günaydın kızlar.
bizim evdeki net sorunluydu akşam giremedim. nihayet fundam ve nigarım özlediğimiz muhabbetlerine kavuşmuşlar görünce çok sevindim
nigarım faturan baya yüksek gelmiş cidden ya. niye faturalıya geçtin ki? kontörlü tarifelerr çok uygun aslında.
dün kociş mesai kaldı kızlar, ben de onu beklerken uyuyakalmışım. gece gece yarım saat yol yürümüş beni uyandıramadığı için yaçok üzüldüm ve çok utandım:78::78: o da iki kere aramış bir de mesaj atmış bırakmış. insan arka arkaya arar de me ama. hoş o kadar çalışıp üstüne bir de yürümesine rağmen enerjisi full çekiyordu:89::89: anlamıyorum ben bu işi cidden
evet güzel sihirli sözcüklerevet anladın sen onumaşallah ne şirinmiş ya sihirli sözcükte çok hoşuma gitti ne güzel öğretmiş annen herkese ve herşeye iyi gelir
sağol iyi kalpli arkasaşım benimo işe gelince cidden hiç yorulmuyolar ben haftaya rahatım ama inşallah yani umarum sen ne yaptın yoğunluk bittimi tatlım inşallah bu hafta daha rahat olursun
ne çabuk büyüyolar dimi
menü çok güzelakşama arkadaşlar benden mantı istedi valla onlara mantı yapıcam bu sefer kolaya kaçıcam tavuk pilav salata tatlı yeter
geçmiş olsun canım :26:kızlar ben şifayı kaptım ya, nezle oldum sanırım. sabahtan beri hapşuruyorum. gözlerim ve burnum akıyor ve ateş bastı, terliyorum resmen ya
sen anca sarmalarını ekleKizlar sarmalarimin resmin i ekledim
Bakabilirsiniz
dilekcim ben de henüz burdayım, ama 5-10 dk. çıkarım sanırım. daha doğrusu çıkmıştım, yoldan geri döndüm, işin ölçüsü değişmişiyi ki bu cumartesi hiç birşey yapmayıp yatcam dedim ya halime bak bu arada bi tylolhot içtim iyi geldi biraz, burnumu topladı en azından. ama hala gözlerim ve içim yanıyor.
nigarım günaydın
merhaba kızlar
nasılsınız ben evdeyim hala dinleniyorum .bugün doktora gittim kontrole sonuç temiz çıktı ultrasonla baktı rahim iyi durumda dedi bir sorun yok dedi hamilelik içinde 6 ay beklemenizi tavsiye ederim dedi .
merhaba kızlar
nasılsınız ben evdeyim hala dinleniyorum .bugün doktora gittim kontrole sonuç temiz çıktı ultrasonla baktı rahim iyi durumda dedi bir sorun yok dedi hamilelik içinde 6 ay beklemenizi tavsiye ederim dedi .
2010 DA evlendik kostur kostur bebek yaptik butun gun agliyan bebege baktik utu yaptik
belimiz kirildi 2010 dan sonrasi iste herkesin sorunu ayni "Evi temizledim belim agridi cocuk uyumadi esim eve gec geldi..
Niye Evlendik :)"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?