- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Ya bi arkadaşım borcamda yemek yaptığını söyledi ocağa koyuyormuş yemeği. Bende kapaklı borcamda yaptım dolmaları. Biraz piştikten sonra fırına koydum fırındada pişirdim. Akşam yicez anca ama borcam ocağa konulunca çatlıyormuş diye okudum demin. Kaynanamda dedi ben ilk kez görüyorum borcamın ocağa konulduğunu. Şans eseri patlatmadım galiba
Gerçek bi borcam patlamnaz elfim ısıya dayanıklı olur....
çakma borcam patlar :)
ben bikere borcamı fırına vercektm anneme sordum patlarmı diye....biraz sıcak su koy borcama ocağa koy az kaynasın çatlarsa koyma fırına ,çatlamazsa koy dedi :) denedim çatlamadı koydum fırına hiç de bişy olmadı
günayydınn kızlar
nasılsınız ne var ne yok, önemli şeyler varmı geçmişe bakamam şuanişler birikmiş...
cuma c.ertesi izinliydim kınadan iibaren yani, çok çok güzel geçti fotoları buhafta içinde inş yüklerim :)
günaydın kızlar çok ama çok yoğun ve yorgun bi hafta sonu geçirdimcumartesi misafirim vardı yemekti çaydı çerezdi kahveydi tatlıydı derken insan yoruluyo ama güzel vakit geçirdik..
pazar günü geç kalktık güzel bi kahvaltı yaptık sonra ben işlerimi bitirdim hazırladım dışarı çıktık gezdik dondurma yedik eve geldiğimizde saat 4 dü arkadaşı aradı evdeyseniz size gelicem sana anlatmam gereken şeyler var diye neyse ona tekrar çay çerez bilmem ne hazırladım akşam iş yerinden arkadaşın düğünü vardı oaraya gittik yemekliydi ALLAHTAN YEMEKTEN YIRTTIMsamimi olduğumuz arkadaşlar var onların arabası olmadığı için biz alıp biz bırakıyoruz neyse eşim dediki hadi bize gidelim çay içelim bize geldiler çay kahve dondurma çerezdi derken saat 12 oldu çok yoruldum güzel geçti ama çok yorucu bi hafta sonuydu haftaya hiç misafir istemiyorummmmm
bu arada regl olacak gibiyim bugün olurum bence
Fundam bol misafirli bir hafta sonu geçirmişsin, elfim de baya bi misafirliğe gitmiş :))
yorucu olmuş ama keyifliydi diyosanız herşeye değer :)))
Filizim, geçmiş olsun bu arada canım Allah korumuş çarpamamışsınız arabayla :26:
biz de sabah servisle kaza yaptık, kolumu vurdum nasıl ağrıyo hala
her gün bişi atlatıyoruz keşke değiştirseler şöförü
sakinleştiricim de çok yorulmuş kıyamam
okudukça güldüm valla çay kahve dondurma çerez
Fundam bol misafirli bir hafta sonu geçirmişsin, elfim de baya bi misafirliğe gitmiş :))
yorucu olmuş ama keyifliydi diyosanız herşeye değer :)))
Filizim, geçmiş olsun bu arada canım Allah korumuş çarpamamışsınız arabayla :26:
biz de sabah servisle kaza yaptık, kolumu vurdum nasıl ağrıyo hala
her gün bişi atlatıyoruz keşke değiştirseler şöförü
Gerçek bi borcam patlamnaz elfim ısıya dayanıklı olur....
çakma borcam patlar :)
ben bikere borcamı fırına vercektm anneme sordum patlarmı diye....biraz sıcak su koy borcama ocağa koy az kaynasın çatlarsa koyma fırına ,çatlamazsa koy dedi :) denedim çatlamadı koydum fırına hiç de bişy olmadı
3zuzum hadi hayırlı olsun allah mesut etsin ablanı ve enişteni. Merakla bekliyoruz fotoları :)
nektarcım ne güzel seninki sonunda kendi başına özür dilemeyi öğrenmiş darısı benim başımahafta sonu bişey oldu küstüm dedim sihirli sözcüğü söyle barışırım dedim çok hoşuma gitti bu sihirli sözcük anladı hemen özür dilerim aşkım diyo gülüyo
Dilekcim niye küfür ettiki sana anlamadım:26:eşin çok sinirli biri sanırım sen haklısın sinirlenmekte seni yatıştıramam ben olsam bende sinirlenirdim eşine
Zuuzuuuu resimleri bekliyoruz
Yarenaycım çok dikkat et canım geçmiş olsun mutlaka bi dr git derim
günaydınn kızlar,
son haftamız artık hayırlısıyla bitsin inşallah..
ay yok Fundam kendini haklı bulsa bir gıdım gene dilemez o, inatlığı tutabilir yinenektarcım ne güzel seninki sonunda kendi başına özür dilemeyi öğrenmiş darısı benim başımahafta sonu bişey oldu küstüm dedim sihirli sözcüğü söyle barışırım dedim çok hoşuma gitti bu sihirli sözcük anladı hemen özür dilerim aşkım diyo gülüyo
dilekcim niye küfür ettiki sana anlamadım:26:eşin çok sinirli biri sanırım sen haklısın sinirlenmekte seni yatıştıramam ben olsam bende sinirlenirdim eşine
zuuzuuuu resimleri bekliyoruz
yarenaycım çok dikkat et canım geçmiş olsun mutlaka bi dr git derim
azcık söylendim sabah idare müdürümüze (o ayarlıyor servisleri) adam yaşlı ama yaa 60 yaşından fazla gözleri görmüyor belkide, birde çok agresiff, huysuzz :26:ay evet nigarcım ya benimkide misafirliklerle geçmiş :))
Sağol canım ama eşim çok sinirlendi :) Arabanın kendi kendinemi dönmesini bekliyorsun dedi. Bide o anki panikle eşim direksiyonu kırmaya çalışıyor ben hala jeep e doğru çeviriyorum :))) Sanada geçmiş olsun canım adamı şikayet edin
inşallah canım,ay sizin bu servis şöförüde amma uyuzbi kurtulsaydınızgeçmiş olsun bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?