2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de yapıyorum onu çok yarenim, eşim 2 de felan geldiğinde uyumuş oluyorum arıyo arıyo duymuyorum, bikere kapıda 30 dk beklemiş düşün zili bile duymamışım
evet güzel sihirli sözcükler bu arada canım senin hiç belirtin felan başladı mı, çok az kaldı regline?

akşama arkadaşlar benden mantı istedi valla onlara mantı yapıcam bu sefer kolaya kaçıcam tavuk pilav salata tatlı yeter
menü çok güzel

kızlar ben şifayı kaptım ya, nezle oldum sanırım. sabahtan beri hapşuruyorum. gözlerim ve burnum akıyor ve ateş bastı, terliyorum resmen ya
geçmiş olsun canım :26: klimayı açmayın artık, akşamları serin oluyor zaten..

Kizlar sarmalarimin resmin i ekledim

Bakabilirsiniz

sen anca sarmalarını ekle göbişinin resmini istiyoruz biz

ben yine 1 de uyandım, 1 de yattım 1 de uyandım
şimdi temizliğe başliycam, cam silcem bugün

dilekcim ben de henüz burdayım, ama 5-10 dk. çıkarım sanırım. daha doğrusu çıkmıştım, yoldan geri döndüm, işin ölçüsü değişmiş iyi ki bu cumartesi hiç birşey yapmayıp yatcam dedim ya halime bak bu arada bi tylolhot içtim iyi geldi biraz, burnumu topladı en azından. ama hala gözlerim ve içim yanıyor.

nigarım günaydın

ayy canım yaa bi de hastasın eziyet gibi yani gitte dinlen valla ii tatiller canım sana bende çıkıoum kuaföre gitcem akşama hazırlık öpt

merhaba kızlar

nasılsınız ben evdeyim hala dinleniyorum .bugün doktora gittim kontrole sonuç temiz çıktı ultrasonla baktı rahim iyi durumda dedi bir sorun yok dedi hamilelik içinde 6 ay beklemenizi tavsiye ederim dedi .

inş 6 ay sonra hemen hamile kalırsın cnm

canım benim temiz çıkmasına sevindim sonuçların. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. 6 ay sonra sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. moralini bozma lütfen. herşeyin hayırlısı Allah'tan.

yarenim benim cumartesi öğleden sonrası günaydınlarım tarihe karışıyor artık, haftaya çalışıyorum ((

enkim, sevindim ben de herşeyin yolunda olmasına.. üzme kendini hiç, inş 6 ay sonra sağlıklı bir bebişe hamile kalırsın canım :)))

..
ben nasıl yorgunum nasılll
mutfak dolaplarının üzerini sildik eşimle, beyaz eşyaları çektik sildik her tarafı..
banyo ciflendi, her tarafa süpürge açıldı, vileda yaptım, camları sildim.. öldümmm
haftaya çalışıyorum diye yemek yapmaya halim yoktu, eşimd e "açım açım" diyip duruyo, annemlere gittik yemek yedim, az bişi market alışverişi yapıp geldik eve..
biraz tv izledik, o halde birde eşimin yaramazlığı tuttu :89: sonrasında banyo.. az önce puding yaptım, eşim istedi kıyamadım..
yatarım yarım saate, gözlerim kapanıyo ((
yarın dinlenicem ama, zaten kesin öğleden sonra uyanırım ben

zuzu ne yaptı acaba?

ooo nektarım her konuda gayet verimli bir gün olmuş:89: ne güzel dip temel temizlik yapmışsın. ben dün saat 3'ü geçiyordu işten çıktım. eve geldim bir duş aldım. uzandım biraz 4 çeyrekte eşim aradı, gel beni al dedi. giyindim eşimi aldım geldim. uzandık biraz, eşim menemen yaptı onu yedik. sonra da uzanıp tv izledik.şu 2 hafta çok fazla yormuş beni onu anladım. saat 11 gibi ben uyuyakalmışım salonda. bi ara tv sesine uyandım baktım saat 12 yi geçmiş. uyanmaz olaydım:89::89::89: sonra duş alıp yattık. sabah saati 10,30 a kurmuştum. geçen haftaki gibi 1'e kadar uyumayayım diye ama saatten önce uyandım ben 9,30'da.

ya benim kuafördeki kız işi bırakmış dün randevu alacaktım, dediler o işi bıraktı bu ikinci oluyor. kızlar biranda bırakıp gidiyor. ben de karar verdim. şu bayanlar için olan jiletlerden alcam özel bölgem için. İzmir'e gidinceye kadar öyle devam etcem. kaş ve bıyıklarımı da alabildiğim kadar kendim alcam. tam birine alışıyorum bırakıveriyor işi. bundan sonra kendi işimi kendim halletcem

Günaydin

Herkese iyi pazarlar.

Bende dün spora gittim 62 kilo almisim 61 dim 62 olmusum simdi

Ondan sonra bir kac magazaya girdim sonra kaynanama gittim esimde oraya geldi arabalarimizi temizledik ay oldum ya bel agrisindan sag olsun kaynanam da geldi yardim etti tertemiz olsu arabalarimiz sonra yemek cay derken saat 11 oldu eve geldik dus aldim hemen yataga girdim uyumusum o yorgunlukla#

sabahta 8 de uyandim :)

valla bende bugün koltuklari cekip silip süpürüp halilarimi sermek istiyorum amma bakalim esim ne diyecek bu duruma :)

halilarimi serdim koltuklari cektik sildik süpürdük yerleri

off yorulduk valla. Yemek yapmadim bugün burgerden yedik yoruldk valla.

esim mac izliyr bende internetten ay tutulmasini izliyorum.

selam kızlarr h.sonu sessizliğe gömülmüş topic (

bayadır giremedim yine girdim de okudum çıktım sadice. cuma babamın yanındaydım hastanede, dün denize gittik gecenin bi yarısına kadar ordaydık süper bi gündü ah bi de regl olmayıp denize girebilsem tam süper olcaktı baya oturduk yedik içtik mangal falan. akşam hava kararınca da ateş yaktık oturduk yattık yuvarlandık yıldızları izledik

bugün de evdeydim güya temizlik yapıcaktım ama karnım ağrıdı baya akşama kadar yattım yuvarlandım tv falan izledim. sonra oturma odasıyla mutfağı ve koridoru süpürdüm sildim çamaşırları yıkadım oturma odasına geçen hafta misafir gelcek die halıyı sermiştik ya onu kaldırdım böle ii ya

İyi akşamlar kızlar,
Belim çok ağrıyor bu akşam ya.. çok yorgun hissediyorum kendimi reglde olmadım hala.. birde üstüne sanırım idrar yolu intihabı oldum durum onu gösteriyor yrn randevu aldım doktora gidicem bakalım neyim var.
:18:

2010 DA evlendik kostur kostur bebek yaptik butun gun agliyan bebege baktik utu yaptik
belimiz kirildi 2010 dan sonrasi iste herkesin sorunu ayni "Evi temizledim belim agridi cocuk uyumadi esim eve gec geldi..
Niye Evlendik :)"

2010 DA evlendik kostur kostur bebek yaptik butun gun agliyan bebege baktik utu yaptik
belimiz kirildi 2010 dan sonrasi iste herkesin sorunu ayni "Evi temizledim belim agridi cocuk uyumadi esim eve gec geldi..
Niye Evlendik :)"

aynı beni anlattın evlendm hmn bebek oldu bebeğe baktım..

ütü yaptım bgn bebek durmadı ve suan belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…