aynı sen doğru çıkmışKarakter analizi yaptım
Çekingen
İlk tanıştığınız insanlar tarafından çekingen, içine kapanık biri olarak algılanıyorsunuz. Oysa ki bu sizin hassas ve kibar yapınızdan kaynaklanıyor. İnsanları kırmaktan, incitmekten, yanlış bir şey söylemekten, birilerini üzecek olmaktan o kadar korkuyorsunuz ki çoğu zaman sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Sizi yakındna tanıyan insanlar bu hasasiyetiniz takdir ediyor ve bu nedenle dostluklarınız uzun yıllar devam ediyor, Sağlam temeller üzerine arkadaşlık kurduğunuz ve bu ilişikileri çok hassasiyetle ve özenle sürdürdüğünüz için sizinle kırgın olan insan sayısı yok denecek kadar azdır. Siz neredeyse bir karıncayı bile incitmeyecek özende ince ruhlu, düşünceli bir insansınız.
benimkide böyle çıktı:)
Kuralcı
Siz kuralları, ilkeleri olan birisiniz. Sizin için belli sınırları olmayan hiçbirşey makbul değil. Sınırlarınızı aşacağını düşündüğünüz insanlara da mesafeniz bu yüzden. Ve yine bu yüzdendir ki ilk tanıştığınız insanlar sizi soğuk ve mesafeli olarak tanımlıyorlar oysa ki siz dostluklara çok önem verdiğiniz için hayatınıza herkesi almıyorsunuz ve arkadaş seçiminde diğer insanlardan çok daha hassassınız. Sizin için birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek yeterli bir neden değil arkadaşlık kurmak için. Çevrenizde güveneceğiniz insanlar olsun istiyorsunuz. Bu nedenle iyi ve güvenilir dost denildiğinde sizin isminiz ön sırlarda çıkıyor hep.
aynı sen doğru çıkmış
banada bu çıktı:44:öylemiyiz acaba
doğru çıkmış valla:)zuzuşada aynı çıkmış bana doğru geldi:)
yaaa varya bugün hiç zaman geçmedi resmen yaa bakıyorum bakıyorum saaat hiç ilerlemiyor offf
dışa dönük
siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. çünlü siz ortama neşe katansınız.
Çok geçmiş olsun canım bol su iç ayaklarını üşütme dikkat et ..
ama başta fazla samimi buluyolarmış mışneşe katanwaow insanlar peşini bırakmak istemiyolarmış nek
ama başta fazla samimi buluyolarmış mışhiç öyle değilim yaa, bana da ilk çok havalı görünüyosun derler hep ne alakaysa
dimmiön yargı işte canım insanlar dış görünüşe göre öyle zannediyolar boşver
Dışa Dönük
Siz insanlarla eğlenen , çevrenizde mutlu insanlar oldukça mutlu olan bir karaktersiniz. Bu nedenle çevrenizdekileri mutlu etmek sizin için çok önemli, onları eğlendirmek, güldürmek için yapmayacağınız şey yok gibi. Bu tavırlarınız yeni tanıştığınız insanlar tarafından fazla samimi olarak algılansa da sizinle bir saat geçiren insan bir daha peşinizi bırakmak istemiyor ve her ortamda sizi de etraflarında, yanlarında görmek istiyorlar. Tüm çevrelerde aranan istenen bir simasınız ve yokluğunuz herzaman farkediliyor. Çünlü siz ortama neşe katansınız.
Nektarcım buda sana uymuş. Sevimli şeker şey.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?