2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada. hiç olmazsa ufak bir pasta al bence. sonra daha güzel bir program yaparsınız.

nektarım ve yarenim geçmiş olsun elficim sanada ucuz atlatmışsın dikkat et cnm..
zuzuşum düğününüzde ii geçmiş sevindim..
evt cnm izne ayrılıyorum hayırlısıyla annemlerde net var ordan giricem zaten orda olurum hep doğuma kadar..

dilekcim nice yıllara mutlu bir şekilde inşallah..

eşimde ankaraya gitti sabah gitmeden hafif atıştık benmi çok alınganlık yaptım bilmiyorum ama ne sölese zoruma gidiyo oda sinirlendi hiç öpmeden gitti çok moralim bozuldu benimde(

Son düzenleme:
nigarcımm tşk ederim canım eşim ne zaman ve nası kutlıcak acaba gece 19 girdik ama hiç bişi yok yani bugünü çok kötü geçirmeye başladım maalesef

Teşekkür ederim canım. Gerçekten ucuz atlattık.

canım bizi habersiz bırakma. Keşke yinede öpseydin eşini. uzun yola gidince aranızdaki dargınlığı bitirin

inşallah canım, ispiyonculuk yapmak da istemiyorum ama sabah söylendim bayaa (

zuzuşum, kolay gelsin canım

dilek, evet ben de yazıcaktım unuttum.. nice yıllara eşinle birlikte, kutlu olsun 1. yılınız
iyi yapmışın canım kaza atlatmışınız ama söylemek zorundasınız can taşıyosunuz
fundacım direk bana hitaben diil küfürü. Yanlış yapınca vires olayını hııhh öle yapta arabanın ......... dedi. Bende ona kullanmıoum arabanı asıl ben senin arabanın a................. dedim
u erkekler sakin sakin araba kullanmayı öğretemezlermi acaba
evet canım baya yorucu bi hafta sonuydu
nigarcımm tşk ederim canım eşim ne zaman ve nası kutlıcak acaba gece 19 girdik ama hiç bişi yok yani bugünü çok kötü geçirmeye başladım maalesef

1.yılınız kutlu olsun dilekcim..moralini bozma eşin illaki bişeyler düşünmüştüryemek falan yersiniz sanırım dışarda ne giyeceksin

Dilekcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Eşin geç gelince yemek yemiş oluyorsa pasta kesersiniz. ama geçte olsa akşam yemeğini evde yiyorsa güzel bi masa hazırla.

nekim ve elfim Allah korumuş, ucuz atlatmışınız kazaları. nigarım var mı morarma falan kolunda? firmaya söyleseniz değiştirmezler mi şoförü?
yarenim, şoför ve servisler bizim şirkete ait.. aslında şikayet etsek değiştirirler ama kimse sesini çıkartmıyor
ben de bişi demek istemiyorum, hep başkaldıran ben oluyorum yaa
kızarıklık var hala, ama morarma yok canım şükür ki.. inş morarmaz

Yarenay bize direksiyon dersi versin. Nede olsa şu an aktif olarak kullanıyor :))

eşim geçen seferdede sakindi tam tersi bişeyi iki kere söyleyince ben kızıyordum frene bas diyo tam basıcam yine diyor frene bas dur yaaa 2 kere söyleme diyorum :)) Ama yine dün o kadar kızmadı direksiyona geçti. Arada söyleniyor ya direksiyon çevirince direksiyonamı bakılır yola bakılır gibi şeyler diyordu :))) Bende mübarek direksiyonu çevir diyor yola bakmıyorum olacak şey değil :)))

elfim nasıl çevirebiliyomuyum dye bakıyosun belki

:26: ben de sabahları çok gergin oluyorum
eşim iyi ki uyuyor oluryo, bu sabah uyanıktı..
çıkıyorum söylene söylene, geç kaldım yaaaaaa diye
ayakkabımı giycem anahtarımı ve telefonumu yere attım..kırılsa umrum değil
eşim kapıya gelmiş uğurlamak için beni.. giydim ayakkabımı gitcem gerginim ya dönüp bakmadım, "gel öpim" dedi
döndüm uzattım yanağımı, "diğerini de öpücem" dedi "öpme üff geç kaldım" dedim..
ama onun suçu ne? hep alttan alır sağ olsun aşkım benim yaa (
sonra pişman oldum tabi, aradım yolda özür dilerim aşkım diye :/
haklısındır belki bolcum, ama bişi yap şimdi mesela adım atması için yol aç.. "keşke çıkarken bizi öpseydin" diye msj at, yanaşırsan o da adım atar canım

Son düzenleme:
Kursa gittiğim zaman iyi kullanıyordum. Sonra araba olmadığı için kullanmadım tabi şimdide ilk kez sürüyormuş gibi oldum. Salakça hareketler işte :)))
:))ben olsam bende yaparım ondan dolayı cesaret wedemiyorum zaten araba kullanmaya
3 te uyudum eşim yüzünden
7 de kalktım çok gerginim çünkü uykum var

uykusuzluk gerginlik yapıyoniye 3 te yattınki canım:26:çok erken kalkıyomuşun canım servis kaçta geliyo

atsammıki şimdi der surat asmandan fırsat kaldı sanki biliyorum vereceği cvbı ama atim hadi:)

canım ben de borcamı hiç ocakta kullanmam ama bi arkadaşım sürekli kullanıyor. borcam soğuk olmadığı sürece bir şey olmaz diyor.

çalışasım yok (( sersem gibiyim...kafam dönüyo sürekli gözlerim şaşı gibi çift görcem nerdeyse :26: Uyumak istiyorum yaaa birazcııkkk :105:

:))ben olsam bende yaparım ondan dolayı cesaret wedemiyorum zaten araba kullanmaya

uykusuzluk gerginlik yapıyoniye 3 te yattınki canım:26:çok erken kalkıyomuşun canım servis kaçta geliyo
8 buçuğa döndüm bu saat iyi bile Fundam, bu yaz hep 6:30 da kalktım
servise 8 de biniyorum.. anca hazırlanıyorum ben..
randevu işte nolucak, 2 buçukta banyo yaptım ya
atsammıki şimdi der surat asmandan fırsat kaldı sanki biliyorum vereceği cvbı ama atim hadi:)
ona da ılımlı bi cevap yazarız, belki demez öyle

Kursa gittiğim zaman iyi kullanıyordum. Sonra araba olmadığı için kullanmadım tabi şimdide ilk kez sürüyormuş gibi oldum. Salakça hareketler işte :)))
3 te uyudum eşim yüzünden
7 de kalktım çok gerginim çünkü uykum var

çalışasım yok (( sersem gibiyim...kafam dönüyo sürekli gözlerim şaşı gibi çift görcem nerdeyse :26: Uyumak istiyorum yaaa birazcııkkk :105:

Bak geldi geçti artık bu hafta hep dinlen. Sende kalan olmadı galiba. Öyleyse evinde temizdir. Bu haftada erken yattınmı tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…