zuzu hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
En çok babana nasıl söylediğinizi merak ediyorum :)))
:90::90::90::90: Sen çok yaşa emiii
Geçen haftanın 3 günü kızındaydı haftasonuda abisindeydi. Bu aralar geziyor ters bişey yok. Eşim ile kardeşi konuşmuyorlar kavga gürültüde yok öyle geçinip gidiyoruz işte.
funda ıq testi yapıyon ama onun linkini vermiyon :)))))
selam kızlar. Nihayet evimdeyim. Kahvem ve limonlu kekim eşliğinde geçmişi okuyup geldimşu testleri ben de yapayım bakalım bi neler çıkacak. Ya bi de yemek yapcam ama ne yapsam karar veremedim. Aklımda hep musakka vardı ama şimdi vazgeçtim, çok ağır olacak sanki. Kıymayı da çıkartmıştım. Bana kıymalı bir yemek önerin hatunlar
bekliyoruz zuzummnektarcım çok saol bitanem ayrıntıları anlatıcam
kızlar ii akşamlar
işler nedeniyle giremedim. Ama içimde hiç rahat etmedi zuzu ve nektar umarım bugün sizi kırmamışımdır.
burada hepimiz birbirimize yrdcı olaya çalışıouz. ben topiğe çok alıştım ve hepinizi çok benimsedim.
Aranızdan birine yanlışım olduysa kusura bakmayın.
şimdi rahatladım bunları yazınca eve gidip harika bi 1.yıl için hazırlanabilirim.
herkesi öpüoum
biz de seni öpüouuuzkızlar ii akşamlar
işler nedeniyle giremedim. Ama içimde hiç rahat etmedi zuzu ve nektar umarım bugün sizi kırmamışımdır.
burada hepimiz birbirimize yrdcı olaya çalışıouz. ben topiğe çok alıştım ve hepinizi çok benimsedim.
Aranızdan birine yanlışım olduysa kusura bakmayın.
şimdi rahatladım bunları yazınca eve gidip harika bi 1.yıl için hazırlanabilirim.
herkesi öpüoum
biz de seni öpüouuuz
kırılmadık ayrıca, illa ki fikir ayrılıkları olucak topikimizde, güzel bir gece diliyorum ben de size canım :)))))
...
Ebruuş, eklediğin başlığa baktım, ordan hooop +18 bölümüne anam anam neler varmış öyle bizim forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?