2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bana belki kızıcaksın ama ne varrrrrrr diycem dediğine çok güldümsevimli senibende bazen çok kızıyorum küsüyorum ama duramayıp hemmen geri barışıyorum bide epicikliyoyum:89:

Son düzenleme:
biz aynı iş yerinde olmamıza rağmen bende okadar çok ararımki bazen bıkar ama napim soracaklarım oluyoaklıma gün içinde bişeyler geliyosende mi regl olucaksın yoksa canım:26:
evet yani, lak lak yapmak için aramıyorum ki ıhh benim reglime 2 hafta var daha :26:

nektar 444 lü numara aradysan çok gelir canım:26:
aramadımm cep aradım hep

bana belki kızıcaksın ama ne varrrrrrr diycem dediğine çok güldümsevimli senibende bazen çok kızıyorum küsüyorum ama duramayıp hemmen geri barışıyorum bide epicikliyoyum:89:
kızmam ki
ben de dayanamıyorum işte, sırnaşıyo
yok ona epicik, özür diletcem önce

evet yani, lak lak yapmak için aramıyorum ki ıhh benim reglime 2 hafta var daha :26:

aramadımm cep aradım hep

takma sende ona davran aynı şekilde nasıl luyomuş görsünozaman limiti aşmış olabilirsin canım :26:yenimi geçmiştin bu tarifeye
ayyy saatt 6 olsunnn gidelim yaaa:95:

takma sende ona davran aynı şekilde nasıl luyomuş görsünozaman limiti aşmış olabilirsin canım :26:yenimi geçmiştin bu tarifeye
ayyy saatt 6 olsunnn gidelim yaaa:95:
4 yıldır avealıyım ama kontörlüydü, faturalı 4. ayım galiba sanırım :18:
bildiriyi de aldım, pazartesinden itibaren 8:30-18:30 cumartesi 13:00

kızmam ki
ben de dayanamıyorum işte, sırnaşıyo
yok ona epicik, özür diletcem önce

aynen kendini sevdiriyo dayanamayıp barışıyorum bendetabi önce cezasını çeker illakibende hep özür diletirim özür dilerim der takısı yokmu derim özür dilerim aşkım der zorla özür diletiyoz kendi başlarına dileme huyları yok

aynen canım aynen, birde ben keçiyim bazen beklerim aklından bulsun ıhhh kaç gün küs kalırız bu yüzden
ve okadar tartışmanın sonucu "özür" e bağlandığı halde yine alışkanlık olmuyo ay ben artık şey diyorum konuyu tartışıyoruz ya işte sen böyle dedin, ben böyle yaptım.. "özür diliyosun sanırım?" yada "özür diliyosun herhalde" o da diler ama napim yaa

özür diliyosun sanırımbunu bende yapıyım bende direk özür dile çabuk benden modda busen diyo çocuğun oluncada özür dile çabuk annenden dersin diyo uyuz yayok dedim bende o özür dileyecek şeyler yapmazki diyorum şakasına.. kıyamam ben ona diyorumkıskanıyo
ay sinirim dağıldı, herzamanki gibi iyi geldin bana teşekkürler canım
herkes erken çıkıyo :/

valla bende sıkılmıştım nektarcım sende iyi geldin banaözlemişim seni

özleştik dimmi anladım ben onu

benimkisi de hep çocuğun olunca ona da şunu yaparsın, ona da bunu yaparsın diyo
benim çocuğum özür dilemeyi bilecek bikere kardeşim 8 yaşında annem öyle öğretti bebekten bilir, bişi yapınca özür diler.. biz ona kızalım felan küsüyo, şey diyo barışmam ama sihirli sözcükleri söylemedin.. annem öyle öğretmiş "özür dilerim" sihirli sözcüklermiş, herkese herşeye iyi geliyomuş.. ama cidden öyle değil mi?

Çok zor oluyor cnm.. senin ümidin var bnm oda yok. burda tek tesellim balım..

günaydın iyi haftasonları,

kahvaltıya geçiyoruz

günaydın kızlar.

bizim evdeki net sorunluydu akşam giremedim. nihayet fundam ve nigarım özlediğimiz muhabbetlerine kavuşmuşlar görünce çok sevindim

nigarım faturan baya yüksek gelmiş cidden ya. niye faturalıya geçtin ki? kontörlü tarifelerr çok uygun aslında.

dün kociş mesai kaldı kızlar, ben de onu beklerken uyuyakalmışım. gece gece yarım saat yol yürümüş beni uyandıramadığı için ya çok üzüldüm ve çok utandım:78::78: o da iki kere aramış bir de mesaj atmış bırakmış. insan arka arkaya arar de me ama. hoş o kadar çalışıp üstüne bir de yürümesine rağmen enerjisi full çekiyordu:89::89: anlamıyorum ben bu işi cidden

Çok zor oluyor cnm.. senin ümidin var bnm oda yok. burda tek tesellim balım..

günaydın iyi haftasonları,

kahvaltıya geçiyoruz

Allah sabır ve ailenle mutluluk versin canım. ailenin yanında başka kardeşlin var mı?

Günaydıın Kızlarr

Her zamanki gibi yine uykum var ama öğlen çıkıcam ne güzel..

eğer servis yoksa ve annemlere gidebilirsem saçımı kestiricem. Ama servis varsa direk eve gidip temizlik yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…