Dilekcim tarifini alayım
dilek bunu kendimize denemem lazım öncecanım çekti hafta içi yapıcam çok kolaymış
ayy sinem allah sana yardım etsin o senin yaptığınıda beğenmez
ayy tatlım hiç bişi yok valla çok basit tavuk göğüslerini alıoum onları inceltioum ama kalın pişmio sonra bi kabın içinde tuz karabiber kori azıcık yağ ile tavukları mıncıklıoum sonra hooopp tepsiye üzerine kremayı gezdirioum küçük tereyağı parçaları atıoum üzerine 30 dk falan 150 derecede pişirioum sonra kaşar rendesini gezdirioum üzerine ya 5dk daha tutuoum yada fırının ısısıyla erio zaten. ve sıcak sıcak
galiba(
napim alistim artikin 1,5 sene oldu
evlenmeden de arastirmistik cevredekilere herkes dedi ayy o kadin cok temiz titiz :)
bende titizim bende temizligi cok severim allaha sükür evim mis gibi bu halimle bile baya is yapabiliyorum sükür.
simdiye kadar bir sey demedi Cok Alcak gönüllüdür öyle bir sey demez o pis bu pis diye falan kibirli degil yani allahtan.
degisikmis kizlar bende bir deniyeyim hafta ici
Canim tavuklarini hasladiktan sonra mi didikliyorsun ?
sinem sende aşırı titizsin aslında. Sürekli temizlikten bahsediyon. Hamile halinle bile temizlik yapıyon. Bende evde olsam benimde takıntı haline gelirdi kesin. Evde olanların kaderi bu galiba
sinem sende aşırı titizsin aslında. Sürekli temizlikten bahsediyon. Hamile halinle bile temizlik yapıyon. Bende evde olsam benimde takıntı haline gelirdi kesin. Evde olanların kaderi bu galiba
bence de elfişim, benim annem de böyle çünkü. dönüp dönüp temizlik yapar. hiç dinlendiğini bilmem. sanırım evde yapacak başka birşey olmadığından temizliğe sarıyorlar. biz de evde olsak aynı oluruz kesin
son 1 saatt:124::124::124:
zuzuyu özledim benn:98:
ben de tam son 1 saat diye sevinecektim, bir müşteri gelcekmiş tasarım yaptırmaya. umarım çok sürmez işimiz ya... baktım çok uzuyor bir iki hapşururum yanında, kaçar herhaldeofff tam ne zaman gelir o bile belli değil daha:84::84:
ben de tam son 1 saat diye sevinecektim, bir müşteri gelcekmiş tasarım yaptırmaya. umarım çok sürmez işimiz ya... baktım çok uzuyor bir iki hapşururum yanında, kaçar herhaldeofff tam ne zaman gelir o bile belli değil daha:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?