nektarım ve yarenim geçmiş olsun elficim sanada ucuz atlatmışsın dikkat et cnm..
zuzuşum düğününüzde ii geçmiş sevindim..
evt cnm izne ayrılıyorum hayırlısıyla annemlerde net var ordan giricem zaten orda olurum hep doğuma kadar..
eşimde ankaraya gitti sabah gitmeden hafif atıştık benmi çok alınganlık yaptım bilmiyorum ama ne sölese zoruma gidiyo oda sinirlendi hiç öpmeden gitti çok moralim bozuldu benimde(
iyi yapmışın canım kaza atlatmışınız ama söylemek zorundasınız can taşıyosunuzinşallah canım,ispiyonculuk yapmak da istemiyorum ama sabah söylendim bayaa (
zuzuşum, kolay gelsin canım
dilek, evet ben de yazıcaktım unuttum.. nice yıllara eşinle birlikte, kutlu olsun 1. yılınız
u erkekler sakin sakin araba kullanmayı öğretemezlermi acabafundacım direk bana hitaben diil küfürü. Yanlış yapınca vires olayını hııhh öle yapta arabanın ......... dedi. Bende ona kullanmıoum arabanı asıl ben senin arabanın a................. dedim
evet canım baya yorucu bi hafta sonuydunekim ve elfim Allah korumuş, ucuz atlatmışınız kazaları. nigarım var mı morarma falan kolunda? firmaya söyleseniz değiştirmezler mi şoförü?
dilekcim bir çok erkek araba kullanma konusunda eşine faydadan çok zarar verir. kardeşin falan varsa onunla çalışmayı dene bence.
borcamlar ısıya dayanıklıdır elfişim. zaten normalde der pişirmede kullanabilirsiniz diye. buzdolabından çıkarır çıkarmaz ocağa koyarsan ayrı mesele ama normalde ocakta kullanabilirsin.
zuzum ablana ömür boyu mutluluklar. herşeyin güzel geçmesine çoook sevindim. bekliyoruz fotoları:98::98:
fundam baya tempolu bir tatil geçirmişsiniz maşallah. haftaya dinlenirsin inşallah.
nigarcımm tşk ederim canımeşim ne zaman ve nası kutlıcak acaba gece 19 girdik ama hiç bişi yok yani bugünü çok kötü geçirmeye başladım maalesef
yarenim, şoför ve servisler bizim şirkete ait.. aslında şikayet etsek değiştirirler ama kimse sesini çıkartmıyornekim ve elfim Allah korumuş, ucuz atlatmışınız kazaları. nigarım var mı morarma falan kolunda? firmaya söyleseniz değiştirmezler mi şoförü?
Yarenay bize direksiyon dersi versin. Nede olsa şu an aktif olarak kullanıyor :))
eşim geçen seferdede sakindi tam tersi bişeyi iki kere söyleyince ben kızıyordum frene bas diyo tam basıcam yine diyor frene bas dur yaaa 2 kere söyleme diyorum :)) Ama yine dün o kadar kızmadı direksiyona geçti. Arada söyleniyor ya direksiyon çevirince direksiyonamı bakılır yola bakılır gibi şeyler diyordu :))) Bende mübarek direksiyonu çevir diyor yola bakmıyorum olacak şey değil :)))
:26: ben de sabahları çok gergin oluyorumnektarım ve yarenim geçmiş olsun elficim sanada ucuz atlatmışsın dikkat et cnm..
zuzuşum düğününüzde ii geçmiş sevindim..
evt cnm izne ayrılıyorum hayırlısıyla annemlerde net var ordan giricem zaten orda olurum hep doğuma kadar..
dilekcim nice yıllara mutlu bir şekilde inşallah..
eşimde ankaraya gitti sabah gitmeden hafif atıştık benmi çok alınganlık yaptım bilmiyorum ama ne sölese zoruma gidiyo oda sinirlendi hiç öpmeden gitti çok moralim bozuldu benimde(
elfim nasıl çevirebiliyomuyum dye bakıyosun belki
:))ben olsam bende yaparım ondan dolayı cesaret wedemiyorum zaten araba kullanmayaKursa gittiğim zaman iyi kullanıyordum. Sonra araba olmadığı için kullanmadım tabi şimdide ilk kez sürüyormuş gibi oldum. Salakça hareketler işte :)))
3 te uyudum eşim yüzünden
7 de kalktımçok gerginim çünkü uykum var
:26: ben de sabahları çok gergin oluyorum
eşim iyi ki uyuyor oluryo, bu sabah uyanıktı..
çıkıyorum söylene söylene, geç kaldım yaaaaaa diye
ayakkabımı giycem anahtarımı ve telefonumu yere attım..kırılsa umrum değil
eşim kapıya gelmiş uğurlamak için beni.. giydim ayakkabımı gitcem gerginim ya dönüp bakmadım, "gel öpim" dedi
döndüm uzattım yanağımı, "diğerini de öpücem" dedi "öpme üff geç kaldım" dedim..
ama onun suçu ne? hep alttan alır sağ olsun aşkım benim yaa(
sonra pişman oldum tabi, aradım yolda özür dilerim aşkım diye :/
haklısındır belki bolcum, ama bişi yap şimdi mesela adım atması için yol aç.. "keşke çıkarken bizi öpseydin" diye msj at, yanaşırsan o da adım atar canım
Ya bi arkadaşım borcamda yemek yaptığını söyledi ocağa koyuyormuş yemeği. Bende kapaklı borcamda yaptım dolmaları. Biraz piştikten sonra fırına koydum fırındada pişirdim. Akşam yicez anca ama borcam ocağa konulunca çatlıyormuş diye okudum demin. Kaynanamda dedi ben ilk kez görüyorum borcamın ocağa konulduğunu. Şans eseri patlatmadım galiba
8 buçuğa döndüm bu saat iyi bile Fundam, bu yaz hep 6:30 da kalktım:))ben olsam bende yaparım ondan dolayı cesaret wedemiyorum zaten araba kullanmaya
uykusuzluk gerginlik yapıyoniye 3 te yattınki canım:26:çok erken kalkıyomuşun canım servis kaçta geliyo
ona da ılımlı bi cevap yazarız, belki demez öyleatsammıki şimdi der surat asmandan fırsat kaldı sanki biliyorum vereceği cvbı ama atim hadi:)
:))ben olsam bende yaparım ondan dolayı cesaret wedemiyorum zaten araba kullanmayaKursa gittiğim zaman iyi kullanıyordum. Sonra araba olmadığı için kullanmadım tabi şimdide ilk kez sürüyormuş gibi oldum. Salakça hareketler işte :)))
3 te uyudum eşim yüzünden
7 de kalktımçok gerginim çünkü uykum var
çalışasım yok(( sersem gibiyim...kafam dönüyo sürekli gözlerim şaşı gibi çift görcem nerdeyse :26: Uyumak istiyorum yaaa birazcııkkk :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?