2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Gocccaccıımmmm Ay sevesim geldi goncamı
benimde benimdee

:98:kim söylüyo bu şarkıyı aşka gelmişin
Gökhan Türkmen - Sevdam
evet aşka geldim bugün, eşimi özledim galiba
sabah yarım saat erken uyandım bir sürü sarıldık oysa ama ben kalkınca uykuya daldı yine :))
birde akşam annemdeyim, daha da özliycem

gökhan türkmeni çok severim ama bu şarkısını ilkkez dinledimmaşallahhep böyle olun canım

çok acıktım sabahta bişey yemedim sadece eti puf yedim..
ben bu ara hep açımm nefret ediyorum bu halimden
dün akşam pasta kestik şirkette kızlar evde alsa bişi yemem bu akşam dediler, ben melemen yedim
onlar hakkaten de yememiş kuru meyve alıyım en iyisi yine, sabah zeytinli açma yedim acıktım.. 10 dk sonra yemeğe çıkıyoruz gerçi

selam kızlar ben geldimmm. doktora gittim, tendonlarda iltihap varmış. iki tane ilaç verdi, 2 hafta kullanacakmışım. bir de buz tedavisi dedi. bakalım düzelir inşallah.

elektrik faturalarınızdan bahsetmişsiniz de ben hiç konuşmayım o konuda. burda hep yüksek faturalar. en aşağı gelen 50 civarıydı bizim. yazın 120-130 civarı ödedik. benim bulaşık makinam haftada 1 ya da 2 açılır. çamaşır makinam 3-4 civarı. biz akşamları otururken hem salonun hem de mutfağın ışığı sürekli yanar. ben takıntılıyım biraz o konuda. evde olduğumuz sürece de tv ve pc açıktır.

çikolata 2011 hoşgeldin canım. ben bu aralar biraz yoğunum. ondan çok katılamadım. meslek ne canım? bir de biz foto isteriz, acık meraklıyız. arkadaş olarak eklersen bizi hemen hepimizin albümünden fotolarımıza bakabilirsin. ama önce senden istiyoruz:98::98:

çizelge konusunda da ben sana bir link yollarım şimdi, bi bulayım nerdeydi.

biraz sonra gidip eşime hediye aldığım saati değişcem dün akşam gittim 85 tl fark istedi eşimde yuhhh dedi oysa en fazla 25 tl fark hatta başka yere baksan 5 tl bile versem alırım ama bunlar mecburum gibi düşünüp zora koşuolar birazdan gitcem konuşcam yoksa yarın sbh eşim gitcek bakalım nefret edioum yaa kendi hediyemde duruo daha ayakkabı olmamıştı değişmem lazım ama
bi daha hediye alıp vermek icin hevesim kalmadı valla.

veee yarenayın dönüşü

hiç yanıltmadın beni hemen foto isteriz cümlesi gelmiş bile

bu arada geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…