2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşama arkadaşlar benden mantı istedi valla onlara mantı yapıcam bu sefer kolaya kaçıcam tavuk pilav salata tatlı yeter

mantıyı yapcan bide tavuk pilav ne gerek var mı :26: ben mantıyı yapsam belki bi de barbunya falan yaparım zeytinyağlı salata sonrada tatlı daha nolsun

Mantıyı yapcan bide tavuk pilav ne gerek var mı :26: Ben mantıyı yapsam belki bi de barbunya falan yaparım zeytinyağlı salata sonrada tatlı daha nolsun

mantı zaten sulu oluyo ya biraz çorba yapmıyorum o yüzden arkasınada işte fırında tavuk pilav yapıcam salata belki bi çeşit meze yaparımcanım doymazlar ya bi mantıylabarbunya yemiyolarbende sevmem

fundam bence de dilek doğru söylüyor. hem mantı hem pilav çok ağır. yanına zeytinyağlı bir çeşit yap bence de. hatta mantın bolsa başka birşey yapmana bile gerek yok.

kızlar ben şifayı kaptım ya, nezle oldum sanırım. sabahtan beri hapşuruyorum. gözlerim ve burnum akıyor ve ateş bastı, terliyorum resmen ya

Tek mantı içime sinmez kızlarzeytinyağlılarla pek araları yok sarmam var onu yapıyım desem mantı sarma yine yetmez
Bu arada kremalı tavuk yapan varmı aranızda

grip aşısı zmnı keşke aşı olsaydın cnm ya.

keşke canım ya. bu kadar erken yakalanacağım hiç gelmedi aklıma. dün de yatarken eşime söylemiştim, açma artık şu klimayı bak dokunacak diye:44::2::2::2:

iş çıkışı bir bakayım canım.

ya ben bugün kuaföre de gidecektim hem kaş bıyık, hem de özel bölge için. bu halde gidemem ki

Benimde boğazım çok ağrıyo grip olacak gibiyim klima beni mahvetti eşime kapat diyorum beni hiç dinlemiyo terliyomuş

Tek mantı içime sinmez kızlarzeytinyağlılarla pek araları yok sarmam var onu yapıyım desem mantı sarma yine yetmez
Bu arada kremalı tavuk yapan varmı aranızda

ben varım kori soslu kremalı üstü kaşarlı offffffff kahvaltıda etmedim

offf kış gelio ve hastalıklarda

sizin eşlerinizde pek ateşliymiş anacım biz camı kapıyı kapatıouz pikenin altında sarılıp ısınarak uyuouz ben banya yapıp yatmıştım ensem dondu tüm gece

kaynanam temizligi birakip hayatta gelmezz
canim her gün temizlik yapar o anca saat 21:00 otururu cay icer bütün gün temizlik yapar.

kaynanam temizligi birakip hayatta gelmezz
canim her gün temizlik yapar o anca saat 21:00 otururu cay icer bütün gün temizlik yapar.

bence de hastalık olmuş sinemcim onda. o ne ya hergün hergün. ayrıca ne buluyor ki temizleyecek?

bence de hastalık olmuş sinemcim onda. o ne ya hergün hergün. ayrıca ne buluyor ki temizleyecek?

evet evden uzaklasmasi lazim

her hafta mutfak dolaplarini döker

gardolaplari döküp siler

her günü bolmüs yani öglen gel bir yere gidelim de hayatta gelmez. Imkani yok yani

ama kendine zarar

diyoruz ama diyor elimde degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…