- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
aa 5000 de mi kazanıyorum bi kalp daha
bir dr. git
Kontrole gitmiyormusun hic
dr. vajinal ultrasyon yaparken sor
Benimde regl ağrılarm çok oluyor diye dr a gitmiştim. yapacak bişey yok demişti. Majezik içiyorum dediğimde içebilirsin demişti. :Bende her ay bi majezik içiyorum
iyi haberlerini bekliyoruz canım :))günaydın kızlar. nasılsınız? eşim bugün izinli doktora gideceğimiz için. ben sadece öğleden sonra için izin alabildim. eşim evde uyuyor ben işte.saat 1 de randevumuz var. kalp atışlarını duyabilir miyiz bugün?
majezik kısırlık yapıyomuş diye duymuştum :44:Benimde regl ağrılarm çok oluyor diye dr a gitmiştim. yapacak bişey yok demişti. Majezik içiyorum dediğimde içebilirsin demişti. :Bende her ay bi majezik içiyorum
yok elfim, zaten kapının önünden biniyorum.. ve servis bekler 5-10 dk yanii.. sabahları değil ki, neredeyse tüm gün böyle.. midemde bi sorun var benceNektarcım servise yetişmek için çok mu aceleci davranıyorsun. Ne alaka dicen ama ben bu sabah geç kaldım ya koştur koştur hazırlandım ve inanılmaz midem bulandı
benm midem çok hassas en ufak bişey de hemen yanma olur. o yüzden majezik hiç içemiyorum. biz evde sürekli arveles bulunduruyoruz hem benm ağrılarıma iyi geliyor hem de eşim onu kullanıyor. tabi artık ben içemiycem. bekarken de hep buskopan içerdim adet sancılarım için.
benm midem çok hassas en ufak bişey de hemen yanma olur. o yüzden majezik hiç içemiyorum. biz evde sürekli arveles bulunduruyoruz hem benm ağrılarıma iyi geliyor hem de eşim onu kullanıyor. tabi artık ben içemiycem. bekarken de hep buskopan içerdim adet sancılarım için.
öyle mi diyosun bolcumgünaydın kızlar,
ayy heryerim ağrıyo ya bitsin şu hafta diye ölüyorum resmen..
fundacım regl olmuşsun hadigözünaydın:)o ağrılar çok fena ben zaten gidip iğne yaptırırdım artık dayanılmaz oluyodu iğnede anında kesiyo ağrıyı bebiş olduktan sonra inşallah geçer bu ağrılarımız..
nektarım o bendede bi ağrı olmuştu ama doktora falan gitmedim kendi kendine geçmişti doktora gitsende ilaç verir boşa ilaç içme şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?