2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sinemm senin göbişi nezaman görücez
Ay sen de hiç foto eklemiyosun he

Zuzu benim nostalji albümüme göz at bi ara akşama kaldırıcam onu

Ben iş bakıcam kızlar ya burası çok rahat ama çok sıkıcıbide yemekleri için ayrılmayı düşünüyorum

niye bosa gitsin canim yine giyersin

bizde 3sene sonra istiyoruz ikinciyi

esim diyor 2 sene sonra 2. cocugumuzda olsun.

ben ilkiyle baya bir zaman gecirmek istiyorum ilgilenmek istiyorum

bakalim allahtan hayirlisi

Uff artık çıkış 18:30, yarım saate bile seviniyorum

Fundaaaa Neyin var yazmıyosunn

hadi yaa 4-5 yıl mı....
Ablamla benm aramda 2 ya var , iyikide 2 yaş var :))) bende çocuklarım arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum yaaaa...

sinemm senin göbişi nezaman görücez
Ay sen de hiç foto eklemiyosun he

Zuzu benim nostalji albümüme göz at bi ara akşama kaldırıcam onu

okii bakıyoruumm

ben iş bakıcam kızlar ya burası çok rahat ama çok sıkıcıbide yemekleri için ayrılmayı düşünüyorum

:26: Eşini bırakcan mı kızz :)
sıkıcı diyosunda canım, enazından yorulmuyosun...yemek konusunda bişey diyemem tabiii

ayy evet onu hiç düşünmemiştim:)eşimi yanikafam çok karışık bilmiyorum canım ya burası rahat yorulmuyorum ama çok sıkıcı bunalıyorum burda

Ben iş bakıcam kızlar ya burası çok rahat ama çok sıkıcıbide yemekleri için ayrılmayı düşünüyorum
canım belli bi sorunolmadan çıkma işten, öyel sıkılıyorum diye hiç çıkma
hem bak rahatsın, başka yerlerde int girmek bile yasak misal bizim burası (((
ya cekicem zaten resimlerimi

esime söylimde ceksin saklim fazla resmim yok bir yaz ki resimlerim var
ay çekmedin mi daha, ben her hafta çekicem inş 10, haftam, 11. haftam, 12. haftam felan Allah nasip eder de bebiş verirse inşallah

hadi yaa 4-5 yıl mı....
Ablamla benm aramda 2 ya var , iyikide 2 yaş var :))) bende çocuklarım arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum yaaaa...

benm ablamla aram 6 yaş :) benm de eşimin de yaşı küçük. ben 22 eşim daha geçen hafta 24 oldu. ilk çocuğumuz erken oldu zaten ikincide bari yaşımızı başımızı almış olalım :) ama nasibi varsa dünyada o da erken gelir.

Genc Ebeveyn olmakda güzel canim erken yasda olucaksiniz ne güzel
#

kac aylik simdi bebegin ?

bugün benim icin zaman baya bir cabuk gecti ya

saat 3 e geliyor bizim burada

1 saat sonra spora gidim 1 saat orada sporumu yapim gelim

ayy evet onu hiç düşünmemiştim:)eşimi yanikafam çok karışık bilmiyorum canım ya burası rahat yorulmuyorum ama çok sıkıcı bunalıyorum burda

Bırakma kocanı yaban ellerde....bak kıskanan çok sizi orda

tabi canım nasip ....

Ama ne güzel genç anne olcaksın inşallah..bende 23 yaşındayım ,eşim 28.....ben seneye yaza çalışmalara başlamayı düşünüyorum inşallah nasipse....

inşallah canım. ilk başlarda tuhafımıza gitti alışamadık biz de seneye yaza düşünüyorduk ama artık keyfini çıkarıyoruz. bol bol bebeğimizi seviyoruz şimdiden. babası eve gelir gelmez özledim bebişimizi diyor aç karnını sevicem öpecem diyor. bu bambaşka bi duyguymuş.

onalrın işeyinde bırakılır zuzum yaa, kız yokki
hem onlara da iyi gelir belkii, farklı işyerleri farklı konuşulacak konular, kişiler.. özleşirler ayrıca

hamile olana kadar çalışım dimi idare edim bukadar rahat işde bulamam sanırım:26:yemek olayıda bi çözülseydi

bırakmim dimiburda gözetimim altındaberaber gidip geiyoruz o açıdan falan iyi işe aslında
bu oyunu oynuyorum

Nekibuki - MSN Eğlence
sorunda orda ya nek başka kız olmadığı için sıkılmaya başladımyok canım aynı iş yerinde olunca sohbet konusu ortak oluyo mesela eşler falan bi araya gelince bizimkiler muhabbete başlayınca ben rahatlıkla katılıp fikrimi söyleyebiliyorum ama diğer bayanlar olaylara ve kişilere fransız kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…