2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrrr , sefalar getirmişleeerrrrr ,

alalım hemen yeni arkadaşlardan bilgileri ?????

valla buraları yeni yeni çözüyorum foto nasıl koyuluyor bulmam lazım adım seda ankarada yaşıyorum yönetici asistanlığı yapıyorum ama işimi sevmiyorum sıkıldım artık :S ımmm bebek istiyorum :)) benimle aynı yıl evlenenlerden başka isteyen var mı bi bakim dedim aranıza katıldım

yarenaycım farketmemişim kusura bakma

ailem ankarada ve ankarayı cok özlüyorum......

zaten foto ekleyemıyorum 25 yorumumun bulunması lazımmıs bıraz daha konusturun benı kızlar resım sora :)):79:

yarenim sen bu kural şeysini güzelce yazıp bi txt dosyasına kaydet kopyala yapıştır yaparsın lazım oluyor

arakzo hoşgeldin

funda, zuzu bence de ondan :97: :97: :97:

adım tugba
istanbulda yasıyorum

32 yasındayım
gıda mühendisiyim ama su anda yaptıgım işi sevmiyorum:44:

foto ise nasıl eklendigini ögrendigimde hemencecik ekleyecegim

kızlarrrrrr iki kalbim oldu
hadi gözün aydın canım
Affin sana dileekkkk

Funda bencede ondannn:97:
:97::97::97::97:
neyin var tatlım yaa noldu :44:
bişeyim yok dilekcim sıkılıyorum sadece:97:
nektar ve bende yönetici asistanıyızhoşgeldin bu arada
yarenim sen bu kural şeysini güzelce yazıp bi txt dosyasına kaydet kopyala yapıştır yaparsın lazım oluyor

arakzo hoşgeldin

iyi fikiryazık her seferinde yazıyo

yeni gelen arkadaşlar profilinize girip albüm oluşturabilirsiniz. özel albüm yaparsanız sadece arkadaş listenizdekiler görebilir. eğer mesaja foto eklerseniz silemezsiniz.

sedacım genel olarak hepimiz bebiş istiyoruz ama çoğumuzunki sadece düşünme aşamasında. 62sinem, bol ve dilşadönder arkadaşlarımız hamile.

hımmm çikolata ve arakzo tekrar hoş gelmişlerrr.

o zaman sizi biraz konuşturmak lazım.

mesela çikolata ve arakzo neden işini sevmiyor acaba ?

zaten foto ekleyemıyorum 25 yorumumun bulunması lazımmıs bıraz daha konusturun benı kızlar resım sora :)):79:

ohoooo bizde çene bol güzelim. yeter ki burda olalım

arakzo hoşgeldin

evet ya en sonunda öyle yapcam nekim

funda, zuzu, nek bence de ondan :97: :97: bu aralar çok sıkıldım işlerden ya, kocişim de geç geliyor. akşamları da sıkılıyorum :97: :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…