İş oraya gelince hiç enerjileri bitmez
15 gun ayrılıktan sonra düşün halimizi
Sağol cnm..Evt kardeşim var (kız) 22 yaşında
2 gun sonra 7 aylık olcz bizzz
Günaydıın Kızlarr
Her zamanki gibi yine uykum var ama öğlen çıkıcam ne güzel..
eğer servis yoksa ve annemlere gidebilirsem saçımı kestiricem. Ama servis varsa direk eve gidip temizlik yapıcam
evet anladın sen onuözleştik dimmianladım ben onu
benimkisi de hep çocuğun olunca ona da şunu yaparsın, ona da bunu yaparsın diyo
benim çocuğum özür dilemeyi bilecek bikerekardeşim 8 yaşında annem öyle öğretti bebekten bilir, bişi yapınca özür diler.. biz ona kızalım felan küsüyo, şey diyo barışmam ama sihirli sözcükleri söylemedin.. annem öyle öğretmiş "özür dilerim" sihirli sözcüklermiş, herkese herşeye iyi geliyomuş.. ama cidden öyle değil mi?
sağol iyi kalpli arkasaşım benimgünaydın kızlar.
bizim evdeki net sorunluydu akşam giremedim. nihayet fundam ve nigarım özlediğimiz muhabbetlerine kavuşmuşlar görünce çok sevindim
nigarım faturan baya yüksek gelmiş cidden ya. niye faturalıya geçtin ki? kontörlü tarifelerr çok uygun aslında.
dün kociş mesai kaldı kızlar, ben de onu beklerken uyuyakalmışım. gece gece yarım saat yol yürümüş beni uyandıramadığı için yaçok üzüldüm ve çok utandım:78::78: o da iki kere aramış bir de mesaj atmış bırakmış. insan arka arkaya arar de me ama. hoş o kadar çalışıp üstüne bir de yürümesine rağmen enerjisi full çekiyordu:89::89: anlamıyorum ben bu işi cidden
Sağol cnm..Evt kardeşim var (kız) 22 yaşında
2 gun sonra 7 aylık olcz bizzz
bu arada akşama benim yemekli misafirim var
bu arada akşama benim yemekli misafirim var
günaydın kızlar
test almama gerek kalmadı hasta oldumvalla çok rahatladım yaa.
eşimle de iim hatta 2 gündür çok ii
bende bugün normalde 7ye kadar çalışıoum ama akşam arkadaşım evlenio 4te kaçmayı planlıoum
evet canım aman eksik olmasınMaşallah misafirin eksik olmuyor canım
inşallah canım ya daha sık aramızda görmek istiyoruz senihaftaya iş konusunda rahatlar mıyız hiç bilmiyorum fundam. çünkü bizim bu firma organizasyonu hiç beceremiyor, işi veren yani. o yüzden biraz sarktı işler. ama bu haftadan iyi olur gibi geliyor bana, yani inşallah...
eşinin akrabaları mı gelcek canım? yoksa işyerinden mi geliyorlar?
Evlilik yıldönümün ne zamandı?
o konuya hiç girmeseydik elficim yaapzt günü demek istediğini doğru mu anladım acaba
ben burda misafir ağırlama konusunda geri kaldım ya çok. bazen istiyorum 1-2 kişi çağırayım, sonra üşeniyorum. zaten hafta içi çalışıyorum ne gerek var diyorum
Yok kız bişey demek istemedim. Hediye falan bakıyordun az kaldı diyordun ondan sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?