2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundacım olumlu ve olumsuz yönlerini karşılaştır. En azından kendi bildiklerimi söyliyim sana. İşin rahat internetin var rahatlıkla kitap okuyabilirsun film izleyebiliyorsun. eşinle gidip geldiğin için yollarda perişan olmuyorsun. Eve katkın oluyor bebiş için yatırım yapabilirsin

Olumsuzda tek yemek bildiğim kadarıyla varsa söyle onlarıda bilelim. Yemeğide dert etme en azından bi çorba çıkıyordur çorba ile yiyebilirsin. Bizim 3 ay yemek olmadı bi çorbaya bi razıydık. Allahtan yemeklere başlandı.

elficim sigara dumanı ve yemek bide tek bayan olmam başka olumsuz yönü yok aslında:26:çorba kışın yapıyo yazın yapmıyo uyuz

bencede fundacım hiç değilse katkın oluyo eve hiç ihtiyacın yoksa koy kenara birkim yap canım neyin kötüsü bu zmanda imkanın varsa süper bişe..

ben de patates piyazı yapıcam dün komşularım geldi onlara yapmıştım akşama bi çay tabağı kadar kaldı kociş çok sevdi keşke bana da ayırsaydın dedi. üzüldüm onun için yapıcam :)

ben cikiyorum kizlar

esra erol basladi biraz ona bakim

cok seviyorum esra erolu cok duygusala acti programi

bebeginin resimleri ile ay valla gözlerim doldu

bencede fundacım hiç değilse katkın oluyo eve hiç ihtiyacın yoksa koy kenara birkim yap canım neyin kötüsü bu zmanda imkanın varsa süper bişe..

çalışmak zorundayım zaten bolcum tamamen çıkmam söz konusu değil başka iş düşünmüştüm sadece ama siz şimdi böyle söyleyince vazgeçtim:26:teşekkür ederim fikirleriniz için kızlar
akşama bende ne yapacağıma henüz karar vermedim bi eşime sorayım ne diycek

elficim sigara dumanı ve yemek bide tek bayan olmam başka olumsuz yönü yok aslında:26:çorba kışın yapıyo yazın yapmıyo uyuz

fundacım bana kalırsa tek bayan olmakta avantaj.. Bayanların birbirini çekememe durumu var. Sinir bozucu bi durum.

Yemek sıkıntım olmaz ama sigaraya hiç gelemem ben. Sigara içilecek bi yer yapsınlar sadece orda içilsin. Bu şikayetini konuşabilirsin.

Esra erolu hiç sevmiyorum

Ciple giderken otobüstekileri görünce ağlıyorum diye saçma bi açıklama yapmasından galiba.

sende allahın kulusun otobüsteki de

bilmiyorum canım yaa aynı yerde çalışmadığımız için eşimle, öyle de olabilir dediğin gibi :)))
bi,z farklı yerlerdeyiz ya ben koştura koştura işte olanları anlatıyorum heycanlı oluyo onunkileri dinlemek de çok zevkli
bence de kesinlikle hamiş olana kadar çıkma işten, ortamın çok rahat

ya bu show tv de cildirmis mi nedir

sabah aksam Doktorlari veriyor
evet yaa saçmalıkk, bayramda çıldırtmıştı o dizi beni zap yaparken görmek bile itici

kızlar doktordan geldim.idrar yolu enfeksiyonu dedi.
tek içimlik ilaç verdi monurol die.

beta-hcg baktı negatif çıktı oda. ilaç yapıyormuş 1-2 böyle rahatladım. ama çok yoruldm tum gun balım kucağımda idi. 12 den beri pert oldm resmen

tamam canım çıkmayımIQ Testi yapıyorum bakalım kaç çıkacak

Karakter analizi yaptım

Çekingen
İlk tanıştığınız insanlar tarafından çekingen, içine kapanık biri olarak algılanıyorsunuz. Oysa ki bu sizin hassas ve kibar yapınızdan kaynaklanıyor. İnsanları kırmaktan, incitmekten, yanlış bir şey söylemekten, birilerini üzecek olmaktan o kadar korkuyorsunuz ki çoğu zaman sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Sizi yakındna tanıyan insanlar bu hasasiyetiniz takdir ediyor ve bu nedenle dostluklarınız uzun yıllar devam ediyor, Sağlam temeller üzerine arkadaşlık kurduğunuz ve bu ilişikileri çok hassasiyetle ve özenle sürdürdüğünüz için sizinle kırgın olan insan sayısı yok denecek kadar azdır. Siz neredeyse bir karıncayı bile incitmeyecek özende ince ruhlu, düşünceli bir insansınız.

Çok geçmiş olsun canım bol su iç ayaklarını üşütme dikkat et ..

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorucam benim hafta sonu nişanım var elbisemin rengi ne pudra nede toz pembe şuan saçımın rengi sarı gibi fakar ben saçımı boyatıcam sizce ne renk yapmalıyım...

benimkide böyle çıktı:)
Kuralcı
Siz kuralları, ilkeleri olan birisiniz. Sizin için belli sınırları olmayan hiçbirşey makbul değil. Sınırlarınızı aşacağını düşündüğünüz insanlara da mesafeniz bu yüzden. Ve yine bu yüzdendir ki ilk tanıştığınız insanlar sizi soğuk ve mesafeli olarak tanımlıyorlar oysa ki siz dostluklara çok önem verdiğiniz için hayatınıza herkesi almıyorsunuz ve arkadaş seçiminde diğer insanlardan çok daha hassassınız. Sizin için birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek yeterli bir neden değil arkadaşlık kurmak için. Çevrenizde güveneceğiniz insanlar olsun istiyorsunuz. Bu nedenle iyi ve güvenilir dost denildiğinde sizin isminiz ön sırlarda çıkıyor hep.

Kuralcı
Siz kuralları, ilkeleri olan birisiniz. Sizin için belli sınırları olmayan hiçbirşey makbul değil. Sınırlarınızı aşacağını düşündüğünüz insanlara da mesafeniz bu yüzden. Ve yine bu yüzdendir ki ilk tanıştığınız insanlar sizi soğuk ve mesafeli olarak tanımlıyorlar oysa ki siz dostluklara çok önem verdiğiniz için hayatınıza herkesi almıyorsunuz ve arkadaş seçiminde diğer insanlardan çok daha hassassınız. Sizin için birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek yeterli bir neden değil arkadaşlık kurmak için. Çevrenizde güveneceğiniz insanlar olsun istiyorsunuz. Bu nedenle iyi ve güvenilir dost denildiğinde sizin isminiz ön sırlarda çıkıyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…