2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.

En çok babana nasıl söylediğinizi merak ediyorum :)))

saolun kızlar çok teşekkür ederim sohbet esnasında annem babama söylemiş ayrıntıları birazdan anlatıcam tam o kadar yazdım patron geldi birden kapatınca hepsi silindi

ohh iyimişş...

funda ıq testi yapıyon ama onun linkini vermiyon :)))))

dimmi :)))

ayy benmde canm istedi şimdi kek :))
hmm yavru ne istersen yap...kıymalı börek yap...ayranda yappp

IQ'nuz 130
üff çok sıkıldım, az daha düşünsem rahat olsam belki daha çok çıkardı

IQ'nuz 140

şekilleri acık daha büyük koysalarmış daha iyiymiş. zaten bütün gün ekrana bakmaktan gözlerim kaydı

zuzu44 hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin. foto bekliyoruz.

Hangi duygusunuz?

İlham
İlham doğaya anlam vermek demek. Doğayı en geniş anlamıyla ele alın. Yaşanan, içinde olunan, içinden geçilen her durum, her an sizin için bir ilham kaynağı. Anlam aramıyor, anlamı üretiyorsunuz. Sizde bir sanatçının duyarlılığı var. Hayatınızı zorlaştıran, sizi zaman zaman coşkuya zaman zaman dipsiz bir melankoliye sürükleyen bu duygunun adı ilham.
Yeniden Başla

son 15 dk
ben de toparlanıyım
eşim erken gelirmiş, annemlere gitmiyorum yanisi
akşama ne yapıcam şimdi yaa, hiç de düşünmedim :26:

iyi akşamlar kızlar

Arzu
Bir şeyi istemek, olması için büyük bir dürtü duymaktır. Bir çok şeyi arzulayabilir insan evladı ve arzuladıkları şey için savaşır. Siz bir duygu olsaydınız, adınız arzu konurdu. İstekleriniz doğrultusunda verdiğiniz mücadeleyi görmemek mümkün değil. Arzularının peşinden koşarken kendinizi yoruyor, incitiyor ve aynı zamanda mutlu ediyorsunuz. Arzularınız, mantığınızın önünde koşuyor her zaman. Çünkü mutlu olmanın yolunun buradan geçtiğini düşünüyorsunuz.

kızlar ii akşamlar

işler nedeniyle giremedim. Ama içimde hiç rahat etmedi zuzu ve nektar umarım bugün sizi kırmamışımdır.
burada hepimiz birbirimize yrdcı olaya çalışıouz. ben topiğe çok alıştım ve hepinizi çok benimsedim.
Aranızdan birine yanlışım olduysa kusura bakmayın.

şimdi rahatladım bunları yazınca eve gidip harika bi 1.yıl için hazırlanabilirim.

herkesi öpüoum

dilek umarım harika bir gece geçirirsin eşinle beraber.

biz de seni öpüouuuz
kırılmadık ayrıca, illa ki fikir ayrılıkları olucak topikimizde, güzel bir gece diliyorum ben de size canım :)))))
...
Ebruuş, eklediğin başlığa baktım, ordan hooop +18 bölümüne anam anam neler varmış öyle bizim forumda

Kuralcı

Siz kuralları, ilkeleri olan birisiniz. Sizin için belli sınırları olmayan hiçbirşey makbul değil. Sınırlarınızı aşacağını düşündüğünüz insanlara da mesafeniz bu yüzden. Ve yine bu yüzdendir ki ilk tanıştığınız insanlar sizi soğuk ve mesafeli olarak tanımlıyorlar oysa ki siz dostluklara çok önem verdiğiniz için hayatınıza herkesi almıyorsunuz ve arkadaş seçiminde diğer insanlardan çok daha hassassınız. Sizin için birlikte vakit geçirmek ve eğlenmek yeterli bir neden değil arkadaşlık kurmak için. Çevrenizde güveneceğiniz insanlar olsun istiyorsunuz. Bu nedenle iyi ve güvenilir dost denildiğinde sizin isminiz ön sırlarda çıkıyor hep.

Dogru yaw Bu Test

heya taşımışlar pro olmadan cvp yazamıyorum neseki öneride bulundum ne sapkınlık yaa

Sonunda bir soru gibi kaldım yine kendimle
Kentin kırık aynasında eksildikçe düşlerim
Söyle benim ömrüm bu kente uğradı mı
Sahi ben hiç ömrümü kendime yaşadım mı...

----------------------------------------------

ruhum kan kaybederken nasıl tutarım seni şimdi deniz gibi? neticesi olmayan herhangi bir sebep gibi, ortalık yerde durup dururken sevmiştim seni.

nasıl uykum var
çamaşır da var katlanacak ama hiç bişi yapamiycam
gidip yatıyorum erkenden, eşim de gelmedi daha.. 1-2 saate gelirmiş
yarına dinlenmiş olurum en azından..
iyi geceler topike uğrayanlara

günaydın kızlar. artık topigin kepenklerini açmak ve temizliği bana düşüyor sanırım bundan sonra

dün akşam eşim saat 9 gibi geldi. patronu bu aralar kendince çakallık yapıyor. öğleden sonra 5 gibi kaçıp gidiyor 6,30-7'de gelip "hadi şu işleri de toparlayıp kaçalım" diyormuş. tabii bu laftan sonra kimse yemekten bahsedemiyor, sözde işleri toparlayıp kaçacaklar ya. işlerin toparlanması da 8,30-9'u buluyor. aç aç eve geliyorlar. yani ne mesai yaptıklarına değiyor ne de aç kaldıklarına ama olan bize oluyor adamın umrunda değil. hem o saatten sonra karı koca birşey yapamıyoruz, hem de saat 10'da ancak yemek yiyebiliyoruz çok sinirliyim patronuna ama burda elimiz kolumuz bağlı işte. isyan edemiyoruz.

pazar günü elif şafak'ın İskender'ini almıştım. iki gecedir okuyorum. çok güzel gidiyor kızlar. ama kpss'yi iyice boşladım resmen, hiç açmıyorum kitapların yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…