2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım kızımızla gerginiz de iş stresli eve gel evde iş güç stresi doğum yaklaştıkt onunda stresi de sen suçlı değilsin benim alınganlıyım üstümde de seni muhakkak anlayacaktır

aradım baktım efendim canım diye açtı telefonu bende normal konuştum:)daha yeni çıkacakmış yolada neyse rahatladım biraz:)

ayyy çok sevindim canımm...Allah tadınızı hiç bozmasınnn
ne iyi yapmışınızzzz

aradım baktım efendim canım diye açtı telefonu bende normal konuştum:)daha yeni çıkacakmış yolada neyse rahatladım biraz:)

telefondan öpseydiii
hadi Allah kavuştursun

ayy boll düğünde herkes bana bebek soruyo yaa...akrabalar yap diyip duruyo kimin yanına otursam yap 1 tane 2.yi istersen 5 sene sonra yap ama şimdi 1 tane olsun diyolarr :)))

daha nice böyle güzel günleriniz olsun inşallah canım

çok sevindimm, size de boncuk

ayyy çok sevindim canımm...Allah tadınızı hiç bozmasınnn
ne iyi yapmışınızzzz

daha nice böyle güzel günleriniz olsun inşallah canım

çok sevindimm, size de boncuk

çok teşekkkür ederim zuzum amin işallah çalışırken eşim yatarken ben 6.3da gidiyodum akşamda ben erken yatıyodum bir türlü görüşemiyoduk iznimizde farklı gündü arada canım sıkılıyo evde işe gireyim diyorum ama iş stresini düşündükçe böyle iyi diyorum fırsat varken eşimle hayatımı yaşayayım sonra bebek iş derken gidecek zaten hayat

işallah nigarım çok teşekkür ederim hepimizin nice güzel günleri olsun

Son düzenleme:
telefondan öpseydiii
hadi Allah kavuştursun

ayy boll düğünde herkes bana bebek soruyo yaa...akrabalar yap diyip duruyo kimin yanına otursam yap 1 tane 2.yi istersen 5 sene sonra yap ama şimdi 1 tane olsun diyolarr :)))

:))saol cnm..

hemen sizin için üretime başlıyorum deseydin sendekolaymı öle ha deyince bebek sürpriz olmadıktan sonra herşeyi planlamak gerek inşallah sizde bir ev sahibi olursunuz önce cnm sonrada bebiş gelir:)

tşk ederim nektarrım..

zeynepcim sizede değişiklik olmuş ne güzel kafan rahat yat dinlen ne güzel valla..

Dedim zaten....sipariş verdik az bekleyin geliyo dedim :)))

aynen öle ama olsun diyolar kısmetiyle gelir bakarsınız ev alırsınız bebekle..orasını allah bilir...

sabahtan beri tek bir müşterinin 2x3 m.'lik bir pankartıyla uğraştık. daha onay da alamadım şimdi şu diyetisyeni arıcam, cumartesi günü çalışmayı göndermiştim maille, çok beğendim diye mesaj atmış. kapak kısmını falan beraber ayarlıcaz. sanırım o da akşama kadar sürer. artık 5'ten sonra evden katılırım aranıza sanırım. yarın sabahta doktora gitmek için izin almayı düşünüyorum. dizim iyice zorlamaya başladı çünkü

canım yaa kıyamam kolay gelsin...

Diz konusunda geçmiş olsun....kardeşimde de aynı sorun var....hatta dirseklerinde falan...eklem yerleri zayıf onun...bi kremle hareket vermişti tabiii kardeşim sağolsun yapmaz öle şeyler...anca şikayet eder sızlanır ama tedavi olmaz ( hatta ilerde çok zorlanırsın bu hareketleri yapmazsan demiş doktor
belki sanada hareket verir .....

öğle yemeğine ablama gittim. dün samsun a gitmişti bana hamile tişörtleri almış şu malum markanın bebkli olanlarından. bebişime cam biberon almış anne göğsü ucu gibi ucu olanlarından. bebek çantası almış zıbın,oyuncak biberon,emzik,suluk,çorap vs. bebek eşyaları almış bize. çook sevindik. :)

evet canım baya değişiklik oldu işteyken arada gidiyoduk akşamları ama insan yorgun olunca bide sabah işe gitmek zorunda olunca tadı olmuyodu şimdi evdeyim iş yok gündüz uyuyorum dinleniyorum işede girmicem karar verdim 6ay sonra tekrar bebek için çalışmalara başlıcaz işallah allahım hakkımızda hayırlısını versin hamilelik döneminde eşim çalıştırmam diyor hayatta bende bahaneyle dinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…