fundacım olumlu ve olumsuz yönlerini karşılaştır. En azından kendi bildiklerimi söyliyim sana. İşin rahat internetin var rahatlıkla kitap okuyabilirsun film izleyebiliyorsun. eşinle gidip geldiğin için yollarda perişan olmuyorsun. Eve katkın oluyor bebiş için yatırım yapabilirsin
Olumsuzda tek yemek bildiğim kadarıyla varsa söyle onlarıda bilelim. Yemeğide dert etme en azından bi çorba çıkıyordur çorba ile yiyebilirsin. Bizim 3 ay yemek olmadı bi çorbaya bi razıydık. Allahtan yemeklere başlandı.
bencede fundacım hiç değilse katkın oluyo eve hiç ihtiyacın yoksa koy kenara birkim yap canım neyin kötüsü bu zmanda imkanın varsa süper bişe..
ben de patates piyazı yapıcam dün komşularım geldi onlara yapmıştım akşama bi çay tabağı kadar kaldı kociş çok sevdi keşke bana da ayırsaydın dedi. üzüldüm onun için yapıcam :)
elficim sigara dumanı ve yemek bide tek bayan olmam başka olumsuz yönü yok aslında:26:çorba kışın yapıyo yazın yapmıyo uyuz
bilmiyorum canım yaa aynı yerde çalışmadığımız için eşimle, öyle de olabilir dediğin gibi :)))hamile olana kadar çalışım dimi idare edim bukadar rahat işde bulamam sanırım:26:yemek olayıda bi çözülseydi
bırakmim dimiburda gözetimim altında beraber gidip geiyoruz o açıdan falan iyi işe aslında
bu oyunu oynuyorum
kkNekibuki - MSN Eğlence
sorunda orda ya nek başka kız olmadığı için sıkılmaya başladımyok canım aynı iş yerinde olunca sohbet konusu ortak oluyo mesela eşler falan bi araya gelince bizimkiler muhabbete başlayınca ben rahatlıkla katılıp fikrimi söyleyebiliyorum ama diğer bayanlar olaylara ve kişilere fransız kalıyo
evet yaa saçmalıkk, bayramda çıldırtmıştı o dizi beniya bu show tv de cildirmis mi nedir
sabah aksam Doktorlari veriyor
bilmiyorum canım yaa aynı yerde çalışmadığımız için eşimle, öyle de olabilir dediğin gibi :)))
bi,z farklı yerlerdeyiz ya ben koştura koştura işte olanları anlatıyorum heycanlı oluyoonunkileri dinlemek de çok zevkli
bence de kesinlikle hamiş olana kadar çıkma işten, ortamın çok rahat
evet yaa saçmalıkk, bayramda çıldırtmıştı o dizi benizap yaparken görmek bile itici
En Sık Kullandığınız Kelimelerden Karakter Analiziniz kızlar yapın bakalım ne çıkacak
kızlar doktordan geldim.idrar yolu enfeksiyonu dedi.
tek içimlik ilaç verdi monurol die.
beta-hcg baktı negatif çıktı oda. ilaç yapıyormuş 1-2 böyle rahatladım. ama çok yoruldm tum gun balım kucağımda idi. 12 den beripert oldm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?