geldim ebruşşş, uyumadın mı sen bu saattee
Nerde be canım bnm kız uyuyalı 1 saat olmadı daha.eşimde geç geldi işten 21:45 de balımızı sevdi uyuması gecikti yatıcm bende sözde kalkabilirsem pc başından belim çok ağrıyor yrn doktora gidicm bi haltlar oldu ama bana intihap sanırım ufff,
sen naptn kociş yokmu senin
İyi akşamlar kızlar,
Belim çok ağrıyor bu akşam ya.. çok yorgun hissediyorum kendimi reglde olmadım hala.. birde üstüne sanırım idrar yolu intihabı oldum durum onu gösteriyor yrn randevu aldım doktora gidicem bakalım neyim var.
:18:
yazmışsın zaten önceki sayfaya bakmamışım ben :))ahh nerde olmadım cnm hala
12.08.11 de oldum en son hala tık yok
canım eşimde de aynı sorun var, sağ ayağının dizi ağrıyo tutmuyo gibi diyo.. özellikle çok ayakta kalınca ağrısı oluyor.. :/ ona da diyorum sürekli doktora git diye ihmal ediyor, devam ederse ağrın git mutlaka bi doktora görün canımgünaydın herkese, hayırlı haftalar.
ebuşum geçmiş olsun canım, umarım ciddi birşey değildir. doktordan döner dönmez haber ver canım, merakta bırakma bizi.
nekim dün çok güzel dinlendik biz de. hafta sonu mutfak camlarını silmek dışında hiç temizliğe elimi sürmedim. benim de diz kapağımda bir ağrı var ya. 3-4 gündür sürüyor. kireçlenme var sanki, yürürken ve eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. sanki tutmayacakmış, düşüverecekmişim gibi oluyor. eğer devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta. eşim arabayı muayeneye götürürken beni de götürsün doktora.
merak ettik nasıl geçtiğinii, güzel geçmesine sevindimgünayydınn kızlar
nasılsınız ne var ne yok, önemli şeyler varmı geçmişe bakamam şuanişler birikmiş...
cuma c.ertesi izinliydim kınadan iibaren yani, çok çok güzel geçti fotoları buhafta içinde inş yüklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?