2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benimde regl ağrılarm çok oluyor diye dr a gitmiştim. yapacak bişey yok demişti. Majezik içiyorum dediğimde içebilirsin demişti. :Bende her ay bi majezik içiyorum

günaydın kızlar. nasılsınız? eşim bugün izinli doktora gideceğimiz için. ben sadece öğleden sonra için izin alabildim. eşim evde uyuyor ben işte. saat 1 de randevumuz var. kalp atışlarını duyabilir miyiz bugün?

Nektarcım servise yetişmek için çok mu aceleci davranıyorsun. Ne alaka dicen ama ben bu sabah geç kaldım ya koştur koştur hazırlandım ve inanılmaz midem bulandı

Benimde regl ağrılarm çok oluyor diye dr a gitmiştim. yapacak bişey yok demişti. Majezik içiyorum dediğimde içebilirsin demişti. :Bende her ay bi majezik içiyorum

benm midem çok hassas en ufak bişey de hemen yanma olur. o yüzden majezik hiç içemiyorum. biz evde sürekli arveles bulunduruyoruz hem benm ağrılarıma iyi geliyor hem de eşim onu kullanıyor. tabi artık ben içemiycem. bekarken de hep buskopan içerdim adet sancılarım için.

Sözcükler
Sizi baştan çıkartmak çok kolay gibi görünüyor ilk bakışta. Ama bu kolaylık genellikle yanıltıcı da oluyor. Çünkü kalbinizin anahtarı sözcüklerde. Özel bir takım sözcüklere bağlamıyorsunuz kalbinizi. Aksine içtenlikle edilmiş herhangi bir cümle dizini sizi baştan çıkartmaya yeter. Ne var ki içtenliği teşhis etmek konusunda hayli uzman olan algılarınız doğru sözcük, doğru zamanda ve yerde edilmiş olsa bile gerçek duygularla kelimeler arasındaki boşluğu kolayca yakalıyor. Dolayısıyla özellikle sizi samimiyeti konusunda ikna etmek için uğraşanlar daima kaybediyor.

Sözcükler
Sizi baştan çıkartmak çok kolay gibi görünüyor ilk bakışta. Ama bu kolaylık genellikle yanıltıcı da oluyor. Çünkü kalbinizin anahtarı sözcüklerde. Özel bir takım sözcüklere bağlamıyorsunuz kalbinizi. Aksine içtenlikle edilmiş herhangi bir cümle dizini sizi baştan çıkartmaya yeter. Ne var ki içtenliği teşhis etmek konusunda hayli uzman olan algılarınız doğru sözcük, doğru zamanda ve yerde edilmiş olsa bile gerçek duygularla kelimeler arasındaki boşluğu kolayca yakalıyor. Dolayısıyla özellikle sizi samimiyeti konusunda ikna etmek için uğraşanlar daima kaybediyor.
bu çıktı

günaydın kızlar,
ayy heryerim ağrıyo ya bitsin şu hafta diye ölüyorum resmen..
fundacım regl olmuşsun hadigözünaydın:)o ağrılar çok fena ben zaten gidip iğne yaptırırdım artık dayanılmaz oluyodu iğnede anında kesiyo ağrıyı bebiş olduktan sonra inşallah geçer bu ağrılarımız..
nektarım o bendede bi ağrı olmuştu ama doktora falan gitmedim kendi kendine geçmişti doktora gitsende ilaç verir boşa ilaç içme şimdi..

iyi haberlerini bekliyoruz canım :))

majezik kısırlık yapıyomuş diye duymuştum :44:

Nektarcım servise yetişmek için çok mu aceleci davranıyorsun. Ne alaka dicen ama ben bu sabah geç kaldım ya koştur koştur hazırlandım ve inanılmaz midem bulandı
yok elfim, zaten kapının önünden biniyorum.. ve servis bekler 5-10 dk yanii.. sabahları değil ki, neredeyse tüm gün böyle.. midemde bi sorun var bence

aynen benim midemde çok hasas..arveles çok i bi ağrı kesici regl sancılarınada iyi geliyo ben onu yada majezik içerim bu sefer bişey içmedim

9 ay boyunca içmen gerekmicek. Hamileliğin güzel yandanlarından biri galiba bu :)))

öyle mi diyosun bolcum
...
bana da bu çıktı
Dokunuşlar
Arkadaşça ya da daha derin anlamlar barındıran dokunuşlar karşısında tarafsızlığınızı koruyamıyor, savunma duvarlarınızı indiriveriyorsunuz. İş romantizme geldiğinde ise zamanlaması doğru yapılmış, adresi şaşmamış küçük bir temas bile sizi baştan çıkartmaya yetiyor. Lakin dozunun da iyi ayarlanması gerekiyor. Çünkü abartılmış, hafife alınmış, manasızca orta yere bırakılmış gibi duran temaslar anında fincancı katırlarınızı ürkütüp sizi bir kirpiye dönüştürme potansiyeline sahip.

Kişilik
Siz sağlam bir kişilikle karşılaştığınız zaman teslim olmak ve baştan çıkmak için bahane aramaya başlıyorsunuz. Sağlam kişilik ise sizin için şu özellikler demek: Özgüven, kendine karşı dürüstlük, oyunculuk ve mizah anlayışı… Eğlenmeyi bilmekle birlikte hayatın gerçeklerinden kaçmaya çalışmayan insanlar dünyaya cesurca meydan okuyarak fethediyorlar kalbinizi. Onlarla kavga da ediyor, dalga da geçiyor, dertlerinizi de paylaşıyorsunuz. Bunları vadetmeyen biri isterse dünyanın en romantiği, en zengini, en yakışıklısı olsun dış kapınıza mandal dahi olamıyor.

kızlar günaydın

bende yaptım testi sonuç;

Mine
Ne istediğini bilen bir yapınız var. Doğabilecek sonuçlar karşısında hazırlıklı ve kararlısınız. Başkalarının ne dediği ya da ne düşündüğü hiç umrunuzda değil, sadece kendinizi ve ne istediğinizi düşünüyor ve ona göre kararlar veriyorsunuz. Sabırlı ve dirençli bir yapıya da sahipsiniz. Zorluklar sizi asla yıldırmıyor.

zaten mineyi severdim

akşamı sorarsanız eve gittim eşim bana gelirken seni ararım demişti netten baktım msn kapandı anladım ki çıktı işten hazırlanmaya başladım gelinliğimi giydim saç makyaj tacım duağım sonra tüm salona mumlar yakıp düğünde çalan ilk dans parçamızı hazırladım.Apt kamerasından gelişini izlemeye başladım saat 9da kapıda belirdi beni aradı açtım ben yeni çıktım bişi istio musun dedi yok hayır dedim oysa görüoum ben onu kapıyı yavaşça açtı ben koridorda bekliodum beni görünce bi şaşırdı gelinlikle görünce daha bi kötü oldu çok güzel olmuşsun dedi bende yine sana gelin oldum bi daha dünyaya gelsem yine sana gelin olurdum dedim bana orkide ve beyaz güllerle süslü çiceğimi verdi çok güzeldi salona geçip dans ettik düğündeki gibi ama kimseler yoktu daha da romantikti herşey ve sonra hediyemi verdi oda bana hediyesini verdi (ilerleyen saatlerde hediyeleri değiştirelim dedik ama neyse ikimizde pek beğenmedik sanırım değişim yapcaz ama bi önemi yok) ben zaten çiceklere bayıldım yani 8 yıldır yaptırdığı en güzel çiçekti
seni yemeğe götürüyüm dedi ama bi yer düşünmemiş bende dışardan alıp gelelim evde başbaşa olalım dedim onunda hoşuna gitti bu fikir yemeğimizi aldık ve şarabımızı geldik başbaşa yedik sonra yatak odamıza giden bi yol

işte böle kızlar yani mükemmel diil ama güzeldi 2 fotomuz var ama ekleyebilirsem bakabilirsiniz :98:

dilekcim, çok sevindim canım güzel geçmesine, nice güzel yıllarınız olsun
eşin ne almış sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…