öğle yemeğine ablama gittim. dün samsun a gitmişti bana hamile tişörtleri almış şu malum markanın bebkli olanlarından. bebişime cam biberon almış anne göğsü ucu gibi ucu olanlarından. bebek çantası almış zıbın,oyuncak biberon,emzik,suluk,çorap vs. bebek eşyaları almış bize. çook sevindik. :)
GÜLE GÜLE KULLANIN :))
O MALUM MARKANIN HAMİŞ KIYAFETLERİ ÇOK GÜZEL OLUYORRRR
kolay gelsin canım yaa kıyamamsabahtan beri tek bir müşterinin 2x3 m.'lik bir pankartıyla uğraştık. daha onay da alamadımşimdi şu diyetisyeni arıcam, cumartesi günü çalışmayı göndermiştim maille, çok beğendim diye mesaj atmış. kapak kısmını falan beraber ayarlıcaz. sanırım o da akşama kadar sürer. artık 5'ten sonra evden katılırım aranıza sanırım. yarın sabahta doktora gitmek için izin almayı düşünüyorum. dizim iyice zorlamaya başladı çünkü
ay daha çok erken amaa, iyi değil derler erkenden eşya alınmasıı :44:öğle yemeğine ablama gittim. dün samsun a gitmişti bana hamile tişörtleri almış şu malum markanın bebkli olanlarından. bebişime cam biberon almış anne göğsü ucu gibi ucu olanlarından. bebek çantası almış zıbın,oyuncak biberon,emzik,suluk,çorap vs. bebek eşyaları almış bize. çook sevindik. :)
kolay gelsin canım yaa kıyamamMadem iyice zorladı mutlaka git yarın doktora :44:
Ay daha çok erken amaa, iyi değil derler erkenden eşya alınmasıı :44:
Evet öle derler nektar....
Bide bebeğin çamaşırlarını gece ipte falan bırakmazlar neden acaba
rica ederimmtşk canım
evet zuzum onu da duymuştum, birde eskiden leğende yıkanırdı ya bebiş, dışarı atılıyo su hani.. o su gece dışarı da atılmıyodu, atılacaksa üç kibrit yakıp suyun içinde söndürüp atıyolardı.. batıl inanç mı en bilmiyorum artık :44: şeytanlar toplaşmasın mış mışEvet öle derler nektar....
Bide bebeğin çamaşırlarını gece ipte falan bırakmazlar neden acaba
güle güle kullanıcak inş bebişben de daha hiç bişey almadım ama teyzesi dayanamamış almış hatta kendine hiç bişe alamamış bebişe almaktan hayırlısı artık canım allah'a emanetiz.
dilşaaad kızmassan bişi diycem, şu avatarını değisşene canım yaaa
Bebişin eli kolu bacağı parça parça eklenmiş ya hiç hoş gelmiyo bana :26:
bu çok güzell :)))))))yok canım niye kızıyım fark etmez değiştireyim :)
Fiyatlarıda sırayla 9,90 --19,9 ---24,9 :)))
çok şükür kurtuldum bunlara para vermekten bi sürü param gitti daha bişe almam yani..
Sakla ikinciye giyersin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?