2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İş oraya gelince hiç enerjileri bitmez
15 gun ayrılıktan sonra düşün halimizi

Allah sana sabır versin canım ne diyim

Sağol cnm..Evt kardeşim var (kız) 22 yaşında

2 gun sonra 7 aylık olcz bizzz

Günaydıın Kızlarr

Her zamanki gibi yine uykum var ama öğlen çıkıcam ne güzel..

eğer servis yoksa ve annemlere gidebilirsem saçımı kestiricem. Ama servis varsa direk eve gidip temizlik yapıcam

günaydın elfim. biz de geç uyandık ve kahve bile içemeden işe geldim. çok uykum var. eve gidip hemen uyumak istiyorummmm

evet anladın sen onumaşallah ne şirinmiş ya sihirli sözcükte çok hoşuma gitti ne güzel öğretmiş annen herkese ve herşeye iyi gelir
sağol iyi kalpli arkasaşım benimo işe gelince cidden hiç yorulmuyolarben haftaya rahatım ama inşallahyani umarumsen ne yaptın yoğunluk bittimi tatlım inşallah bu hafta daha rahat olursun
Sağol cnm..Evt kardeşim var (kız) 22 yaşında

2 gun sonra 7 aylık olcz bizzz
ne çabuk büyüyolar dimi

haftaya iş konusunda rahatlar mıyız hiç bilmiyorum fundam. çünkü bizim bu firma organizasyonu hiç beceremiyor, işi veren yani. o yüzden biraz sarktı işler. ama bu haftadan iyi olur gibi geliyor bana, yani inşallah...

günaydın kızlar

test almama gerek kalmadı hasta oldum valla çok rahatladım yaa.
eşimle de iim hatta 2 gündür çok ii

bende bugün normalde 7ye kadar çalışıoum ama akşam arkadaşım evlenio 4te kaçmayı planlıoum

Evlilik yıldönümün ne zamandı?

Maşallah misafirin eksik olmuyor canım
evet canım aman eksik olmasınyeterki kafa dengi insanlar gelsn
inşallah canım ya daha sık aramızda görmek istiyoruz seni
eşinin akrabaları mı gelcek canım? yoksa işyerinden mi geliyorlar?

burda bitane arkadaşım var demiştim ya samsunlu onlar gelicek

ben burda misafir ağırlama konusunda geri kaldım ya çok. bazen istiyorum 1-2 kişi çağırayım, sonra üşeniyorum. zaten hafta içi çalışıyorum ne gerek var diyorum

misafir olmayınca kimse gelip gitmeyince insan kendini kötü hissediyo canım ya yani ben öyle oluyorum yalnızlık sevmiyorum

ben burda misafir ağırlama konusunda geri kaldım ya çok. bazen istiyorum 1-2 kişi çağırayım, sonra üşeniyorum. zaten hafta içi çalışıyorum ne gerek var diyorum

bende kimselere çağırmıoum yaa arkadaşlar gelio 2hftda bir ama aileler gelmeyelim abartmıoum 3 4 ay olmuştur geçen babam dio ki tuvalet kırılmıştı ya onlar baktılar beklerken de çay demlemişler hatta acıkmışlar ama yememişler falan neyse babam akşam dio ki "bugünde kızımıza gittik çaya çağırdı içtip geldik" lafı çarptı yani ama napım eşimin ailesini de çağırmaya fırsat olmuo ki eşim hafta sonu hooop zaten orda bi insanlara fırsat ver dimi yok benimde işime gelio çünkü misafir yorucu bi de ben titiz ve takıntılıyım gelmeden temizle gidince temizle

Yok kız bişey demek istemedim. Hediye falan bakıyordun az kaldı diyordun ondan sordum :))

hıı benim aklım başka şeye çalıştı birden :94: hastayım yaa bişi olmaz diosun sandım yoksa hediyeyi aldım ya tatlım epey oluo saat aldım resmini falan koymuştum hatta

akşama arkadaşlar benden mantı istedi valla onlara mantı yapıcam bu sefer kolaya kaçıcam tavuk pilav salata tatlı yeter

bu akşam benim yemek konusunda tatil günüm. eşimin canı ne çekerse onu yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…