2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynı sen doğru çıkmış

banada bu çıktı:44:öylemiyiz acaba

doğru çıkmış valla:)zuzuşada aynı çıkmış bana doğru geldi:)

yaaa varya bugün hiç zaman geçmedi resmen yaa bakıyorum bakıyorum saaat hiç ilerlemiyor offf

benimki tam doğru değil ama bazı yerleri doğru çıktıtest çöz vakit geçiyo iyi oluyo

Son düzenleme:
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız.

neşe katanwaow insanlar peşini bırakmak istemiyolarmış nek

Havalııı seniii :))))

ay benimkide şu kısımları doğru hani demiş yaa...sizi ilk soğuk falan buluyolar diye :) heh doğru ooo çok duydum çinkim....
" ay dışardan çok soğuk duruyosun, ay hiç bakmıyodun bana selm vermiyodn falan "

Siz kuralları, ilkeleri olan birisiniz. Sizin için belli sınırları olmayan hiçbirşey makbul değil. Çevrenizde güveneceğiniz insanlar olsun istiyorsunuz. Bu nedenle iyi ve güvenilir dost denildiğinde sizin isminiz ön sırlarda çıkıyor hep.BURALARDA BANA UYUYOBEN MESAFELİ DEĞİLİMDİR HEMEN KAYNAŞIRIM SEVMEDİYSEM MESAFEMİ SONRADAN KOYARIM
BU ARADA IQ 120 ÇIKTI

Son düzenleme:
Şeker Kız Candy
Kement atmayı, ağaçlara tırmanmayı seven ve erkek çocuklarla oynayan bir kız çocuğu gördük önce. Ama büyüdükçe içindeki zarif kadının ortaya çıkışına da tanık olduk. Her ne kadar kendinizi hep ikinci planda tutup dostlarınızın rahatını daha çok düşünseniz de, aslında onların mutlu olduğu zamanlarda siz de mutlu oluyorsunuz. Sadece dostlarınıza değil düşmanlarınıza karşı da hep iyi yürekli bir yanınız var. Kimse için kötülük istemiyorsunuz...
BU ÇIKTIhadi bakalım kızlar siz hangi çizgi film kahramanı çıkacaksınız merak ettim

ön yargı işte canım insanlar dış görünüşe göre öyle zannediyolar boşver
dimmi

Şeker Kız Candy
Kement atmayı, ağaçlara tırmanmayı seven ve erkek çocuklarla oynayan bir kız çocuğu gördük önce. Ama büyüdükçe içindeki zarif kadının ortaya çıkışına da tanık olduk. Her ne kadar kendinizi hep ikinci planda tutup dostlarınızın rahatını daha çok düşünseniz de, aslında onların mutlu olduğu zamanlarda siz de mutlu oluyorsunuz. Sadece dostlarınıza değil düşmanlarınıza karşı da hep iyi yürekli bir yanınız var. Kimse için kötülük istemiyorsunuz...
bana da bu çıktı

Şeker Kız Candy

HEYYY BANA BÖLE HİTAP EDERLERDİ ESKİ PASAJDA :))))

Şeker Kız Candy
kızlar banada aynı çıktı

Nektarcım buda sana uymuş. Sevimli şeker şey.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…