2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenay bende bu hafta sizin gruba katıldım kocişi geç gelenler gurubunadün baya temizlik yaptım dizi izledim bugünde ütüm var onu yapıcam

hımmm çikolata ve arakzo tekrar hoş gelmişlerrr.

o zaman sizi biraz konuşturmak lazım.

mesela çikolata ve arakzo neden işini sevmiyor acaba ?

bir bucuk sene önce iş değiştirdim kosulları daha iyi diye şimdiki çalıştıgım firmaya gectim ama burada yaptıgım iş cok rutin ve bu yüzden eski işimi arıyorum,
ama bir yandan da buranın bazı olanaklarından da vazgecemiyorum.... bu yüzden şimdilik iş aramıyorum... seneye bebek istiyorum belki bebekten sonra tekrar yeni bir iş arayısı içine girerim

album olsutrdugum zaman görebilmeniz için sizlari arkadas listeme eklemem gerekiyor değilmi?

hııımmm hayırlısı olsun.

evet arkadaş listene eklersen foto görebiliriz.

Yok halen o salkla :)))
buhafta sondu onun izne çıkıyodu...ama dönüşüde konuşsaydı yaa...dönünce devam edecekmi acabaa

kılar bol kaçıncı ayda ??

ne zaman izne çıkacak ? o salak patronundan kurtuldumu yoksa ?
arsee bi defa da şöööyle ara ara beşer beşer sayfaları "çevirip" geçmişe göz atsana
bol, cuma günü izne ayrılıyor.. bu hafta son işte :)
kasım başı gelmesi gerekiyor Ada bebişin ama doktoru ekimde gelebilir demiş :)))

Son düzenleme:
ya kızlar aşkolsun yaaaa , ben geçmişi okumakla zaman kaybederim zaten işlerden iki arada bir derede giriyorum, valla aşkolsun eskiden ne güzel tek cümlede özetlerdiniz :84: beni kankalıktan red mi ettiniz benim haberim yoktaaaaaa

valla kızlarr yolarım si:92::92::92:

senin has kankin ortalarda yok arse superden haberin varmı???hiç girmiyo artık nerelerdeyse

yyookkk yaa en son burda konuşmuştuk işte, iş değiştirmişti yine 1 hafta oldu demiştiya . onun haricinde siteye girmiyorumki haberim olsun.

bende unuttum size soracaktım :82:

fatma nerde kızlar ?

ay yok kızmadın sitem diyelim ona

acıktımmmm

ayyy ayyyy ayyyyy kankammm sitem yaparmışşş bana

gerçekten giremiyorum kızlar yaa acayip kafamı kaşıyamıyorum, öğlen yemeğine bile 12 de çıkmam gerekirken ,benim 1 leri 2 leri buluyo. akşamları hep mesai deyim

Son düzenleme:
Biliyoruz şaka yaptığını arseciim :)

ay ben acıktıkça karnım ağrımaya başladı

evde yarım dilim çikolatalı ekmek yedim...işe geldim 3 tane minik pizzalardan yedim Gene acıktım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…