2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım ben de borcamı hiç ocakta kullanmam ama bi arkadaşım sürekli kullanıyor. borcam soğuk olmadığı sürece bir şey olmaz diyor.

Şimdi borcamım dolapta. akşam çıkarırım yiyeceğimiz kadar mikrodalgada ısıtırım o zaman. Acaba piştimi diye tereddütteyim

sana söylesem gülersin ozaman ben 8 e çeyrek kala kalkıyorum 8 de evden çıkıyorum15 dak da hazırlanıyorum..eğer evde kahvaltı yapacaksak 7.30 da kalkıyorumbugün bi uyandık saat 8.15hemen kalktım hazırlandım çıktık uff bu randevu benide çok yordu bu hafta

15 dk.. nasıl özeniyorum nasıl böyle çabucak hazırlanan kişilere (
uff ben 15 dk sırf banyodayım
dişimi 5 dk fırçalıyorum, yüzümü yıkıyorum krem sürme olayı felan 10 dk ediyo
saçım zaten mahfetti beni en çok o zaman alıyo kalıcı fön şart bana
1 saat ve yine geç kalıyorum, her sabah servis bekliyo beni 5 dk

bak geldi geçti artık bu hafta hep dinlen. Sende kalan olmadı galiba. öyleyse evinde temizdir. Bu haftada erken yattınmı tamamdır

inşallah buhafta hep erken uyumak istiyorum ....
Düğün gecesi aldım misafir çok değil ama :) misafirde demiyorum ben onlara halamla amcakızımı aldım ,pazar sabah da erken uyandık 8,30 da eniştler gece gelmediler sabh kahvaltıya geldiler...sonrada piknik+deniz yaptık akşam 8e kadar :)
denize girmicm diye pikini almadım yanıma, sonra çok hveslendirdiler üstümle girdim öleee Sonra tabi kıyafetlerim üstümde kurudu...şimdide kasıklarım ağrıyo eşim duysa fırçalar valla Gidim kuru kıyafet alıp geleym dedi bırakmadım

mecbur canım uykusuzluğa dayanamıyorum yoksasaçımı akşamdan yaparım ben ne giyceğime akşamdan karar veririm zaten çok makyaj falan yapmıyorum canım senin saçlar uzun ya canım çok vaktini alıyodur bencehemen yüzümü yıkarım temizleme jelimle dişlerimi fırçalarım üzerimi giyerim bi allık ruj sürer çıkarım

11:50 de randevum var cnm.

eşimle kavga ettk.sbh köpekde bi sorun var kalkmıyor yernden dedm uyanınca yemek ver dedi tmm. tlf sarja takıcm dedm başka odaya taktım çocuk uyanmasın die. eşimde annesine sölemiş köpeği az önce tlf sesine uyandım baktm kaynanam köpeğe sunu ver bunu ver tmm dedm. sona eşimi çaldırdm ölsem seni arasalar duymucn bi dunya laf annende aramış demiş 5 kere 1 kere arasın 5 kere değil dedim bana yada çocuğa bişi olsa bu kdr mrk edip aramazdınız dedm. tlf suratıma kapattı çok sinirliyiimm çokkk

bende makyaj yapmam kuzu :/
sadece krem sürer ve allık sürerim.. bazen de göz kalemi, arada sırada işte :/
giyecek konusu en sinir yaa her gün her gün gıcık oluyorum :/
akşamdan ayarlama olayı olmuyo bende.. akşam keyifli oluyorum topuklu seçiyorum, şıkır şıkır kıyafetler felan ama sabah gergin olduğum için canım giymek istemiyo onları bi kot bi tişört ütüleyip çıkıyorum :26:

eşimle msnde konuştuk sen böle böle yaptın dedim ayın 19una yalnız girdim dedim çocuk gibisin hep böle yaptığın için herşeyimiz yarım geçio dio :26: yine ben suçlu oldum yaa

eşimle msnde konuştuk sen böle böle yaptın dedim ayın 19una yalnız girdim dedim çocuk gibisin hep böle yaptığın için herşeyimiz yarım geçio dio :26: yine ben suçlu oldum yaa
olumsuz bişi yazınca cevap bile vermediğin için yazmıyorum ben senin "sorunlarına" dilek.. ama sen de küfür etmişsin yani? bence küsecek bişi yok, sen cevap vermeseydin eşin utanır bir daha yanında küfür etmezdi..en azından benim eşim öyle yapardı :26: yastıkla "giriştim" felan diye bişi yazmıştın ayrıca, onu şakalaşma gibi algıladım ben, yumuşadınız sandımdı..
bişi yap akşam için uzatmayın.. ilk yıldönümünüz sonuçta

bence de kapattin artik canim güzel giyin hazirlan sen

Unut gitsin olumsuzluklari-....

Amannnnnnnnn de gitsin

Kaç kiloydun canım...

Ay bugün arkim doğuma gidicektiii

58 kg ile hamile kaldim

60 kg oldum sonra 61 kg oldum en son daha 3 gün önce tartilmistim 61 kg olarak gösterdi

ama normal allahtan yine az aldim ben 6. ayima giricem tahminimce bir 5 kilo daha alirim ben

allahtan hareketliyim oturmayi sevmiyorum spora gidiyorum

fazla değil evet canım...
Kızım hiç durmuyon sen sürekli biyerleri temizliyon
Hareket iyidir ama rahat yaparsın doğumu

fazla değil evet canım...
Kızım hiç durmuyon sen sürekli biyerleri temizliyon
Hareket iyidir ama rahat yaparsın doğumu

he valla hic durmuyorum...

sabah kalktim esimle birlikte camlarimi falan sildim süpürge actim

kahvaltimi yaptim.

simdide ders calisicam sonrada yemek yapicam

sonrada spora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…