Yarenay geçmişi okuyor galiba.
dilekcim eskisi yenisimi var yeni gelen arkadaşları sende ağarlayabilirsin tatlım :))
:97::97::97::97:
sabah sabah yazamadım iki kelime gelen gidenden.
elfişim çok sevindim canım kızlarla gitmene. hepinize iyi gelecektir eminim.
çikolatadan foto istedim ama sesi çıkmadı
arakzo hoşgeldin canım. bizim bazı topik adetlerimiz var. yeni gelen arkadaştan kendisini tanıtmasını ve 1-2 foto istiyoruz. adın, yaşın, mesleğin, nerde yaşadığın vs.
valla buraları yeni yeni çözüyorum foto nasıl koyuluyor bulmam lazım adım seda ankarada yaşıyorum yönetici asistanlığı yapıyorum ama işimi sevmiyorum sıkıldım artık :S ımmm bebek istiyorum :)) benimle aynı yıl evlenenlerden başka isteyen var mı bi bakim dedim aranıza katıldım
yarenim sen bu kural şeysini güzelce yazıp bi txt dosyasına kaydet kopyala yapıştır yaparsınsabah sabah yazamadım iki kelime gelen gidenden.
elfişim çok sevindim canım kızlarla gitmene. hepinize iyi gelecektir eminim.
çikolatadan foto istedim ama sesi çıkmadı
arakzo hoşgeldin canım. bizim bazı topik adetlerimiz var. yeni gelen arkadaştan kendisini tanıtmasını ve 1-2 foto istiyoruz. adın, yaşın, mesleğin, nerde yaşadığın vs.
hadi gözün aydın canımkızlarrrrrr iki kalbim oldu
:97::97::97::97:Affin sana dileekkkk
Funda bencede ondannn:97:
bişeyim yok dilekcim sıkılıyorum sadece:97:neyin var tatlım yaa noldu :44:
nektar ve bende yönetici asistanıyızvalla buraları yeni yeni çözüyorum foto nasıl koyuluyor bulmam lazım adım seda ankarada yaşıyorum yönetici asistanlığı yapıyorum ama işimi sevmiyorum sıkıldım artık :S ımmm bebek istiyorum :)) benimle aynı yıl evlenenlerden başka isteyen var mı bi bakim dedim aranıza katıldım
yarenim sen bu kural şeysini güzelce yazıp bi txt dosyasına kaydet kopyala yapıştır yaparsınlazım oluyor
arakzo hoşgeldin
funda, zuzu bence de ondan :97: :97: :97:
zaten foto ekleyemıyorum 25 yorumumun bulunması lazımmıs bıraz daha konusturun benı kızlar resım sora :)):79:
yarenim sen bu kural şeysini güzelce yazıp bi txt dosyasına kaydet kopyala yapıştır yaparsınlazım oluyor
arakzo hoşgeldin
funda, zuzu bence de ondan :97: :97: :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?