çok iyimiş canım, ben de geçmeyi düşünüyorum tcelle
benim annem, babam 10 yılı aşkındır tcelli, ben annemi aradığım için oldu bu fatura galiba :26:
gündüzleri ben aramasam hiç aramaz eşim, akşamalrı da işte olduğu için ben eve geçince o çok arar
açmayınca kükrerben de o aradığında bağırarak açıcam akşam telefonu ne vaaaaaaaaar diye görücek o uyuzzzzzzz şuan hiç sevmiyorum onu
evet yani, lak lak yapmak için aramıyorum kibiz aynı iş yerinde olmamıza rağmen bende okadar çok ararımki bazen bıkar ama napim soracaklarım oluyoaklıma gün içinde bişeyler geliyo sende mi regl olucaksın yoksa canım:26:
aramadımmnektar 444 lü numara aradysan çok gelir canım:26:
kızmam kibana belki kızıcaksın ama ne varrrrrrr diycem dediğine çok güldümsevimli seni bende bazen çok kızıyorum küsüyorum ama duramayıp hemmen geri barışıyorum bide epicikliyoyum:89:
evet yani, lak lak yapmak için aramıyorum kiıhh benim reglime 2 hafta var daha :26:
aramadımmcep aradım hep
4 yıldır avealıyım ama kontörlüydü, faturalı 4. ayım galiba sanırım :18:takma sende ona davran aynı şekilde nasıl luyomuş görsünozaman limiti aşmış olabilirsin canım :26:yenimi geçmiştin bu tarifeye
ayyy saatt 6 olsunnn gidelim yaaa:95:
kızmam ki
ben de dayanamıyorum işte, sırnaşıyo
yok ona epicik, özür diletcem önce
aynen canım aynen, birde ben keçiyim bazen beklerim aklından bulsun ıhhh kaç gün küs kalırız bu yüzdenaynen kendini sevdiriyo dayanamayıp barışıyorum bendetabi önce cezasını çeker illaki bende hep özür diletirim özür dilerim der takısı yokmu derim özür dilerim aşkım der zorla özür diletiyoz kendi başlarına dileme huyları yok
sadece ikimiz kalmışıztopiği senin için kapattım
aynen canım aynen, birde ben keçiyim bazen beklerim aklından bulsun ıhhh kaç gün küs kalırız bu yüzden
ve okadar tartışmanın sonucu "özür" e bağlandığı halde yine alışkanlık olmuyoay ben artık şey diyorum konuyu tartışıyoruz ya işte sen böyle dedin, ben böyle yaptım.. "özür diliyosun sanırım?" yada "özür diliyosun herhalde" o da diler ama napim yaa
ay sinirim dağıldı, herzamanki gibi iyi geldin bana teşekkürler canım
herkes erken çıkıyo :/
özleştik dimmiözür diliyosun sanırım bunu bende yapıyım bende direk özür dile çabuk benden modda bu sen diyo çocuğun oluncada özür dile çabuk annenden dersin diyo uyuz ya yok dedim bende o özür dileyecek şeyler yapmazki diyorum şakasına.. kıyamam ben ona diyorum kıskanıyo
valla bende sıkılmıştım nektarcım sende iyi geldin banaözlemişim seni
sensin tatlıNektarcım kardeşin de çok tatlı maşallah
selam kizlar bende geldimmmm
Çok zor oluyor cnm..canım seni çok iyi anlıyorum. ailenden uzakta olmak çok zor. hele onların yanına gidip geri döndün mü daha bir kötü hissediyorsun kendini. yeniden onlardan uzak olmak daha zor geliyor insana. ben de İzmir'den dönünce çok zorlandım ve çok üzüldüm, hala da üzülüyorum. tek tesellim bir gün yakınlarına dönecek olmam. o da olmazsa hiç katlanılır gibi değil.
kocam mesai kaldı bu akşam. kurufasülye ve pilav yaptım bekliyorum gelsin diye. umarım çok geç kalmaz. yoksa iştahım kaçacak. bugün kimsecikler yok
Çok zor oluyor cnm..senin ümidin var bnm oda yok. burda tek tesellim balım..
günaydın iyi haftasonları,
kahvaltıya geçiyoruz
Allah sabır ve ailenle mutluluk versin canım. ailenin yanında başka kardeşlin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?