2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inş bir gün buluşmak da nasip olur senle elfim :))) (herkesel aslında, ama sen yakınsın ya ondan ilk sen için dua ettim böyle)

İnşallh canım ya bende çok istiyorum. böyle birlikte bakırköy pazarına gitmişiz gibi hayal ediyom bazen :)))

Hepiniz şeker kızlarsınız bide bana bakın ne çıktı

Clementine
Geçirdiği bir kaza sonucunda felç olmuş Clementine, rüyalarında Hemera'nın da yardımıyla Malmot'a karşı büyük bir mücadele verir ve her seferinde kazanır. Yaşadığınız zorluklar sizi yıldırmıyor. Aksine hep daha zoruna hazırlıyorsunuz kendinizi. Hüzünlü bir tarafınız olduğu ortada. Çünkü dünyada kötülüklerin de olduğunu biliyorsunuz. Neşe kaynağınız ise içinizde bir gücün kötülükle mücadele ederken sizi yalnız bırakmayacağını biliyor olmanız

Elfiii bana kaynananı hatırlattı kızz :))) zorluk falan diyince :))) o napıyo sahii

Elfiii bana kaynananı hatırlattı kızz :))) zorluk falan diyince :))) o napıyo sahii

:90::90::90::90: sen çok yaşa emiii

Geçen haftanın 3 günü kızındaydı haftasonuda abisindeydi. Bu aralar geziyor ters bişey yok. eşim ile kardeşi konuşmuyorlar kavga gürültüde yok öyle geçinip gidiyoruz işte.

selam kızlar. nihayet evimdeyim. kahvem ve limonlu kekim eşliğinde geçmişi okuyup geldim şu testleri ben de yapayım bakalım bi neler çıkacak. ya bi de yemek yapcam ama ne yapsam karar veremedim. aklımda hep musakka vardı ama şimdi vazgeçtim, çok ağır olacak sanki. kıymayı da çıkartmıştım. bana kıymalı bir yemek önerin hatunlar

yap bebeğim bakalım sana neler çıkacakay ne yapsanki:26:kıymalı yumurta yapamma tembelce oldu dimivalla ben bugün kendimede yemek bulamadım doğaçlama yapıcam eve gidiyim canımız artık ne isterse

Wilma Çakmaktaş
Fred Çakmaktaş'ın aklı başında, kuralları olan ve pratik zekaya sahip karısı. Dışarıdan bakıldığında sıradan gibi görünseniz de aslında altından kalkamayacağınız iş yok. Pratik zekanız ve cesur tavrınız elinizi attığınız her işi kotarmanıza yetiyor da artıyor bile. Kendinize olan güveniniz ise cabası. Sizi en değerli yapan şey ise bu özelliklerinizi sadece canınız istediği zaman değil, değer verdiğiniz insanların size ihtiyaçları olduğunda da gösteriyor olmanız.

hehe çok severim zaten bu hatunu

zuzu hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.

En çok babana nasıl söylediğinizi merak ediyorum :)))

saolun kızlar çok teşekkür ederim sohbet esnasında annem babama söylemiş ayrıntıları birazdan anlatıcam tam o kadar yazdım patron geldi birden kapatınca hepsi silindi

yap bebeğim bakalım sana neler çıkacakay ne yapsanki:26:kıymalı yumurta yapamma tembelce oldu dimivalla ben bugün kendimede yemek bulamadım doğaçlama yapıcam eve gidiyim canımız artık ne isterse

benim yarına yemek getirme sorunum olmasa çok zorlanmam ama maalesef kocamaann bir sorun oluyor yemek işi. hele hele iki taraf da yemek konusunda seçiciyse sürekli aynı şeyleri yemekten bıkıyor insan. İzmir'e dönmeyi bu yüzden de çok istiyorum.

nasıl bir yolculuk arkadaşıymışım bakın

Yorucu
Siz, yola birlikte çıktığınız arkadaşınızı hayatından bezdirebilecek bir yapıdasınız. Zira gördüğünüz her yerde durmak, girdiğiniz her benzinlikte inmek, her kafeteryada oturmak ve yol üstünde sürekli olarak alışveriş yapmak stiyorsunuz. Üç beş saatlik yollar sayenizde neredeyse on oniki saat sürüveriyor. Bu da insanların bir sonraki yolculukta sizi yanlarında istememeleri için§ yeterli neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…