2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar ben regl oldum karnım çok ağrıyo hiç halim yok bugün işe hiç gelmek istemedim uyanmak istemedim

Günaydın kızlar

dün k.validem kızında kaldı. Eşiminde eski iş arkadaşı demiş ki dışarda buluşalım eşimde olmaz karım evde yalnız demiş :) Ama istersen bize gel demiş o da önce yok demiş sonra aramış demiş ki ya trafik çok size gelsem olurmu? eşimde tamam demiş

sonra beni almaya geldi dediki aşkım sana kötü bi haberim var . Ne oldu dedim hakan bize gelecek dedi. Baktım durumu izah ediyor işte sen yalnızsında trafik varmışta :) tamam aşkım arkadaşın tabiki gelebilir dedim :) Biber dolması cacık ve köfte vardı evde. Supangle de yapmıştım sonra çay yaptım o da ekler getirmişti. onlar sohbet ederken arka odada bende ütülerimi yaptım. 4 gömlek kaldı bugüne. Dağ gibi olmuştu ütüler. sonra 11 gibi hakan gitti. Kanıt başladı uzandık kanıtı izledik. Çok güzel bi bölümdü. geç yattık sabahta uykuda kaldık :)))

fundam bende 2.günü aşırı ağrı oluyor, sende ilk günü sanırım. çekilmiyor öyle olunca işyeri ya. ben hep dua ediyorum 2. günü pazara ya da cumartesiye gelsin diye şekerli su falan iyi geliyor diyordu kızlar, ben hiç yapmadım ama. bir dene istersen.

Geçmiş olsun canım.. şekerli ılık su iç

Evet iyi geliyo, bol şekerli ılık su iç Fundam

Günaydın herkese

sağolun kızlar tamam denerim
Hangi kavakyelleri kadınısınız? hadi bunu çözelim

Nurgül
Geçmişte yaşadıklarınız sizi yıpratmış ve sindirmiş. Bu nedenle dişlerinizi gizlice bilemeyi ve sadece size kötülük yapanlara göstermeyi hayatın en temel kuralı olarak kabul ediyorsunuz. Öte yandan dinginliğe, güvende hissetmeye de ihtiyacınız var. Bunu da ancak emek harcayacağınız, çabanıza saygı duyulan bir ilişkide bulabileceğinizin farkındasınız. Yolunuz açık olsun.

Su
Aslında daha net ve daha sert bir karaktere sahip olduğunuz açıkça ortada, ancak siz bunu bastırmayı ve başınıza gelen olumsuzluklardan en az zararla sıyrılmayı tercih ediyorsunuz. Dostluklar sizin için çok önemli. Ufak tefek hataları kolay affedebiliyor, ancak can yakan hataları o kadar kolay hazmedemiyorsunuz
ben bu kızı hiç sevmem

günaydın kızlar ben regl oldum karnım çok ağrıyo hiç halim yok bugün işe hiç gelmek istemedim uyanmak istemedim

ay canim ya ben o aciyi cok iyi bilirdim ben olürdüm agridan kac dr. gittmse yapacak bir sey yok dediler kendini sicak tut falan fistik test mest yaptilar bir sey yok. ama sicak tutmaklada alakasi yok bire tek sicak su torbalari var ya onlari koyardim karnima ama iste oldumu ölürdüm agridan.

en sonunda 4. gittigim dr. cagre bulmustu medicana da Bana menepoz ilaci verdi. ve baska bir bitkisel ilac adet olmadan 1 hafta önce iciyordum 1 sene kullandim ondan sonra agrilarim bitti cok sükür bana demisti rahim agzin dar onun icin agri oluyor

bir bakiyordum aa regl olmusum valla kadina hep dua ettim.

:))

Su
Aslında daha net ve daha sert bir karaktere sahip olduğunuz açıkça ortada, ancak siz bunu bastırmayı ve başınıza gelen olumsuzluklardan en az zararla sıyrılmayı tercih ediyorsunuz. Dostluklar sizin için çok önemli. Ufak tefek hataları kolay affedebiliyor, ancak can yakan hataları o kadar kolay hazmedemiyorsunuz.

hiç te sevmem kendisini

benimdemi rahim ağzım dar acaba:26:dizlerim falanda ağrıyo benim sinemcim..ağrılardan geçtim dünkü sinir ve gerginliğimi görseydin allahım sizdede oluyomu kızlar

kızlar yaa benim bu ara çok çok fazla midem bulanıyor, sürekli ama
yani en sevdiğim yemeği yerken bile
mesela öğlen işte yemek yemeden önce bi bulantı geliyo, bastırıyorum yemeye başlıyorum..
yani bebiş olayı asla olamaz çünkü reglden sonraki hafta da böyleydim, hangi bölüme gitsem ki kontrole.. ağrım felan bişeyim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…