daha yeni cvp yazdı cnm sabah ben sanki seni azarlamışım gibi konuşup canımı sıktın konuştuğum herşeyi ters alıp kavga ediyorsun ben sana bişey söyleyemicem demekki hep ben suçluyum yazmış..daha cvp yazmadım ne yazsam bilmiyorum
sevimli geliyo barbun demek
kızını da katabilirsin mesela canım, zaten hamilelikten dolayı mükemmel hissetmiyorum kendimi, işteki stres ayrı evde de şımartılmayı istiyoruz kızımla, özür dileriz gibi şeyler yaz canım
ama mutlaka yumuşat havayı
bende cumartesi akşamı uzun zamandan beri eşimle dışarı şıktık önce taksimde otantik bir restaurant var oraya gittik alışveriş taptık bana kot pantolon aldık 4tane kitap aldık canan an iz -elif şafak mahrem-elif şafak siyah süt-john c. parkin s*ktir et sonra çiçek pasajında her zamnki yerimize gittik ordanda nevizadede oturduk eve geldiğimizde gece 2ydi ama çok güzel bir akşamdı
pazar günüde güzel bir kahvaltı sonra tekrar uyku sonrada evde tv izledik yemek falan bizde 1 aydır randevu yok malesef birazdaha uzayacağa benziyor.eşim evlendiğimi yeni anladım seninle bol bol vakit geçiriyorz ne güzel diyor
aradım baktım efendim canım diye açtı telefonu bende normal konuştum:)daha yeni çıkacakmış yolada neyse rahatladım biraz:)
daha nice böyle güzel günleriniz olsun inşallah canımbende cumartesi akşamı uzun zamandan beri eşimle dışarı şıktık önce taksimde otantik bir restaurant var oraya gittik alışveriş taptık bana kot pantolon aldık 4tane kitap aldık canan an iz -elif şafak mahrem-elif şafak siyah süt-john c. parkin s*ktir et sonra çiçek pasajında her zamnki yerimize gittik ordanda nevizadede oturduk eve geldiğimizde gece 2ydi ama çok güzel bir akşamdı
pazar günüde güzel bir kahvaltı sonra tekrar uyku sonrada evde tv izledik yemek falan bizde 1 aydır randevu yok malesef birazdaha uzayacağa benziyor.eşim evlendiğimi yeni anladım seninle bol bol vakit geçiriyorz ne güzel diyor
çok sevindimm, size de boncukaradım baktım efendim canım diye açtı telefonu bende normal konuştum:)daha yeni çıkacakmış yolada neyse rahatladım biraz:)
ayyy çok sevindim canımm...Allah tadınızı hiç bozmasınnn
ne iyi yapmışınızzzz
daha nice böyle güzel günleriniz olsun inşallah canım
çok sevindimm, size de boncuk
telefondan öpseydiii
hadi Allah kavuştursun
ayy boll düğünde herkes bana bebek soruyo yaa...akrabalar yap diyip duruyo kimin yanına otursam yap 1 tane 2.yi istersen 5 sene sonra yap ama şimdi 1 tane olsun diyolarr :)))
dilşad, çizelgen yanlış olmuş galiba canım 29. hafta diyor :))))
:))saol cnm..
Hemen sizin için üretime başlıyorum deseydin sendekolaymı öle ha deyince bebek sürpriz olmadıktan sonra herşeyi planlamak gerek inşallah sizde bir ev sahibi olursunuz önce cnm sonrada bebiş gelir:)
tşk ederim nektarrım..
Zeynepcim sizede değişiklik olmuş ne güzel kafan rahat yat dinlen ne güzel valla..
doktor sana doğum tarihi söyledi mi canım, yeni yapalım sanahehehe birinden çalmıştım da :d
doktor sana doğum tarihi söyledi mi canım, yeni yapalım sana
sabahtan beri tek bir müşterinin 2x3 m.'lik bir pankartıyla uğraştık. Daha onay da alamadımşimdi şu diyetisyeni arıcam, cumartesi günü çalışmayı göndermiştim maille, çok beğendim diye mesaj atmış. Kapak kısmını falan beraber ayarlıcaz. Sanırım o da akşama kadar sürer. Artık 5'ten sonra evden katılırım aranıza sanırım. Yarın sabahta doktora gitmek için izin almayı düşünüyorum. Dizim iyice zorlamaya başladı çünkü
yada son regl tarihini de söyleyebilirsin canım :))
7 mayısa göre çizelgen böyle7 mayıs gibi görünüyor dedi canım bugün 8. haftamıza girdik yarın yine doktora gidecem 13'te.
:))saol cnm..
hemen sizin için üretime başlıyorum deseydin sendekolaymı öle ha deyince bebek sürpriz olmadıktan sonra herşeyi planlamak gerek inşallah sizde bir ev sahibi olursunuz önce cnm sonrada bebiş gelir:)
tşk ederim nektarrım..
zeynepcim sizede değişiklik olmuş ne güzel kafan rahat yat dinlen ne güzel valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?