Benm zaten normalde de göbeğim vardı şimdi üstüne bi de hamilelik derken yavaş yavaş sanki büyümeye başladı,öyle 4 aylıkken çıkmaya falan başlıyormuş biz biraz erkenciyiz. Kotlarım olmayacak. Işe giymek için de keten pantolonlar almak zorundayım artık üstüme hırka falan idare ederim evdekilerle ama bikaç çeşit yine de almam gerekecek. çok giyim masrafımız olacak ve en az 4-5 yıl 2. Yi düşünmeyeceğimiz için de boşa gitmiş olacak aldıklarım.
Sinemm senin göbişi nezaman görücez
Ay sen de hiç foto eklemiyosun he
Zuzu benim nostalji albümüme göz at bi ara akşama kaldırıcam onu
uff artık çıkış 18:30, yarım saate bile seviniyorum
FundaaaaNeyin var yazmıyosunn
benm zaten normalde de göbeğim vardı şimdi üstüne bi de hamilelik derken yavaş yavaş sanki büyümeye başladı,öyle 4 aylıkken çıkmaya falan başlıyormuş biz biraz erkenciyiz. Kotlarım olmayacak. ışe giymek için de keten pantolonlar almak zorundayım artık üstüme hırka falan idare ederim evdekilerle ama bikaç çeşit yine de almam gerekecek. çok giyim masrafımız olacak ve en az 4-5 yıl 2. Yi düşünmeyeceğimiz için de boşa gitmiş olacak aldıklarım.
sinemm senin göbişi nezaman görücez
ben iş bakıcam kızlar ya burası çok rahat ama çok sıkıcıbide yemekleri için ayrılmayı düşünüyorum
hadi yaa 4-5 yıl mı....
Ablamla benm aramda 2 ya var , iyikide 2 yaş var :))) bende çocuklarım arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum yaaaa...
okii bakıyoruumm
:26: Eşini bırakcan mı kızz :)
sıkıcı diyosunda canım, enazından yorulmuyosun...yemek konusunda bişey diyemem tabiii
Sinemm senin göbişi nezaman görücez
canım belli bi sorunolmadan çıkma işten, öyel sıkılıyorum diye hiç çıkmaBen iş bakıcam kızlar ya burası çok rahat ama çok sıkıcıbide yemekleri için ayrılmayı düşünüyorum
ay çekmedin mi daha, ben her hafta çekicem inşya cekicem zaten resimlerimi
esime söylimde ceksin saklim fazla resmim yok bir yaz ki resimlerim var
hadi yaa 4-5 yıl mı....
Ablamla benm aramda 2 ya var , iyikide 2 yaş var :))) bende çocuklarım arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum yaaaa...
benm ablamla aram 6 yaş :) benm de eşimin de yaşı küçük. ben 22 eşim daha geçen hafta 24 oldu. ilk çocuğumuz erken oldu zaten ikincide bari yaşımızı başımızı almış olalım :) ama nasibi varsa dünyada o da erken gelir.
ayy evet onu hiç düşünmemiştim:)eşimi yanikafam çok karışık bilmiyorum canım ya burası rahat yorulmuyorum ama çok sıkıcı bunalıyorum burda
benm ablamla aram 6 yaş :) benm de eşimin de yaşı küçük. Ben 22 eşim daha geçen hafta 24 oldu. Ilk çocuğumuz erken oldu zaten ikincide bari yaşımızı başımızı almış olalım :) ama nasibi varsa dünyada o da erken gelir.
Genc Ebeveyn olmakda güzel canim erken yasda olucaksiniz ne güzel
#
kac aylik simdi bebegin ?
Bırakma kocanı yaban ellerde....bak kıskanan çok sizi orda
tabi canım nasip ....
Ama ne güzel genç anne olcaksın inşallah..bende 23 yaşındayım ,eşim 28.....ben seneye yaza çalışmalara başlamayı düşünüyorum inşallah nasipse....
onalrın işeyinde bırakılır zuzum yaa, kız yokkiBırakma kocanı yaban ellerde....bak kıskanan çok sizi orda
tabi canım nasip ....
Ama ne güzel genç anne olcaksın inşallah..bende 23 yaşındayım ,eşim 28.....ben seneye yaza çalışmalara başlamayı düşünüyorum inşallah nasipse....
hamile olana kadar çalışım dimi idare edim bukadar rahat işde bulamam sanırım:26:yemek olayıda bi çözülseydicanım belli bi sorunolmadan çıkma işten, öyel sıkılıyorum diye hiç çıkma
hem bak rahatsın, başka yerlerde int girmek bile yasak misal bizim burası(((
ay çekmedin mi daha, ben her hafta çekicem inş10, haftam, 11. haftam, 12. haftam felan Allah nasip eder de bebiş verirse inşallah
Bırakma kocanı yaban ellerde....bak kıskanan çok sizi orda
tabi canım nasip ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?