fazla değil evet canım...
Kızım hiç durmuyon sen sürekli biyerleri temizliyon
Hareket iyidir ama rahat yaparsın doğumu
olumsuz bişi yazınca cevap bile vermediğin için yazmıyorum ben senin "sorunlarına" dilek.. ama sen de küfür etmişsin yani? bence küsecek bişi yok, sen cevap vermeseydin eşin utanır bir daha yanında küfür etmezdi..en azından benim eşim öyle yapardı :26: yastıkla "giriştim" felan diye bişi yazmıştın ayrıca, onu şakalaşma gibi algıladım ben, yumuşadınız sandımdı..
bişi yap akşam için uzatmayın.. ilk yıldönümünüz sonuçta
ay kizlar ben 62 kilo olmusum....#
yok canım benim takıldığım bişe yokKod:
ben hepinize cvp vermeye çalışıoum elimden geldiğince olumlu olumsuz farketmio herkes özgür fikrini sölüo sen daha önceden böle bişiye takıldıysan söleyebilirdin şimdiyi nie bekledin ki.
Küfürler birbirimize hitaben diildi herşey mükemmel diildir bunu sende yaşıosundur herkes gerçekci olsun ben buraya gelip ayy kocam böle harikayız şöyleyiz böleyiz demioum hayatın gerçekleri benim eşim sinirli bi insan gerçekten çok sinirli ama çabuk geçer üzülür eder de artık ben yıpranıoum. Yastık tabiki gerçek bi tekme tokat kavga diildi sadece ne kadar sinirli olduğumu göstermeye çalıştım oda anladı yani.
Uzatmayı bende istemioum ama hevesim kırılıo aklımda planladığım şeyler için
başım ağrıyo yakış gelsin istemiyorum apartman güya kaloriferli ama yakmıyolar klima le ısınıcaz off yerleri yaptırmamız lazım soğuk oluyo üff bi taraftan borç kapat bi tarftan masraflar hiç bitmiyo
bollNaptın canım konuştun mu eşinle?
..
Etli barbun varmış yaa yemekte
bollnaptın canım konuştun mu eşinle?
..
etli barbun varmış yaa yemekte
yok canım benim takıldığım bişe yok
tabi ki kimse sürekli uyum içinde, harika zaman geçirmiyor eşiyle en sık küsen birisi benim misalama senin tepkilerin biraz abartılı buluyorum; küfür etmen gibi, saçını başını yolup bağırmak felan.. tabi o da karakter meselesi, sinirli biri olabilirsin ben sadece kendimce sakin ol, uzatma demek istedim.. yıldönümünüzü kutlayın,adım at, güzel geçsin geceniz dedimm :))))
daha yeni cvp yazdı cnm sabah ben sanki seni azarlamışım gibi konuşup canımı sıktın konuştuğum herşeyi ters alıp kavga ediyorsun ben sana bişey söyleyemicem demekki hep ben suçluyum yazmış..daha cvp yazmadım ne yazsam bilmiyorum
benimki etkiye tepkiye oluoNigarcım yoksa ağzından küfür düşmeyen sinir hastası saç baş yolan bi tip diilimdir Ama koşullar beni bu hayat böle yaptı
Eşim az önce bana akşam kendimi sana affettircemBen senin gibi birini bu dünya da bulamam dedi
Dilekcim herkes burda gerçek hayatından bahsediyor biz zaten samimi bulmadığımz inanmadığımz kişilere yazmıyoruz ki geçmiştede var örnekleri...
Bence sen bi bayan olarak nekadr sinirli olsan da küfür etme canım gerçekten yakıştıramıyorum ben, direk eşine bile olmasa sonuçta onun yanında küfür ediyosun ,bana ters :) tabii kendi fikrim altını çizerim :)))
ama hepimiz aynı şeyi sölüyoruz , bugün özel bi gününüz herşeyi biyana bırak bugünlük bariii, güzel bi akşam geçirin...sonrasında sakin kafayla karşılıklı birbirinizi dinler anlarsınız zaten....
ayyy yazıııkkk
Kızımla ben buaralar çok gerginiz affet falan de..acık damardan gir şımarttır kendini
akikuküüüü..........
kızını da katabilirsin mesela canım, zaten hamilelikten dolayı mükemmel hissetmiyorum kendimi, işteki stres ayrı evde de şımartılmayı istiyoruz kızımla, özür dileriz gibi şeyler yaz canımdaha yeni cvp yazdı cnm sabah ben sanki seni azarlamışım gibi konuşup canımı sıktın konuştuğum herşeyi ters alıp kavga ediyorsun ben sana bişey söyleyemicem demekki hep ben suçluyum yazmış..daha cvp yazmadım ne yazsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?