkar ama napim soracaklarım oluyoaklıma gün içinde bişeyler geliyosende mi regl olucaksın yoksa canım:26:

çok iyimiş canım, ben de geçmeyi düşünüyorum tcelle
benim annem, babam 10 yılı aşkındır tcelli, ben annemi aradığım için oldu bu fatura galiba :26:
gündüzleri ben aramasam hiç aramaz eşim, akşamalrı da işte olduğu için ben eve geçince o çok arar
açmayınca kükrer ben de o aradığında bağırarak açıcam akşam telefonu ne vaaaaaaaaar diye görücek o uyuzzzzzzz şuan hiç sevmiyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…