2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kod:

ben hepinize cvp vermeye çalışıoum elimden geldiğince olumlu olumsuz farketmio herkes özgür fikrini sölüo sen daha önceden böle bişiye takıldıysan söleyebilirdin şimdiyi nie bekledin ki.

Küfürler birbirimize hitaben diildi herşey mükemmel diildir bunu sende yaşıosundur herkes gerçekci olsun ben buraya gelip ayy kocam böle harikayız şöyleyiz böleyiz demioum hayatın gerçekleri benim eşim sinirli bi insan gerçekten çok sinirli ama çabuk geçer üzülür eder de artık ben yıpranıoum. Yastık tabiki gerçek bi tekme tokat kavga diildi sadece ne kadar sinirli olduğumu göstermeye çalıştım oda anladı yani.
Uzatmayı bende istemioum ama hevesim kırılıo aklımda planladığım şeyler için

Dilekcim herkes burda gerçek hayatından bahsediyor biz zaten samimi bulmadığımz inanmadığımz kişilere yazmıyoruz ki geçmiştede var örnekleri...

Bence sen bi bayan olarak nekadr sinirli olsan da küfür etme canım gerçekten yakıştıramıyorum ben, direk eşine bile olmasa sonuçta onun yanında küfür ediyosun ,bana ters :) tabii kendi fikrim altını çizerim :)))

ama hepimiz aynı şeyi sölüyoruz , bugün özel bi gününüz herşeyi biyana bırak bugünlük bariii, güzel bi akşam geçirin...sonrasında sakin kafayla karşılıklı birbirinizi dinler anlarsınız zaten....

Başım ağrıyo yakış gelsin istemiyorumapartman güya kaloriferli ama yakmıyolar klima le ısınıcaz off yerleri yaptırmamız lazım soğuk oluyo üff bi taraftan borç kapat bi tarftan masraflar hiç bitmiyo

yok canım benim takıldığım bişe yok
tabi ki kimse sürekli uyum içinde, harika zaman geçirmiyor eşiyle en sık küsen birisi benim misal ama senin tepkilerin biraz abartılı buluyorum; küfür etmen gibi, saçını başını yolup bağırmak felan.. tabi o da karakter meselesi, sinirli biri olabilirsin ben sadece kendimce sakin ol, uzatma demek istedim.. yıldönümünüzü kutlayın,adım at, güzel geçsin geceniz dedimm :))))

benimde başım ağrıyorrrr

Benm canımmm bişey istemiyorr yaaa.....bakalım piyangodan ne yemek çıkıcak bana :))))

boll naptın canım konuştun mu eşinle?
..
etli barbun varmış yaa yemekte

daha yeni cvp yazdı cnm sabah ben sanki seni azarlamışım gibi konuşup canımı sıktın konuştuğum herşeyi ters alıp kavga ediyorsun ben sana bişey söyleyemicem demekki hep ben suçluyum yazmış..daha cvp yazmadım ne yazsam bilmiyorum

benimki etkiye tepkiye oluo nigarcım yoksa ağzından küfür düşmeyen sinir hastası saç baş yolan bi tip diilimdir ama koşullar beni bu hayat böle yaptı
eşim az önce bana akşam kendimi sana affettircem ben senin gibi birini bu dünya da bulamam dedi

ayyy yazıııkkk

Kızımla ben buaralar çok gerginiz affet falan de..acık damardan gir şımarttır kendini

Ilk adımı eşin atmış işte, sende unut gitsin ayy bozmayın bu geceki büyüyüüüü:)))

ben burda kimseye gerçek hayatını anlatmıo iddiasında bulunmadım. Ben böle yapabilirdim dioum ama tüm açıklığıyla anlatıoum az önce nigara da söledim insanın bi tahammül noktası vardır ve o noktaya gelip küfür ettim kendisine de diil arabaya ettim. Burda ark. söledim o bile şaşırdı çünkü öle bi insan diilim ama hayatta oluo işte. Şimdi eşim zaten durumu düzelmeye çalışıo bende ruhsuz diilim toparlıcam yani olayı bugünün hatrına kötü başladık ama kötü bitmesine izin vermicem

akikuküüüü..........
sevimli geliyo barbun demek

kızını da katabilirsin mesela canım, zaten hamilelikten dolayı mükemmel hissetmiyorum kendimi, işteki stres ayrı evde de şımartılmayı istiyoruz kızımla, özür dileriz gibi şeyler yaz canım
ama mutlaka yumuşat havayı

Son düzenleme:
merhaba herkese hayırlı haftlar hepinize

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize işallah 6 ay sonra sağlıklı bir hamilelik geçiririm allahım nasip ederse

elfim nigarım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış nigarım söylemen iyi olmuş can taşıyosunuz bugün böyle allah göstermesin başka zaman daha büyük bişe olsa kim verecek hesabını

zuzum güzel bir düğün geçirmişsiniz anlaşılan ablanla eniştene bir ömür boyu mutluluklar dilerim

ebrucuğum çok geçmiş olsun işallah önemli bişe yoktur

bende cumartesi akşamı uzun zamandan beri eşimle dışarı şıktık önce taksimde otantik bir restaurant var oraya gittik alışveriş taptık bana kot pantolon aldık 4tane kitap aldık canan an iz -elif şafak mahrem-elif şafak siyah süt-john c. parkin s*ktir et sonra çiçek pasajında her zamnki yerimize gittik ordanda nevizadede oturduk eve geldiğimizde gece 2ydi ama çok güzel bir akşamdı

pazar günüde güzel bir kahvaltı sonra tekrar uyku sonrada evde tv izledik yemek falan bizde 1 aydır randevu yok malesef birazdaha uzayacağa benziyor.eşim evlendiğimi yeni anladım seninle bol bol vakit geçiriyorz ne güzel diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…