- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canım ben de borcamı hiç ocakta kullanmam ama bi arkadaşım sürekli kullanıyor. borcam soğuk olmadığı sürece bir şey olmaz diyor.
8 buçuğa döndüm bu saat iyi bile Fundam, bu yaz hep 6:30 da kalktım
servise 8 de biniyorum.. anca hazırlanıyorum ben..
randevu işte nolucak, 2 buçukta banyo yaptım ya
ona da ılımlı bi cevap yazarız, belki demez öyle
sana söylesem gülersin ozaman ben 8 e çeyrek kala kalkıyorum 8 de evden çıkıyorum15 dak da hazırlanıyorum..eğer evde kahvaltı yapacaksak 7.30 da kalkıyorum bugün bi uyandık saat 8.15 hemen kalktım hazırlandım çıktık uff bu randevu benide çok yordu bu hafta
bak geldi geçti artık bu hafta hep dinlen. Sende kalan olmadı galiba. öyleyse evinde temizdir. Bu haftada erken yattınmı tamamdır
Dilekcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Eşin geç gelince yemek yemiş oluyorsa pasta kesersiniz. ama geçte olsa akşam yemeğini evde yiyorsa güzel bi masa hazırla.
15 dk.. nasıl özeniyorum nasıl böyle çabucak hazırlanan kişilere (
uff ben 15 dk sırf banyodayım
dişimi 5 dk fırçalıyorum, yüzümü yıkıyorum krem sürme olayı felan 10 dk ediyo
saçım zaten mahfetti benien çok o zaman alıyo kalıcı fön şart bana
1 saat ve yine geç kalıyorum, her sabah servis bekliyo beni 5 dk
günaydın Kızlar
Ebrucum geçmiş olsun kaçta gideceksin doktora..
Fundanında bugün yarın regl olması lazım. Hadi hayırlısı
Herkes dolu dolu geçirmiş haftasonunu
Bende cumartesi pazar alışverişini yapıp eve gittim. Balık almıştım aç gözlü eşim 1.5 kilo istedi. doya doya yiyecekmiş. Tam 1 saat ayakta balık roka maydonoz temizledim. sonra temizliğe başladım. Saat 6 da işim bitti eşimde tam 6 da geldi. Sonra yemek yedik. K.validem yoktu abisinde kaldı. Pazar günüde eşimden önce kalktım biber dolması hazırladım kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırdım bi güzel kahvaltı yaptık randevu banya derken saat 3 oldu. Hadi araba kullanmaya gidelim dedi. Uygun bi yerde direksiyona geçtim dönüşü alamadım duran jeep e giriyordum. Stop etti de durdu araba. Elim ayağım boşaldı bıraktım kullanmayı. Avm leri gezdik yemek yedik. eşimin kuzeni elini kırmış hadi ona gidelim dedik. ordanda eşimin dayısına gittik. K.valideyi aldık eve geldik. Saat 23:30 du. Dedim bu dolmaları pişiricem. bide makinaya çamaşır atmıştım erken gelicez diye. 15 dk lık programda çalıştırdım astım 1 de yattık
bende makyaj yapmam kuzu :/mecbur canım uykusuzluğa dayanamıyorum yoksasaçımı akşamdan yaparım ben ne giyceğime akşamdan karar veririm zaten çok makyaj falan yapmıyorum canım senin saçlar uzun ya canım çok vaktini alıyodur bence hemen yüzümü yıkarım temizleme jelimle dişlerimi fırçalarım üzerimi giyerim bi allık ruj sürer çıkarım
eşimle msnde konuştuk sen böle böle yaptın dedim ayın 19una yalnız girdim dedimçocuk gibisin hep böle yaptığın için herşeyimiz yarım geçio dio :26: yine ben suçlu oldum yaa
olumsuz bişi yazınca cevap bile vermediğin için yazmıyorum ben senin "sorunlarına" dilek.. ama sen de küfür etmişsin yani? bence küsecek bişi yok, sen cevap vermeseydin eşin utanır bir daha yanında küfür etmezdi..en azından benim eşim öyle yapardı :26: yastıkla "giriştim" felan diye bişi yazmıştın ayrıca, onu şakalaşma gibi algıladım ben, yumuşadınız sandımdı..eşimle msnde konuştuk sen böle böle yaptın dedim ayın 19una yalnız girdim dedimçocuk gibisin hep böle yaptığın için herşeyimiz yarım geçio dio :26: yine ben suçlu oldum yaa
olumsuz bişi yazınca cevap bile vermediğin için yazmıyorum ben senin "sorunlarına" dilek.. ama sen de küfür etmişsin yani? bence küsecek bişi yok, sen cevap vermeseydin eşin utanır bir daha yanında küfür etmezdi..en azından benim eşim öyle yapardı :26: yastıkla "giriştim" felan diye bişi yazmıştın ayrıca, onu şakalaşma gibi algıladım ben, yumuşadınız sandımdı..
bişi yap akşam için uzatmayın.. ilk yıldönümünüz sonuçta
Kaç kiloydun canım...
Ay bugün arkim doğuma gidicektiii
58 kg ile hamile kaldim
60 kg oldum sonra 61 kg oldum en son daha 3 gün önce tartilmistim 61 kg olarak gösterdi
ama normal allahtan yine az aldim ben 6. Ayima giricem tahminimce bir 5 kilo daha alirim ben
allahtan hareketliyim oturmayi sevmiyorum spora gidiyorum
fazla değil evet canım...
Kızım hiç durmuyon sen sürekli biyerleri temizliyon
Hareket iyidir ama rahat yaparsın doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?