2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dilekcim tarifini alayım

ayy tatlım hiç bişi yok valla çok basit tavuk göğüslerini alıoum onları inceltioum ama kalın pişmio sonra bi kabın içinde tuz karabiber kori azıcık yağ ile tavukları mıncıklıoum sonra hooopp tepsiye üzerine kremayı gezdirioum küçük tereyağı parçaları atıoum üzerine 30 dk falan 150 derecede pişirioum sonra kaşar rendesini gezdirioum üzerine ya 5dk daha tutuoum yada fırının ısısıyla erio zaten. ve sıcak sıcak

dilek bunu kendimize denemem lazım öncecanım çektihafta içi yapıcam çok kolaymış
ayy sinem allah sana yardım etsin o senin yaptığınıda beğenmez

dilek bunu kendimize denemem lazım öncecanım çektihafta içi yapıcam çok kolaymış
ayy sinem allah sana yardım etsin o senin yaptığınıda beğenmez

galiba (

napim alistim artikin 1,5 sene oldu

evlenmeden de arastirmistik cevredekilere herkes dedi ayy o kadin cok temiz titiz :)

bende titizim bende temizligi cok severim allaha sükür evim mis gibi bu halimle bile baya is yapabiliyorum sükür.

simdiye kadar bir sey demedi Cok Alcak gönüllüdür öyle bir sey demez o pis bu pis diye falan kibirli degil yani allahtan.

degisikmis kizlar bende bir deniyeyim hafta ici

Canim tavuklarini hasladiktan sonra mi didikliyorsun ?

canım sana aşırı titiz olanlar kimsenin yaptığını beğenmez ya onun için söyledimherşeyi başkasına yaptırmaktansa kendi yapmayı tercih eder ve sürekli kenidini yorar..pis olmasından iyidir canım

degisikmis kizlar bende bir deniyeyim hafta ici

Canim tavuklarini hasladiktan sonra mi didikliyorsun ?

tatlım nie didikledin yaa tavukları
göğüsler aynan kalacak o haliyle inceltebilirsin dedim. Haşlamıoum ben ayrıca 30 35 dk pişio yani bazen aynı tepsiye patateste koyuoum 2 kişilik yaparsam kendimize 1 tepside halledioum ama pattisler daha geç pişio maalesef

sinem sende aşırı titizsin aslında. Sürekli temizlikten bahsediyon. Hamile halinle bile temizlik yapıyon. Bende evde olsam benimde takıntı haline gelirdi kesin. Evde olanların kaderi bu galiba

neyse canlarim ben kacar

Spora gidiyorum

öpüldünüz

hepinize iyi tatiller

bye.........

:92::92::92::92::92::92::92::92:

:92:

sinem sende aşırı titizsin aslında. Sürekli temizlikten bahsediyon. Hamile halinle bile temizlik yapıyon. Bende evde olsam benimde takıntı haline gelirdi kesin. Evde olanların kaderi bu galiba

bence de elfişim, benim annem de böyle çünkü. dönüp dönüp temizlik yapar. hiç dinlendiğini bilmem. sanırım evde yapacak başka birşey olmadığından temizliğe sarıyorlar. biz de evde olsak aynı oluruz kesin

Kesinlikleee.

İşyerinde bile bazen diyorum evde olsam şunu şunu yapardım :))

son 1 saatt:124::124::124:
zuzuyu özledim benn:98:

ben de tam son 1 saat diye sevinecektim, bir müşteri gelcekmiş tasarım yaptırmaya. umarım çok sürmez işimiz ya... baktım çok uzuyor bir iki hapşururum yanında, kaçar herhalde offf tam ne zaman gelir o bile belli değil daha:84::84:

kıyamam ya off hafta sonu iş hiç çekilmiyoeve gitmek istiyorum birsürü iim var

ayyy en sinir olduğum şey umarım hemen gelir ve çabucak gider sende evine gidersin erkenden

tam da beklediğim gibi oldu. mesaim bitti ama ne gelen var ne giden. yoldaymış beyimiz de bekliyoruz. offf...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…