2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenim, ben de gıcık oluyorum o kuaförlerin değişme olayına
gerçi ben hiç ağda için gitmedim (koltuk altı, bacak için gitmeyi istiyorum gerçi ama minco için asla gidemem sanki yaa, çok utanırım ben )
belki kafana göre bir yer bulursun yine, kaş olayı en gıcık hadi diğer epilasyon olaylarını kendi yapıyor insan ama kaş

ayşam, çok güzel bir hafta sonu olmuş sizin içinn.. :81: biz bu sene hiç denize gitmedik yaz geldi geçti, inş seneye çok çok önceden tatil rezarvasyonu yaptırırım
..
cumartesi pazarım da bitti gitti, eşimle dolu dolu vakit geçirdik.. sürekli sarmaş dolaş.. birlikte yattık tv izledik, birlikte temizlik yaptık, birlikte sofra kurduk.. çok özlemişiz ikimiz olmayı.. bu akşam, akşam yemeğinden sonra çıktık yürüyüş yaptık, dondurma aldık geldik çay demledik.. :))
bizim apartman önünde bitane köpiş var diye yazmıştım ya size, ona bol bol yemek su taşıdım dün/bugün :)) ismini de reyt koydum ama üst kattakiler ona karabaş diyo yaaa
ve yarın iş eşim karşıda (anadolu yakasında olduğunda da çok çok geç geliyor) olucakmış.. ben de gece annemlere gitcem.. salı akşamı erken gelir belki..
oje süresim var şimdi yatmadan da eşim randevu istiyo dün iki tane randevu verdim kusura bakmiycak artık
ay birde bu aralar şeye takmış, ben bişi yapmaya erinince "offf aşkım" diyorum "kocaya of denilmez" diyo tüm sinirim geçiyo gülmeye başlıyorum :))

Fundam bana telefonda bağırmıştı ya, eve gelmeden mesaj atmış "kuzuma bağırdığım için özür dilerim" diye, öğreniyolar galiba canım özür dilemeyi bizim başarımız dimmi

Özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

geldim ebruşşş, uyumadın mı sen bu saattee

Nerde be canım bnm kız uyuyalı 1 saat olmadı daha.eşimde geç geldi işten 21:45 de balımızı sevdi uyuması gecikti yatıcm bende sözde kalkabilirsem pc başından belim çok ağrıyor yrn doktora gidicm bi haltlar oldu ama bana intihap sanırım ufff,

sen naptn kociş yokmu senin

evde canım eşim, çay içiyoruz
o da kendi laptopunda futbol sitelerine bakıyo..
ben de azcık buraya bakim dedim, yatıcam ben de birazdan yarın iş var (
regl oldun mu sen?

ahh nerde olmadım cnm hala
12.08.11 de oldum en son hala tık yok
yazmışsın zaten önceki sayfaya bakmamışım ben :))
test yapsaydın canım yaa, ama gerçi doktora gidecekmişsin yarın.. hayırlısı olsunn
iyi geceler canım

babisim, hoşgeldin topike

günaydın herkese, hayırlı haftalar.

ebuşum geçmiş olsun canım, umarım ciddi birşey değildir. doktordan döner dönmez haber ver canım, merakta bırakma bizi.

nekim dün çok güzel dinlendik biz de. hafta sonu mutfak camlarını silmek dışında hiç temizliğe elimi sürmedim. benim de diz kapağımda bir ağrı var ya. 3-4 gündür sürüyor. kireçlenme var sanki, yürürken ve eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. sanki tutmayacakmış, düşüverecekmişim gibi oluyor. eğer devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta. eşim arabayı muayeneye götürürken beni de götürsün doktora.

tamam canım yazarım. belimde nsl ağrıyor ya

balım bgn ilk defa yürüteçle tanıştı kullanmayı düşünmüyorum ama nasıl birsey olduğunu bilsin diye bindirdk ama çok sevdi yaramaz

seni yalan aşklarla yanlız başına bırakıyorum
şimdi dalgınlığıma gelirsin diye çok korkuyorum
kaderim sonunda oyun oynasada
elimde degil halen seviyorum

seni bana yazmış güzel ALLAHIM sevdim kime ne
olmuşum aşkından divane dönmüşüm deliye
ne gelirki elimden karışmaamki kaderin işine
sana bişey olmasın kimseleri koyamam yerine

seni bana yazmış güzel ALLAHIM

günayydınn kızlar
nasılsınız ne var ne yok, önemli şeyler varmı geçmişe bakamam şuan işler birikmiş...
cuma c.ertesi izinliydim kınadan iibaren yani, çok çok güzel geçti fotoları buhafta içinde inş yüklerim :)

canım eşimde de aynı sorun var, sağ ayağının dizi ağrıyo tutmuyo gibi diyo.. özellikle çok ayakta kalınca ağrısı oluyor.. :/ ona da diyorum sürekli doktora git diye ihmal ediyor, devam ederse ağrın git mutlaka bi doktora görün canım

Günaydın herkese, hayırlı haftalar
çok gergin başladım ben güne (((((((

günaydın Kızlar

Ebrucum geçmiş olsun kaçta gideceksin doktora..
Fundanında bugün yarın regl olması lazım. Hadi hayırlısı

Herkes dolu dolu geçirmiş haftasonunu

Bende cumartesi pazar alışverişini yapıp eve gittim. Balık almıştım aç gözlü eşim 1.5 kilo istedi. doya doya yiyecekmiş. Tam 1 saat ayakta balık roka maydonoz temizledim. sonra temizliğe başladım. Saat 6 da işim bitti eşimde tam 6 da geldi. Sonra yemek yedik. K.validem yoktu abisinde kaldı. Pazar günüde eşimden önce kalktım biber dolması hazırladım kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırdım bi güzel kahvaltı yaptık randevu banya derken saat 3 oldu. Hadi araba kullanmaya gidelim dedi. Uygun bi yerde direksiyona geçtim dönüşü alamadım duran jeep e giriyordum. Stop etti de durdu araba. Elim ayağım boşaldı bıraktım kullanmayı. Avm leri gezdik yemek yedik. eşimin kuzeni elini kırmış hadi ona gidelim dedik. ordanda eşimin dayısına gittik. K.valideyi aldık eve geldik. Saat 23:30 du. Dedim bu dolmaları pişiricem. bide makinaya çamaşır atmıştım erken gelicez diye. 15 dk lık programda çalıştırdım astım 1 de yattık

merak ettik nasıl geçtiğinii, güzel geçmesine sevindim
ööyle çok önemli bişi yok galiba, aklıma gelmedi benim

Söylemeden duymak, görmeden bilmek, duymadan anlamak gerekir bazen. Yokuş aşağı dört nala ilerleyen bir hayat, her an frenlerin sağlam olması gerektiği… Dur deyince duran, yürü deyince yürüyebilen bir ceset, onu ayakta tutan, onu yöneten bir ruh. Sessizlikte duyulur ruhun sesi, karanlıkta bilinir varlığı. O her daim hatırlatmaz kendini, bakmalı ve bakarken de baktığını görmeli. Sevgi, beden aracılığıyla ruhun duyduğu sevgi, bedenin dokunuşu ve ruhun hissedişi, gözle görüp, kalben sevilmesi. “Yaşamak” yazılınca tek kelime ve iki santimetre alan kaplayan üç heceli bir kelimedir. Yaşayınca da binlerce kilometre alana sığdırılabilecek ve bir o kadar da zahmet, emek, hüsran ve mutluluk dolu.

Nereden geldik diye bakarken geriye doğru yürür olduk. Dünü özlerken bugünü harap ettik ve yarını beter ettik. Ezildik, yıprandık, karalandık, sonrada bu da geçer deyip güya unuttuk… Güldük, uzun uzun. Sevindik, küçük şeylerle. Ağladık, bazen yoktan yere, düşündük, bazen en kötüsünü. Sevdik, ruhun en hali ile, uyuduk, uyanmaz istemezcesine. Yorulduk kendimizden, aldığımız nefesten bile. Yaktık, tüm gemileri aşka, sonra kaldık okyanus ortasında bir başımıza. Öldük, bazen her gün birkaç kez öldük. Gittik, kendimizden gitmek istercesine, Gücümüz yetmedi, kaldık. Etrafımızda döndük, tutamayınca kuyruğu, vazgeçtik yürüdük, baktık ki arkamızdan geldi.

İstedik; ekmeğimizden çok aç kalmayı göze alırcasına. Biz insandık, bunu bazen kabul ettik, çoğu zaman etmedik. Bazen de bunun en zahiri halini yaşadık. Sadece insan olduğumuzu kabul etmek yetmiyordu, insanlığımıza seven, saygı duyan, bizi biz olarak bilenler olmalıydı hayatımızda. Hayat denilen şey, yalnızken hiç sevilmedi.

Öyle zamanlarda dilin mutluyum dediğini kalp daima yalanladı. Aklın söylediğini dilin söylemeye mecali yok, hep düşledik istediklerimizi, seyrettik yaşayanları aş erircesine. Ona gitmek istedik çoğu zaman, fakat biz yorgunduk doğuştan. Dünyayı görmek için bile dokuz ay yol kat ettik. Çalıştık kendimiz için, sevdiklerimiz için, ayakta kalmak için. Bıktık bazen aldığımız nefesten, uyuduğumuz yataktan. Örselendik, zaman yaptı dedik, zamanın hediyesi dedik. Yaşlandık, her geçen gün biraz daha yaşlandık. Yolcuyuz bu dünyada, geldiğimiz gün hazırdı gidiş biletimiz, tarihini bilmediğimiz güne.

İyisi mi? Bunlara rağmen, her şeye rağmen, her an gidecekmiş gibi, aynı zamanda hiç gitmeyecekmiş gibi yaşamak. Yaşadığımız sürece gayretle tutunmak kendimize. Tüm sorunlara, sonuçlara, sonuçsuzlukların karşısında ölmeye hazır bir cesaretle hazır olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…