2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

GÜLE GÜLE KULLANIN :))

O MALUM MARKANIN HAMİŞ KIYAFETLERİ ÇOK GÜZEL OLUYORRRR

kolay gelsin canım yaa kıyamam madem iyice zorladı mutlaka git yarın doktora :44:
ay daha çok erken amaa, iyi değil derler erkenden eşya alınmasıı :44:

Evet öle derler nektar....

Bide bebeğin çamaşırlarını gece ipte falan bırakmazlar neden acaba

kolay gelsin canım yaa kıyamam Madem iyice zorladı mutlaka git yarın doktora :44:

Ay daha çok erken amaa, iyi değil derler erkenden eşya alınmasıı :44:

ben de daha hiç bişey almadım ama teyzesi dayanamamış almış hatta kendine hiç bişe alamamış bebişe almaktan hayırlısı artık canım allah'a emanetiz.

rica ederimm

Evet öle derler nektar....

Bide bebeğin çamaşırlarını gece ipte falan bırakmazlar neden acaba
evet zuzum onu da duymuştum, birde eskiden leğende yıkanırdı ya bebiş, dışarı atılıyo su hani.. o su gece dışarı da atılmıyodu, atılacaksa üç kibrit yakıp suyun içinde söndürüp atıyolardı.. batıl inanç mı en bilmiyorum artık :44: şeytanlar toplaşmasın mış mış

ben de daha hiç bişey almadım ama teyzesi dayanamamış almış hatta kendine hiç bişe alamamış bebişe almaktan hayırlısı artık canım allah'a emanetiz.
güle güle kullanıcak inş bebiş

Dilşaaad kızmassan bişi diycem, şu avatarını değisşene canım yaaa
bebişin eli kolu bacağı parça parça eklenmiş ya hiç hoş gelmiyo bana :26:

Benm zaten normalde de göbeğim vardı şimdi üstüne bi de hamilelik derken yavaş yavaş sanki büyümeye başladı,öyle 4 aylıkken çıkmaya falan başlıyormuş biz biraz erkenciyiz. Kotlarım olmayacak. Işe giymek için de keten pantolonlar almak zorundayım artık üstüme hırka falan idare ederim evdekilerle ama bikaç çeşit yine de almam gerekecek. çok giyim masrafımız olacak ve en az 4-5 yıl 2. Yi düşünmeyeceğimiz için de boşa gitmiş olacak aldıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…